2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
خدا رو شکر خیلی نگران بودم امروز چی میشه ببین کلمن تهیه کن با یخ خشک داروهاتو از همین رویان بگیر خی ...

یعنی اینجا بگیرم بهتره؟ والا بهشون گفتم ال دی حالمو بد میکنه گفتن لازم نیست حتما ال دی باشه جایگزینای ال دی هر کدوم بهت میسازه همون رو بخور.یع چند تا اسم هم گفت فقط یکیش یادم مونده یاسمن یا یه چیز این طوری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انسولین میزنم ولی بازم بالاس . البته تو خونه دستگاه تست قند خون دارم دو ساعتای بعد از هر وعده غذا ...

خب همون ازمایش ک دادی درست تره. چون دستگاهای خونگی خیلی دقیق نیس،چرا دکتر بهت گفت کاری ب ازمایش ندارم.  پس ب چی کار داره؟؟

که دکتر تغذیه ک ب من چیزی نگفت..ولی دکتر خودم گفت قندت خیلی بالانیست فعلا..باید کنترل شه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی انگیزه میخاد اونم واسه این مردای بی چشم و روی امروزی چند روزه به شوهرم میگه بیا بریم امیرجنتی ...

اکثر مردا اینطورین

بعدشم تو پروسه درمان خانم ها خیلی بیشتر آسیب می بینن

یعنی من مخم سوت می کشه وقتی فک می کنم دوباره پانکچر شم

یعنی کل زندگیم تحت الشعاع قرار می گیره

کارم زندگی خصوصیم

از اون طرف هم عوارض دارو

منم واقعا نمی دونم تا کجا می تونم ادامه بدم

اکثر مردا اینطورین بعدشم تو پروسه درمان خانم ها خیلی بیشتر آسیب می بینن یعنی من مخم سوت می کشه وقت ...

باز پانکچر خوبه دو هفتس و تمام

یک انتقال منجر به سقط الان سه چهار ماهه زندگی منو زیرو رو کرده معلومم نیست تا کجا این داستان ادامه داره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
قربونت برم.ن ماه قبل فقط تقویتیا و از روز ۱۹ هر ۱۲ ساعت ی استرادیول ۲ میلی. هزینه داروهامم با دو ورق ...

با تاییدیه بیمه اینقدر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی اینجا بگیرم بهتره؟ والا بهشون گفتم ال دی حالمو بد میکنه گفتن لازم نیست حتما ال دی باشه جایگزینا ...

عزیزم میشه بگی دفعه قبل کدوم مرکز رفتی،منم اهوازم قراره جهاد برم،شما هم اونجا میرفتی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها کسی از مریم مادر خبری نداره خیلی وقته نیست @مریم،_مادر...   کجایی عزیزم بیا از خودت ی ...

منم توفکرشم.خیلی وقته نیست...چندوقت پیش خصوصی هم.پیام دادم بهش جواب نداد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب همون ازمایش ک دادی درست تره. چون دستگاهای خونگی خیلی دقیق نیس،چرا دکتر بهت گفت کاری ب ازمایش ندار ...

میگه تستی ک برات دادم دقیقه و من کار ب آزمایش اثلا ندارم.منم دیگه دستم سوراخ سوراخ شده ک روزی چهار بار خونم رومیگیرم و تست میکنم و روزی سه بارم انسولین میزنم ولی بازم خدایا شکرت ب امید روزی ک بچه تو بغلم باشه.میترسم از بابت قندم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میگه تستی ک برات دادم دقیقه و من کار ب آزمایش اثلا ندارم.منم دیگه دستم سوراخ سوراخ شده ک روزی چهار ب ...

نگران نباش عزیزم. چون استرس بدتر قندو بالامیبرهِ.فقط مراعات کن...د سته سخته ولی انشاءالله این روزاهم میگذره وبسلامتی بچتو بغل میکنی

قراره روز اول پریود زنگ بزنم وقت بگیرم برا سونوگرافی.بعدشم حتما آمپولا شروع میشه.خب نمیشه یه هفته آم ...

عزیزم سونو می کنند که اگر خدایی نکرده کیست داشته باشی کنسل بشه و آمپولارو نزنی