2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من.با ای وی اف باردارشدم.عزیزمِِ والا تاقبلا ک من میرفتم نوبتاشون.حضوری بود.باید میرفتی نوبت میگرفت ...

ممنونم عزیزم انشالله بعد از این روزهای تعطیل میرم🌹🙏.آی وی اف چند شد برات؟ 

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

دوستان من دکتر برام ال دی نوشته بود که چون خارجی یا نوع دیگه شو پیدا نکردم مجبور شدم همون ال دی بخرم.الان قرص روکین پیدا کردم که فکر کنم یه نوع دیگه از ال دی هست.اشکال نداره بعد از چهار روز که ال دی خوردم الان روکین بخورم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که آمپول پرولوتون داشتین  سوال دارم. از چند هفتگی شروع کردین؟ و چند تا زدین؟  ...

من ۱۸ هفتمه دو تا شیاف و

از هفته ۱۶ . هفته ای یه دونه امپول پرژسترون ۲۵۰ 

حالا دکتر برم شاید تغییرش بده مثلا شیاف رو کمتر کنه 

ولی من چون درد دارم همه اش 

دلم میخواد کمش نکنه🤐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام آناجون و بقیه

عزاداریاتون قبول باشه التماس دعا دارم از همگی

بچه ها من توی سونو ان تی طول سرویکسم ۳۱بود دیروز ک رفتم آنومالی شده بود ۲۷ حالا چی میشه چیکارباید کنم ؟شنبه میرم دکتر

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من ۱۸ هفتمه دو تا شیاف و از هفته ۱۶ . هفته ای یه دونه امپول پرژسترون ۲۵۰  حالا دکتر برم شاید ...

کجاتون درد داره؟ 

از من کمه. هم یک شیاف میشه و ۱۲ روز یکبار آمپول.

اما چرا انقدر زود شروع کرده؟ حس میکنم آمپوله باید از هفته ۱۲ ب بعد باشه حداقل. برا شمام که از ۱۶ بوده.

اما من میشه هفته ۱۱.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

راستی دهانه واژنم درد میکنه.

کسی اینجور بوده؟ 

میشه از کم بودن استراحت باشه؟ آخه طی دو روز که رفتم تهران زیاد تو ماشین و ترافیک و راه بودم.

از دیروز باز استراحت میکنم. ولی دردش میره و میاد باز.

کجاتون درد داره؟  از من کمه. هم یک شیاف میشه و ۱۲ روز یکبار آمپول. اما چرا انقدر زود شروع کرد ...

عزیزم شاید براتون نیاز بوده نمیدونم 

ولی من درد پریودی دارم . احساس سنگینی زیر دلم . راه نمیتونم برم خیلی 

تا همون دسشویی هم خسته میشم درد دارم 

راستی دهانه واژنم درد میکنه. کسی اینجور بوده؟  میشه از کم بودن استراحت باشه؟ آخه طی دو روز که ...

اره منم درد داشتم و دارم 

تو ان تی اگه کوتاه باشه سرکلاژت میکنن ،دو قلو بودین دیگه درسته؟

من قبل سرکلاژ خیلی دردش بیشترم بود 

ولی الانم هست بعضی وقتها 

وقتی یه روز برم دکتر چون معطل میشم تو مطب شبش از درد خواب نمیرم 

راستی دهانه واژنم درد میکنه. کسی اینجور بوده؟  میشه از کم بودن استراحت باشه؟ آخه طی دو روز که ...

راستی قرص ایزوپرین هم به من داده برای درد هام 

انشالا شما هم نینیت سلامت باشه گلم من فعلا نمیخوام برای بعدا ک اگ بخام اقدام کنم پرسیدم با اینکه ۳۳ ...

ایشالا زود شرایطش برات محیا میشه خانومی

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اره منم درد داشتم و دارم  تو ان تی اگه کوتاه باشه سرکلاژت میکنن ،دو قلو بودین دیگه درسته؟ من ...

شمام دو قلو هست؟

من از اول تا این دو روز درد نداشتم.

طول سرویکستون چند بود؟

البته من توی بارداری قبلیم ، ۳۰ بود توی ان تی ، بعدش شد ۳۱.

مرز بود.ولی دیگه سرکلاژ نشدم. بچمم ۴۰ هفته دنیا اومد.

یعنی بعد از سرکلاژم درد هست.وای. بده ک.

شمام دو قلو هست؟ من از اول تا این دو روز درد نداشتم. طول سرویکستون چند بود؟ البته من توی باردا ...

اره عزیزم 

دکتر گفت چون دوقلو هست باید سرکلاژ کنی 

سرویکسم تو سونو ان تی ۳۰ بود