2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام بچه ها خیلی خیلی بی حالم .انگار ساعتها منو زدن. کوفتم و سرگیجه دارم و حس بد  . شما اینجور ...

من فقط میخوابم.

حتی خوابیده چیزی میخورم.فرداش خوب میشم باز.

دوباره یک روز استراحتم کم باشه ، فرداش خسته و کوفتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان ی سوال؟تیرویید تو بارداری چند باشه باید دارو مصرف بشه؟مثلا کسی ک قبل بارداریش تیرویید ند ...

سلام عزیزم باید زیر 1.5 با‌شه 

شما حتما باید لووتیروکسین مصرف کنی ولی دوزش رو باید پیش متخصص غدد بری حتما

ان شاالله بارداری راحت داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ی سوال؟تیرویید تو بارداری چند باشه باید دارو مصرف بشه؟مثلا کسی ک قبل بارداریش تیرویید ند ...

میگن بهتره پایین تر باشه.

من با دارو همین عددا بود.که ۵ش جمعه زیادتر کرد ، اومد زیر ۲.

سلام عزیزم باید زیر 1.5 با‌شه  شما حتما باید لووتیروکسین مصرف کنی ولی دوزش رو باید پیش متخصص غ ...

زینب جان مال من ۴ بود. رفتم دکتر غدد قرصو گفت ۵ش و جمعه یک ونیم بخورم. حالا شده ۱.۱.

پایین نباشه یا پایین تر نره؟

تیرماه که شهرستان پانکچر کردم جنینا رشدشون متوقف شد کار به انتقال نرسید.تازه اونجا گفتن ذخیرت اصلا ا ...

انشاالله که موفق بشی دوستم متاسفانه منم ناآگاهانه پیش دکترایی رفتم که فقط الکی دارو میدادن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
دکتر نصر عزیزم ، یکشنبه پانکچر شدم بیمارستان بهمن، یه کم لکه بینی داشتم ، اره عزیزم پریود شدی،من که ...

عه چه جالب منم شنبه یه روز قبل شما پانکچر شدم بیمارستان بهمن و چقدر گریه کردم اونجا نمیدونم چرا

باهمیم پس انتقالمونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
میگن بهتره پایین تر باشه. من با دارو همین عددا بود.که ۵ش جمعه زیادتر کرد ، اومد زیر ۲.

شما سابقه تیرویید داشتین قبلا یعنی؟

اخه چرا کسی ک تیرویید نداره تو بارداری تیرویید دار میشه☹️😅

چو ایران نباشد تن من مباد💙💙💙درود بر کوروش بزرگ🙏💕👌🏻
عزیزم گریه چرا؟ انشالله که خیره ،کارت فریزتو گرفتی؟

نمیدونم فکر کنم بخاطر داروها و اینا بود.

قربونت برم بله گرفتم چهارشنبه،شنبه میخوام برم مطب

شما نگرفتی؟

سلام بچه ها 

آزمایش تیروئید و پرولاکتین حتما باید روزهای پریودی باشه؟من یک سال و نیم پیش آز دادم،الانم وارد سیکل پانکچر شدم لازمه که تکرار کنم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم فکر کنم بخاطر داروها و اینا بود. قربونت برم بله گرفتم چهارشنبه،شنبه میخوام برم مطب شما نگر ...

من ز زدم گفت شنبه بیا بگیر ، گفت تلفنی هم اطلاعات نمیدیم میتونم ازت بپرسم چندتا تخمک داشتی؟

سلام بچه ها  آزمایش تیروئید و پرولاکتین حتما باید روزهای پریودی باشه؟من یک سال و نیم پیش آز دا ...

سلام عزیزم پرولاکتینو فقط میدونم که ۲ساعت از بیدار شدنت باید بگذره

من ز زدم گفت شنبه بیا بگیر ، گفت تلفنی هم اطلاعات نمیدیم میتونم ازت بپرسم چندتا تخمک داشتی؟

۱۱ تا تخمک داشتم که ۵تاش جنین شد