2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
گلم دیگه بهش فکر نکن اصلا  چون اولا نمی دونستین دوما قصد لذت که نبوده  بعدش هم کلی دعا ...

وای زینب همینجور دارم گریه میکنم من

ختم قران نذرکرده بودم و دارم میخونم براشون 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چطور کسی رو پیدا کنم که تو رویان آی وی اف شده باشه    

برا چی میخوای عزیزم؟ 

من خودم از شهرستان دارم میرم رویان.البته هندز میکرو نکردم تازه سیکل لانگ رو برام شروع کردن.ان شاالله ده مهر دوباره باید بیام سونو بشم و داروی جدید بگیرم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها یه خبر خوووووب  لیانا جون دو قلو داره 😍😍😍😍😍😍😍 هر سه حالشون خوبه لیانا گلی برات ...

وااای راست میگی خداروشکر خیلی خوشحال شدم 

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

آره گفته ساعت ۶ بزن،امروز شوهرم برام زد،از فردا خودم باید بزنم،مترسم آمپول رو وارد بدنم کنم

نترس اصلا . میتدنی راحت انجام بدی فقط بار اولش سخته مطمینم‌میتونی. اینکار بخاطر اینه ک نه ماه دیگه ی نینی خوشگل تو بغلت باشه میتوننننننی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
گلم esr فقط به خاطر عفونت بالا نمیره، متخصص داخلی برو حتما

متخصص داخلی رفتم‌زینب جان ولی اصن ندید اینو تا خودم گفتم‌بهش هیچ چیز خاصی نگفت بخاطر چی دیگه میتونه باشه. خیلی بده.؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
هفته اول چی عزیزم؟؟ ی سری آزمایشای روتین هست که شما همسرت باید انجام بدین و عکس رنگی و تست اسپرم و. ...

نه عزیزم.منظورم دو هفته ایه که آمپولا شروع میشه.هفته اول سونو انجام میشه؟یا از هفته دوم سونوها شروع میشه؟

خدایا شکرت  
برا چی میخوای عزیزم؟  من خودم از شهرستان دارم میرم رویان.البته هندز میکرو نکردم تازه سیکل لانگ ...

میخوام روند سونو رو بپرسم تو طول سیکل.من باید بدونم چقد لازمه مرخصی بکیرم.

خدایا شکرت  
گلم دیگه بهش فکر نکن اصلا  چون اولا نمی دونستین دوما قصد لذت که نبوده  بعدش هم کلی دعا ...

شوهر من وقتی قراره نمونه بده از روز قبل استرس میگیره.شب نمیتونه بخوابه.از استرس ایشون منم استرس میگیرم.وقت نمونه دادن هم کلی وقت میبره تا موفق بشه.منم هرکاری میکنم بازم طول میکشه کارش.آخرش فکر کرد اونجا فیلم ببره نگاه کنه تا فکرش متمرکز بشه.اتفاقا ایندفعه زودتر به نتیجه رسید.با این حرفایی که اینجا میزنن کار ما خیلی غیر شرعی تره.باید دیگه به شوهرم بگم این روشم بزاریم کنار

خدایا شکرت