2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سری دوم داروتو افزایش داد؟

نه ولی اووبوست خوردم احساس میکنم رو کیفیت و‌تعداد تخمکام خیلی تاثیر داشت روزی ۴/۵ تا میخوردم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ساراجون پانكچر اولت هم همه گريدشون آ بود؟

اره عزیز دلم 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی اووبوست خوردم احساس میکنم رو کیفیت و‌تعداد تخمکام خیلی تاثیر داشت روزی ۴/۵ تا میخوردم

اوبوست چی هست؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
اوبوست چی هست؟

قرص تقویتی برای تخمک مخصوصا کسایی که تحت درمان ای وی اف هستن

بزن تو‌ گوگل ببین چی میاره

قرص تقویتی برای تخمک مخصوصا کسایی که تحت درمان ای وی اف هستن بزن تو‌ گوگل ببین چی میاره

باشه حتما عزیزم 

ارتباطتو دیگه قطع نکن گلم😘

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
سلام خدمت مامانی عزیز حال آینده میگم من هفته هفتم تمام رفتم بسلامتی هفته هشتم اسرادیول ا اس ا شیاف س ...

اگر خون کثیف و تیره و قهوه ایه که خیلی مهم نیست. هماتوم نداشتی!؟

آ اس آ رو قطع کردی باز خوردی؟ تا یک هفته نخور ببین چی میشه ، بعد باز شروع کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام زینب خانم .ببخشیدشمادرمورداینکه میگن زرده تخم مرع محلی راتزریق کنیدبه رحم براتقویت تخمک چیزی می ...

سلام عزیزم، نه دیگه تو رو خدا از این کارا نکنین عفونت رحم میاره 

من به شخصه نه چیزی داخل واژنم میذاریم از این به بعد نه دود میدم نه هیچی

جز داروهای تایید شده وزرات بهداشت که از هزار تا فیل تر رو میشه

ببین گلم شما نمی دونی اون تخم مرغ باعث واکنش حساسیت به رحم میشه یا نه، و اینکه محیط استریل داخل رحم اصلا نباید این جوری دستکاری بشه

تقویت رحم فقط در حد بادکش، طب سوزنی و فیزیوتراپی مجاز هست، کارهای دیگه ممکنه اوضاع رو خراب کنه 

آره والا😑😑اسپرم های لوس. شوهرم از وقتی رویان رفتیم خیلی داره رعایت میکنه مرتب ورزش میکنه با آب سر ...

ان شاالله گلم، امیدت به خدا، این مراکز هم وسیله های خدا هستن، حتما جواب می گیرین

به یادت همه شما هستم این روزا

گلم دوستم که همیشه مثالش رو میگم پسر 4 ساله داره، اونم دو تا فولی داشت کلا، پانکچر کرد با مسئولیت خو ...

ووووای واقعا اگه خدا بخواد هر اتفاقی شدنیه. اسپرم شوهرش هم‌ضعیف یا نه؟ من خیلی میترسم فولیکولام پوچ باشه اگه نباشه هم میترسم اسپرم قوی پیدا نکنن😔، ب نظرت من روز ۶ فولیکولام زود رشد کردن با روزی 300 تا پرگووریس و 150 تا گونادوپین شدن ۱۶ زیاد نیست؟ ک احتمالش باشه الکی بزرگ شدن؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من