2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی ب ...

وااای منم کمکش می کنم خیلی خیلی سخت بازم نمونه میده طفلک😢

من خودمم استرس میگیرم.همسرم هم بدتر از من.همیشه نمونه دادن سخته براش.منم هرچی کمکش میکنم نمیشه.ولی ب ...

ولی من وقتی میرم تو اتاق که کمکش کنم دیگه خودارضایی نمیشه که ؟🤔🙈 فهمیدی که چطوری منظورمه😷😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو انتقال فرش 99 درصد معمولا ضخامت خوبه، لوبیا سبز نفخ میاره اذیت میشی

مرسی که همیشه راهنمایی میکنی مهربون 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمونه ای که همسرتون بعد از تسه داد بهتر از نمونه انزالی بود عزیزم؟هیچی برگه ای بهتون ندادن که شرایط ...

نه گزارشی از اسپرم بهمون ندادن.راستش پیگیرش نشدم.نمونه ای ک داد خوب بود .دکتر جنین شناس تاییدش کرد اما گفت چون تعداد تخمکا زیادن اگه تسه هم بشه شانس بیشتری داریم.درواقع تصمیمیم رو به عهده ی شوهرم گذاشت و قبول کرد ک عمل بشه

ولی من وقتی میرم تو اتاق که کمکش کنم دیگه خودارضایی نمیشه که ؟🤔🙈 فهمیدی که چطوری منظورمه😷😁

اگه اونجوری که من فکر میکنم باشه جزو ممنوعات نمونه دادنه.چون ممکنه جوابش دقیق درنیاد

خدایا شکرت  
نه من لاپارا و هیسترو تشخیصی شدم که خداروشکر سالمم بودم ما بظاهر نازایی بدون علت داریم دکتر گفت طبیع ...

نگران نباش عزیزم ماها که کیست داریم معمولا زخیرمون بعد لاپارا میای پایین ان شاءالله برات جنینای خوبی تشکیل میشه و انتظارت خیلی زود به پایان برسه

خدا جونم شکرت...