2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
نمدونم فولیکول داشتم ولی اندازه شون به حدمعمول نمیرسیدباید20باشن 16بودن دیگه میگفت پوچه.وکیست شدن.شم ...

من ساری مرکز حضرت مریم میرفتم، شما چی.؟ 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
نه اونم افتضاح.جوری بود که روز پانکچر که از شوهرم هم نمونه گرفتند،دکتر بهم گفت که نمونه شوهرتون اصلا ...

واقعا؟ یعنی با این اوضاع جنین تشکیل شدو حامله شدی؟ کار خداست فقط. واقعا راست گفتی باید توکل کرد فقط

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.همچنین نی نی شما سالم بیاد بغلت.آخه من خودم هم تجربه کردم.آدم وقتی میاد تو راه میکرو فکر ...

آفرین دقیقا، من از وقتی بی خیال عدد و رقم شدم همه چی درست شد

واسه غربال گفتم آخ جون ان تی خوبه، استخوان بینی هم دیده شده، حتما ریسک هم پایینه، ولی با دیدن ریسک متوسط فهمیدم گوش مالی شدم چون به عدد و رقم نگاه کردم

دعا کن جواب سل فری خوب باشه 

زینب جان داروهای ضد حساسیت روی کیفت تخمک هم اثر می ذاره؟

گلم تحقیق نکردم ولی تخمک اصلا مثل اسپرم لوس نیست

چون از زمان جنینی ما یه تعداد مشخص تخمک داریم که تو مرحله اول تقسیم میوزی متوقف شده، واسه همین بیشتر گذر زمان و دیر باردار شدن روی کیفیتش اثر میذاره، یا خدای نکرده شیمی درمانی و پرتو درمانی ناحیه لگن

یا عمل برداشت کیست آندومتریوما روی تعداد تخمک های رزورو اثر داره

مثل اسپرم سرعت تقسیم سلولی بالا نیست که هر روز یه تعداد جدید ساخته بشه و محیط خیلی روی کیفیتش اثر بگذاره

ولی باز سرچ می کنم 

ووووای واقعا اگه خدا بخواد هر اتفاقی شدنیه. اسپرم شوهرش هم‌ضعیف یا نه؟ من خیلی میترسم فولیکولام پوچ ...

آره گلم هم اسپرم شوهرش داغونه، هم میل جنسی و مشکلات هورمونی فجیع

8 سال فقط شوهرش رو به تنهایی درمان میکردن، پیش دکترای مختلف

براش معجزه شد، اونم رویان رفت واسه میکرو، همه دکترا میگفتن تو معجزه ایی

والا اطلاعی ندارم در مورد این سایز تخمک تو روز 6 پری

بهمن ماه که میرفتم هیچ وقت حتی تعداد فولیکول هام رو نپرسیدم چون واقعا حوصله نداشتم 

من ساری مرکز حضرت مریم میرفتم، شما چی.؟ 

من جنین برام تشکیل شدانتقالم دادم منفی شد.اگه قرارباشه استرس داشته باشی نمشه.هفت معزه بخوربراکیفیت خوبه شوهرتم بخوره.فقط خدا.هیچ کاری بدون اراده ی خدانیس

سلام دوستان عزیز  لیانا  زینبی  جانان  نفسی و...... هنوز داروهامو قطع نکرد ...

عزیزم خیلی متاسفم، ان شاء الله حال مامان زودتر خوب بشه

امروز بهتره حالشون؟ 

فقط یه چیزی اگر آمپول hcg نداشتی یعنی لانه گزینی انجام شده، بقیه اش بستگی به آزمایش بعدی داره

سلام دوستان امیدوارم کسی اینجا پیامم رو بخونه و جوابی بهم بده..دوستای عزیزم من دوساله توی اقدامم تنب ...

سلام عزیزم، شما مرکز ناباروری رفتین؟ اونجا همسرتون آز اسپرم داده؟ 

آزمایش ذخیره تخمدان، سایر آزهای هورمونی، عکس رنگی برات تجویز شده؟ 

میشه یه عکس بذاری؟

باشه گلم.ببینم.عکس ارسال شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میشه یه عکس بذاری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانم شوهرت چه داروهایی استفاده میکنن ما ازمایش دادیم همسرم دی اف ای بالا و مورفو و تحرکش خیلی پایین ...

گلم دی اف آی بالا، بهترین درمانش خنک نگه داشتن بیضه ها هست در درجه اول، اگر این کار رو انجام ندن بقیه چیزایی که میگم خیلی اثر نمی کنه

اما بعدش، مصرف زیاد مایعات، پیاده روی، مصرف زیاد آنتی اکسیدان ها مثل میوه و سبزیجات فراوون، مکمل های ویتامین مثل ویتامین سی 250mg روزانه و ویتامین ای 100 mg روزانه، و حالا سایر مکمل ها مثل ولمن و... خیلی با پایین اومدن dfi کمک میکنه

فقط بگم با یک ماه و دو ماه اثرش رو نمی بینی باید دائم استفاده کنن

در کنارش سعی کن غذاهای سرخ کردنی کمتر مصرف کنین، روغن های گیاهی طبیعی به جای این کارخانه ایی ها مصرف بشه و این چیزا 

اگر بیماری زمینه ایی مثل کبدچرب، حساسیت طولانی مدت که آنتی هیستامین مصرف کردن و... پیگیری کنین عالیه

یا طب سنتی معتبر برید 

همه اینها کنار هم وضعیت اسپرم رو بهبود میده

سلام خدمت مامانی عزیز حال آینده میگم من هفته هفتم تمام رفتم بسلامتی هفته هشتم اسرادیول ا اس ا شیاف س ...

سلام عزیزم اگر در حد لکه بینی هست نگران نباش همون آسپرين رو قطع کنی کافیه

به تغذیه خودت هم نگاه کن

بعضیا با سردی زیاد به لکه بینی میفتن بعضیا با گرمی زیاد. مطابق طبعت غذا بخور و معتدل، یعنی تو خوردن هیچ چی زیاده روی نکن، نذار روال عادی بدنت بهم بریزه