2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من چهارم شهریور جنین سه روزه انتقال دادم  نمی‌دونم هرچی خواست خدا باشه پس فردا تکرار میکنم&nbs ...

اره عزیزم توکل به خدا ان شاءالله که خبر خوب بیاری اگه خدایی نکرده نشد هم ناراحت نباش هرچی خدا بخواد همون میشه دست ما نیست ما وظیفمون رو که درمان هست انجام میدیم دیگه بقیش با خداست 

امیدوارم اراده خداوند در راستای آرزوی شما باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستان کسی پیش دکتر نصر مرکز ناباروری مام پانکچر کرده؟

سلام مگه دکتر نصر بجز گاندی و بهمن جای دیگم هست؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
برا اون ۲۴ هفته وزنش ۶۰۰ گرم بودش ؟ شما شکمتون بزرگ شده ؟؟؟

اره اونموقع 600گرم بود...نه شکمم کوچیکه کلا ِبیشتر توپهلوهامه انگار..کلا اصلا ب 7ماه نمیخورم...ولی دکتر ک.اندازه میزنه همیشه میگه خوبه گفت سیستم بدنی هرکس ی جوریه.. منم از اون.حاملگی نامشخصا هستم ظاهرا😃 براشما چی بزرگ.شده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم کزاز بود یا سرخچه ک تو بارداری اولم ک سقط شد همون تو ده هفته بارداری زدم دیگه ابمن هستم . ول ...

کزاز رو میگن.اگه تو.10سال اخیر نزدین. باید حالا تو بارداریی بزنی ک ظاهرا 7ماهگی میزنن..حالاهفته اینده برم.پیش دکترم ازش میپرسم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جانان جان برم بگم چه ازمایش بدم که اون عدد رو هم نشون بده ؟؟ رای من هجدهم نوشته بود که امروز بود تع ...

عزیزم دوروزبعداولین ازمایش بایدبریم یه ازمایش دیگه انجام بدیم یعنی دکتراهمیشه میگن حتی اگه اولی منفی شددومی روانجام بدیم،ازمایش تیتربتاست،مثلاالان ۱۰بوددیروزپسفرداکه ازمایشگاه بازه بری ازمایش بدی به امیدخدابایدچن برابربشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
تو گروهش گفتن قراره بره مام، از دوستی پرسیدن تایید کرد، حالا شانس ما نمیدونم مام چطوره؟

اگه اینجوریه که خوبه،چرا مطب نمیری؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
ببینید درست گفتم منفیه ؟؟؟

اینجاالان رنج ازمایشگاهت زده زیر۱۰منفی،بین۱۰تا۲۵مشکوک،بالاتراز۲۵مثبت،که واسه شماروزده زیرده هست تیترنزده عددشودقیق چنده گفته زیر۱۰شده،حالاب هرحال تکرارکن پناه برخدا،کاش تیترمیدادی،الان ب مهراطلاع دادی خواهر؟

اینجاالان رنج ازمایشگاهت زده زیر۱۰منفی،بین۱۰تا۲۵مشکوک،بالاتراز۲۵مثبت،که واسه شماروزده زیرده هست تیتر ...

نه خب تعطیله باید چهارشنبه اطلاع بدم پس فردا میرم میگم ازمایش تیتر بتا می‌خوام بدم 

خوبه؟

یا همون قبلی رو تکرار کنم 

نه خب تعطیله باید چهارشنبه اطلاع بدم پس فردا میرم میگم ازمایش تیتر بتا می‌خوام بدم  خوبه؟ یا ...

تیتربهتره دیگه عدددقیق میده،دکترتون مهرافزابودخواهر

اره اونموقع 600گرم بود...نه شکمم کوچیکه کلا ِبیشتر توپهلوهامه انگار..کلا اصلا ب 7ماه نمیخورم...ولی د ...

ن برا منم ب هفت ماه نمیخوره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن برا منم ب هفت ماه نمیخوره

عزیزم تو چطوری واس قند رژیم.میگیری...من خیلی سختمه مدام گرسنمه😖

دوستای عزیزم ازتون التماس دعا دارم من امروز درد دارم و لکه بینیمم بیشتر شده دیگه نمیدونم چیکار کنم خدا خودش بهم کمک کنه😭😭

از خدا میخوام به حق مظلومیت امام حسین به همه منتظرا فرزند بده و همه باردارا هم بارداری بی خطری داشته باشن و به سلامت بچه هاشون بغل بگیرن🙏🙏🙏

خدا جونم شکرت...