2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ما با عمل مشكلي نداريم قراره هفته ديگه عمل كنه ميخوام ببينم چه تاثيري داشته همسرم عمل ر وميپذيره اما ...

برعکس شوهرمن ،زالو ر می پذیرفت ولی زیربارعمل نمی رفت  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده ساله تو این انتظار بودم. من هنوز انتقال ندادم اما از تخمک ها وجنین ها راضی هستم.تخمک ها پوچ ن ...

من جنین فریزدارم.اماپای رفتن ندارم.به نظرت اگه الان اقدام کنم احتمال داره بشه چون دیروزازمایش منفی شد

خدا رو شكر كه حالا نتيجه گرفتيد

ان شاالله شماهم زود جواب بگیرین وبامعجزه خدامامان شی وبیای خبر شادی بدی و شادمون کنی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خودت هیچ علامتی داشتی که نشون بده مشکل ایمنی انعقادی داری؟

سه دوره انتقال منفی داشتم.دکترای مرکز ناباروری میگفتن فقط تنبلی تخمدان داری وهیچ مشکلی نداری.خودم سفید رو هستم ،علامتی از غلظت خون نداشتم،کسی باورش نمیشد که غلظت داشته باشم تو خانواده هم هیچکس این مشکل ر نداشت نه عمه ای نه خاله ای نه خواهری!!!!!

فقط آزمایش مشخص کرد

درسته تومیکرو آمپول میدن اما شاید دوزش اونی که بدن مانیاز داره نباشه ومنفی شیم. 

فقط آزمایش انعقادی وایمنی ر بدین وبعد برانتقال برین تا ان شاالله این بار مثبت شین

ببین بر شوهرم،بیض ه سمت چپ واریکوسل کامل،سمت راست هم داشت گره می‌بست.گفتن عمل بایدشه. اما شوهرم چند ...

یعنی با زالو مشکلشون برطرف شد؟ ببخشید کجا زالو انداختین شما؟ آز اسپرم بعد از زالو تغییر کرد؟

سهیلا جان روزی چن تا اووبوست میخوردی؟

روی جعبه نوشته بود۴تا،من حداقل۳ تا رمیخوردم.سه ماه خوردم بعد رفتم پانکچر

حقیقتش من پودر اینوفولیک هم خوردم.چون مشکل انعقادی هم رو شد آسپرین هم می‌خوردم.ب۶وب۱۲ هم خوردم.

ولی کپسول اوووبوست واقعا عالیه.خودم وقتی می‌خوردم فکر نمی‌کردم بعداً اینقدر از خوردنش راضی باشم.

واقعا به دوستانی که مشکل پوچی تخمک یا تعدادکم تخمک یابی کیفیتی تخمک دارن پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنند.

یعنی با زالو مشکلشون برطرف شد؟ ببخشید کجا زالو انداختین شما؟ آز اسپرم بعد از زالو تغییر کرد؟

زالو ر از جای معتبر خریدیم از طب سنتی،توخونه خود شوهرم رو گره های واریکوسل ب ی ضه مینداختن.وقتی جاشون خوب میشد باز زالو مینداخت ... حداقل سه سری این کار ر کردن. جواب آزمایش واقعا تغییر کرد تغییرخیلی خوب

باور کنید که اون وقت که کاتین کار ر میکردیم مردد بودیم که آیا جواب میده یانه؟؟؟!!! واقعا توکل بخدا کردیم و انجام دادیم،بعدش اصلا برآزمایش ما یادمون نبود این کارها ر کردیم ولی جواب آزمایشی که روز به روز داشت بدتر میشد یک دفعه تغییرمثبت فاحشی کرد

خداروشکر، آره شایدم مقاوم شده انقدر دارو مصرف کرده بودم😅شنیدم خیلی جاها بلاست انجام نمیدن میترسن تع ...

اره سری اول منم ۱۲ تا تخمک داشتم ۶ تاش جنین شد ریسکشو نکردن

ولی سری دوم دو برابر شد همه چیم😁

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خداروشکر تو مطب میگفتن بچه ها گریدa همشون بلاست میشن

اره افرین 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم