2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
پس معلومه خیلی از بررسی ها رو انجام ندادی گلم برای درمان ناباروری در کنار توکل حتما به جای مخصوصش م ...

زینبی درجریان ک هستی من با میکرو جوابی نگرفتم اونم با دو سری پانکچر، خیلی متاسفم امیدوارم خدا رحمم کنه کمکم کنه حالا فعلا هم ک نمیتونم فرتی یپرم برم پانکچر فعلا نشستم دکتر گفت اقدام طبیعی چون فعلا هیچ راه دیگه ای ندارم فعلا بهم لترزول داده شرایط اس همسرمم ک میدونی با این اوصاف ایا منم ک لترزول میخورم نباید بخورم؟؟ ترسیدم با دیدن پیام، تو عمرم فقط ۵سری تا حالا لترو خورده بودم کلومفین هم هرگز نخوردم تا حالا، چ کنم خدایا دیگه خسته شدم و گیج و درمونده

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس معلومه خیلی از بررسی ها رو انجام ندادی گلم برای درمان ناباروری در کنار توکل حتما به جای مخصوصش م ...

عزیزم ممنونم از توضیحاتت میشه پزشک ماهری رو تو این زمینه معرفی کنی بهم عزیزم من توی شهرستانم اینجا مراکز ناباروری نیست و فقط باید بری مرکز استان اما من و شوهرم تصمیم گرفتیم بریم شیراز اما خدا شاهده من حتی نمیدونم به کجا مراجعه کنم میدونم از سر خیرخواهی میگی عزیزم ممنونم ازت اگه راهنمایی های دیگه ای هم داری خوشحال میشم کمکم کنی..عزیزم دکترم بهم پیشنهاد آی یو آی داد اما خدا شاهده ما وضعیت مالیمون در حدی نیست که با احتمال ۲۵ درصد بریم برای آی یو ای واسه همین میگم بیخیال شدم..عزیزم نمیدونم ذخیره تخمدانم چنده ولی یه آزمایش هورمونی دادم توی اردیبهشت ماه اونجا آزمایش Fsh من ۸ بود ...دکترم بهم گفت بهت کلوموفین نمیدم لتروزول هم نخور چون الکی تخمکهات حروم میشه صبر کن تا شوهرت نرمال بشه اما خوب من به این فکر میکنم اگه توی این سه ماه که باز بهمون فرصت داده دکتر شوهرم ...شوهرم خوب بشه ولی من تخمک نداشته باشم بازم انگار برمیگردیم سر خونه اول و من حسابی گیج شدم..ممنون میشم اگه دکتر خوبی میشناسی بهم معربی کنی عزیزم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

دوستانی که آمپول پرولوتون داشتین 

سوال دارم.

از چند هفتگی شروع کردین؟

و چند تا زدین؟ 

من الان دو تا شیاف دارم، هفته ده هم هستم.دقیقا ده هفته و ۳ روز یکیشونم ده هفته و دو روز . دکتر طرازی گفت دو تا شیافت رو یک هفته دیگه بزن.

بعدش بکن یک شیاف و آمپول پرولوتون ، ۱۲ روزی یک بار. درسته؟

شک کردم یک کم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ممنونم از توضیحاتت میشه پزشک ماهری رو تو این زمینه معرفی کنی بهم عزیزم من توی شهرستانم اینجا م ...

عزیزم.اگه استان فارسی هستی و میخای بیای شیراز...باتوجه ب اینکه میگی توان.مالی بالایی نداری مرکز ناباروری بیمارستان زینبیه رو بهت معرفی میکنم دولتی هست. میتونی بری اونجا...من خودم اونجا باردارشدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.اگه استان فارسی هستی و میخای بیای شیراز...باتوجه ب اینکه میگی توان.مالی بالایی نداری مرکز نابا ...

ممنونم ازت عزیزم نه خوزستانم ولی میخوام بیام شیراز ..عزیزم باید نوبت بگیرم یا همینجوری برم پذیرشم می کنن..خیلی ازت ممنونم عزیزم..شرمنده اینو میپرسم شما با چ روشی اونجا باردار شدید..انشالله که خدا بچه ات رو حفظ کنه عزیزم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
ممنونم ازت عزیزم نه خوزستانم ولی میخوام بیام شیراز ..عزیزم باید نوبت بگیرم یا همینجوری برم پذیرشم می ...

من.با ای وی اف باردارشدم.عزیزمِِ

والا تاقبلا ک من میرفتم نوبتاشون.حضوری بود.باید میرفتی نوبت میگرفتی براچند وقت بعد..اماالان جدیدا میگن هرروزی بیای وقت داشته باشن.پذیرشت میکنن برامشاوره همون روز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان من دکتر برام ال دی نوشته بود که چون خارجی یا نوع دیگه شو پیدا نکردم مجبور شدم همون ال دی بخرم.الان قرص روکین پیدا کردم که فکر کنم یه نوع دیگه از ال دی هست.اشکال نداره بعد از چهار روز که ال دی خوردم الان روکین بخورم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشیدمن متوجه نمیشم یعنی امکان داره بااین امپول جنین لانه گزینی کنه؟

گلم اگر با این آمپول جنین لانه گزینی می کرد قطعی، شک نکن همه تجویز می کردن

یعنی معلوم نیست دیگه

نگران وضعیت خودت هم نباش اینکه برات تجویز نشده کوتاهی نکرده کسی

دوستای عزیزم ازتون التماس دعا دارم من امروز درد دارم و لکه بینیمم بیشتر شده دیگه نمیدونم چیکار کنم خ ...

زی زی جان بیمارستان نیکان همیشه متخصص زنان خوب داره24 ساعته، برو اونجا 

ان شاالله چیز مهمی نیست

زینبی درجریان ک هستی من با میکرو جوابی نگرفتم اونم با دو سری پانکچر، خیلی متاسفم امیدوارم خدا رحمم ک ...

گلم خودت که مشکلی نداری، چرا دیگه تحریک تخمدان

کاش حداقل تو این مدت خودت هم داروی این مدلی مصرف نکنی، یه استراحتی به تخمدان هات بدی

به ذخیره شما مشکلی پیش نمیاد ولی مصرف زیاد این داروها ممکنه بعدا برای پانکچر تخمدان ها جواب نده