2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
خانم شوهرت چه داروهایی استفاده میکنن ما ازمایش دادیم همسرم دی اف ای بالا و مورفو و تحرکش خیلی پایین ...

عزیزم خنک نگه داشتن بیضه ها خیلی مهمه.ورزش و تغذیه مناسب هم مهمه.سرخ کردنی و فست فود رو حذف کنه.مرتب روزانه ورزش کنه.اگه اضافه وزن داره حتما کم کنه وزنش رو.هر روز با آب خنک خودشو بشوره.از این ژل های یخی بخره از داروخونه ها هر یکی دوساعتی بزاره رو بیضه ها تا خنک باشه.اگه عادت داره به دود و دم سعی کنه کمش کنه یا اگه میتونه ترکش کنه.اینا توصیه های جنین شناس ابن سینا و رویان هست.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ یعنی با این اوضاع جنین تشکیل شدو حامله شدی؟ کار خداست فقط. واقعا راست گفتی باید توکل کرد فقط

آره گلم، جنین دو تا تشکیل شد ولی بهش گفتن فقط یکیش خوبه، به اونم نمیشه امید بست

ولی شد، الان ماشاالله این پسر یه وروجکی شده که نگو😉😉😉😉

تازه به خاطر شرایط شوهرش روز پانکچر نتونستن لقاح بدن، یک شب هم هر دو تا تخمک رو فریز کردن روز بعد شوهرش نمونه داد و لقاح دادن

گلم طول سرویکس رو نوشته لب مرز هست واسه هفته شما به نظرم عالیه 32 من تو هفته 12 طول سرویکسم 33.5 ب ...

باشه ممنون عزیزم..حالاهفته اینده میبرم پیش دکترم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانم شوهرت چه داروهایی استفاده میکنن ما ازمایش دادیم همسرم دی اف ای بالا و مورفو و تحرکش خیلی پایین ...

دارو هم فقط فرتیل پلاس براش تجویز کردن بقیه داروها رو گفتن نخور

ووووای واقعا اگه خدا بخواد هر اتفاقی شدنیه. اسپرم شوهرش هم‌ضعیف یا نه؟ من خیلی میترسم فولیکولام پوچ ...

عزیزم اینقد ناراحت زود بزرگ شدنشون نباش

منم روز دهم دورم پانکچر شدم.کلا هشت روز دارو استفاده کردم..تخمکام زود رشد کرده بودن.

ان شاالله که تخمکای با کیفیتی داشته باشی

عزیزم خیلی متاسفم، ان شاء الله حال مامان زودتر خوب بشه امروز بهتره حالشون؟  فقط یه چیزی اگر آ ...

سلام عزيزم يك سيوال داشتم از صبح يك درد مبهمي زير دلم طرف چپم دارم جايي كه ني ني اونجاس...يكسره نيس هي ميگيره هي قطع ميشه....از جي متونه باشد؟؟؟هفته يازدهمم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
باشه حتما عزیزم  ارتباطتو دیگه قطع نکن گلم😘

نه عشقم😚♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اووبوست قیمتش چنده یکماهه جواب داد؟

۵۰۰ اینا حدودا

اره یکماهه ج داد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام زینب خانم .ببخشیدشمادرمورداینکه میگن زرده تخم مرع محلی راتزریق کنیدبه رحم براتقویت تخمک چیزی می ...

یک مامای پیر سنتی بمن گفت یک اجر داغ کن یک زرده تخم مرغ سنتی رو بریز روی یک پارچه نخی بگذار روی اجر و بشین روش برای تقویت رحم

ولی من کلا اعتقادی به این طب سنتی ندارم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم