2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این وجود همسرت میخورد؟

آره گلم چون دوست داشت تمام تلاشمون رو بکنیم و دو نفری نمونه بدیم، چند روز درد مهم نیست آقایون بکشن در برابر این همه سختي که ما داریم

تازه در حدی نبود که سر کار نتونه بره، می گفت فقط رو اعصابه، انگار یهو ورزش سنگین کردن 

بچه ها کیوتن باید به همراه غذا باشه و آزیترومایسین باید دوتا همزمان بخوریم یا روزی دوتا جدا؟

گلم کیوتن که با غذا باید باشه ولی آزیترومایسین روز اول فقط باید. دو تا همزمان خورد، روزهای بعد یکی فقط 

تا حالا ندیدم جور دیگه تجویز بشه

سلام دوستای گلم اومدم یه خبر خوب بدم.من رفتم سونو آنومالی انجام دادم و خداروشکر همه چی عالی بود😍😍😍.برام دعا کنید تا آخرش به سلامتی پیش بره.واسه همه دوستانم حسابی دعا کردم.ایشالا دل همه شاد بشه

آخی.پس ما کلا خیلی بی رگ بودیم. اینجا اکثرا با این قضیه مشکل داشتن ، ما ولی خیلی ریلکس بودیم. 🙈🙈 ...

چقدم خوب بوده این ریلکسی واقعا خوش بسعادتون حسودیم شد 😅 آخه می دونی به ما تو مرکز گفتن با نزدیکی نمونه ندین ممکنه جواب درست نباشه 😐البته برای آزمایش ساده ی اسپرم اینو بهمون گفتن حالا نمی دونم واس پانکچر هم همینو بگن یا نه🤔

چقدم خوب بوده این ریلکسی واقعا خوش بسعادتون حسودیم شد 😅 آخه می دونی به ما تو مرکز گفتن با نزدیکی نم ...

گلم اصلا نگران نمونه روز پانکچر نباش، هر جور راحت ترین نمونه بدین، هییییییییییچ مشکلی پیش نمیاد

سلام به دوستان گلم و تبریک به کسایی که جواب گرفتن و دوستانی که زایمان  کردند دوماه پیش انتقال د ...

مبارک باشه. منم وقتی فهمبدم خواهرم حامله است،  محکم بغلش کردم و برای اولین و اخرین بار تو عمرم اشک شوق ریختم. احساس اینو داشتم که درد و رنجهای خودم تموم شده. یه لحظه حس کردم خودم حامله ام. الان پسرش یه ساله و نیمش هست. منم الان از خواهرم و جوجه اش دورم.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
چقدم خوب بوده این ریلکسی واقعا خوش بسعادتون حسودیم شد 😅 آخه می دونی به ما تو مرکز گفتن با نزدیکی نم ...

آره ما کلا شادیم.

فکر کنم دلیل اصلیش پذیرش اصل قضیس.

ما چون از قبل از ازدواج میدونستیم ، اصلا زمانی رو برای شوک بودن و استرس داشتن از دست ندادیم.

الان چند تا از دوستام هستن ، همسرشون حاضر نیستن یک آز ساده بدن در این قضیه چه برسه به آز اسپرم.

باز خدا خیر بده به مردای ما ، هزینه و زمان میزارن توی این راه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم اصلا نگران نمونه روز پانکچر نباش، هر جور راحت ترین نمونه بدین، هییییییییییچ مشکلی پیش نمیاد

واقعا؟ یه چیزی بگم زینبی جون،راستش من همش فک می کنم حالا که دکتر اعتقاد داشت که ما طبیعی می تونیم باردار بشیم و مشکل حادی نداریم پس حتما رحمِ من اسپرمارو می کُشه😓منظورم این که یعنی یه واکنشی نشون میده که نمی تونم باردار بشم ...یبارم آزمایش pct دادم جوابش منفی شد یعنی اسپرما داخل رحمم اصلااا حرکت نداشتن حالا نمی دونم این به رحمِ من ربط داره یا اسپرم همسرم!بخاطر همینا کلا توهم دارم همیشه می ترسمم نمونه ی روز پانکچرم با نزدیکی بدیم که یموقع همینجوری نباشه واقعا و اسپرما بمیرن 😥