2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
دیروز مطب بودم گفتن از سیکل بعدی انشاالله که میوفته تو آبان ماه تقریبا

ای جانم به سلامتی😍پیش به سوی مامان شدن

گرید جنیناتم میدونی

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبلا کل آزمایش ها رو داده بودم ولی دکتر که عوض کردم مجدد نوشت گفتم اینا رو که دادم گفت ببین یه چ ...

آره گلم ولی ماها که رابطه پر خطر نداشتیم 

همون ایدز و هپاتیت رو هر 6 ماه میگیرن چون به بیمارا اعتماد ندارن 

وگرنه اگر واکسن هپاتیت زدی و رابطه پر خطر نباشه که از هوا آدم ایدز نمی گیره😉😉😉😉

منم قبلا کل آزمایش ها رو داده بودم ولی دکتر که عوض کردم مجدد نوشت گفتم اینا رو که دادم گفت ببین یه چ ...

الان بارداری گلم؟ چون لیانا جون بارداره گفتم دیگه آزمایش ایدز و هپاتیت لازم نداره

منم هر 6 ماه مجبور بودم به خاطر قوانین مرکز ایدز و هپاتیت آزمایش بدم

دوستان يه دكتر خوب تو تهران ميخوام واسه دوران بارداري  ممنون ميشم هر كي ميشناسه بهم بگه دكتري ...

خودم فعلا دارم می گردم، پیدا کردم بهت میگم

تا حالا از رویان راضی بودم با وجود شلوغی وقت مناسب برای باردار میذارن،زیاد معطل نمیشن باردارا، پریناتولوژیست هم داره هر وقت نیاز شد، انواع سونوگرافی ها هم هست

چه جالب، پس حتما دیرتر لقاح دادن، و سلول های قرینه با شکستگی حداقل داره😍😍😍😍 پیش به سوی مامان شد ...

عزیزم ممنونم ازت ،زینب جان واسه ای وی اف این ازمایشای انعقادی که میفرمایید چی هست؟ من هی احساس میکنم به ازمایشام دقت نکردن 😍🥰🤭

من راستش مشکل حادی ندارم خودم یکی از تخمدان هامو گفته بود مشکوک به پلی کیستیک اما همسرم شکل و سرعت ا ...

خوب خداروشکر مشکلی نیست نمی دونم چرا به من دارو نداد البته من مشکل خودم و همسرم نداریم یه دختر دارم برای تعیین جنسیت دهریم اینکار و می کنیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عاطفه جان به نظرم این ماه اگر وضعیتت اینطوریه وارد سیکل نشو.یکمی خودتو تقویت کن بعد برو

اخه صنم جان خیلی تقویت کردم حتی ژل رویالم خریدم خوردمو میخورم اصل خریدم. از دوتاش یکی ۱۶ بود یکی فکنم‌۱۷ . ستای دیگه کوچیکتر بودن. باز امپول دادن پنجشنله پانکچر دارم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
بااین اوصاعت پانکچرنشی بهتره.فقط پولشومیدی.داروهاشومصرف میکنی.من از35تاتخمک 10تاجنین شدتازه فولیکوله ...

اخه اگه همین دوتا تخمکای خوبی باشن چی؟ من ذخیرم‌س دهمه. دیگه شانسی ندارم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من