2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته به این تاپیک سرنزدم تورک جان خوبی.از خدا میخوام همه بچه ها زودی مادربشن.دوست دارم داستان مادرشدنمو بنویسم تا امیدی باشه واسه ناامیدان

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
وااای چه خووووب،یعنی تو نتیجه ی نمونه تاثیر نمیزاره؟برای نمونه ی روز پانکچر هم میشه استفاده کرد؟ هم ...

نه تو نتيجه هیچ اثری نداره، فقط تا چند روز بعدش آقا درد شدید تو عضلاتش حس می کنه، البته همه هم درد حس نمی کنن به این شدت 

خیلی وقته به این تاپیک سرنزدم تورک جان خوبی.از خدا میخوام همه بچه ها زودی مادربشن.دوست دارم داستان م ...

وااااااای چه عالی حتما بنویس، خیلی مشتاقم

آنا جان هم خوبه فقط براشون مشکل پیش اومده خیلی دعا کن واسشون، یه مدت کمتر می تونه بیاد

وای بجه ها یعنی چی آخه؟ الان همسر من خودش نمونه داده من همراش نرفتم تو اتاق، جنین هایی که تشکیل میشه ...

نه گلم.اصلا اینطوری نگو و فکر نکن.فقط بحث واسه اینه که گناهی انجام نشه قبل تشکیل نطفه.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
برای افرادی که ذخیره تخمدان نرمال دارن اغلب استفاده میشه با ال دی شروع میشه و بوسرلین 

پیش کدوم دکتر آی وی اف کردی.؟من تبریز پانکچر شدم.ذخیره تخمدانمم خوب بود ولی سیکلم لانگ نبود.

خدایا شکرت  
وااااااای چه عالی حتما بنویس، خیلی مشتاقم آنا جان هم خوبه فقط براشون مشکل پیش اومده خیلی دعا کن واس ...

الهی چی شده؟انشالله مشکلش حل شه.حتما مینویسم اگه شد فرداشب میزارم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بچه ها یه خبر خوووووب  لیانا جون دو قلو داره 😍😍😍😍😍😍😍 هر سه حالشون خوبه لیانا گلی برات ...

چقدر خوب خداروشکر تبریک لیانا جون 💙🌷💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

بچه ها کیوتن باید به همراه غذا باشه و آزیترومایسین باید دوتا همزمان بخوریم یا روزی دوتا جدا؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...