2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نه عزیزم.گچساران بودم.نمیدونم تاحالا اسمشو شنیدی یا نه.

اسم شهرش رو شنیدم ولی نمیدونستم که مرکز داره،انشالله که همین رویان نتیجه میگیری گلم،دیگه به گذشته هم فکر نکن،دکتر منم بهم گفت سری قبل به اندازه خانم ۴۵ ساله آمپول گرفتی،شاید منم اون موقع بدنم جواب نداد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااآ خدا کنه همینطور باشه منم خودم بزنم چون هرروز تزریقات رفتن هم خودش بخشی از استرساس😥 فقط اینکه ی ...

دکتر برات تجویز میکنه داروخونه همونو میده.معلومه خیلی استرسی هستی .توفکر این چیزا نرو .به نظرم یه مدت به این چیزا فکر نکن تا موعد سیکلت بشه اینجوری استرست کم میشه

موقع پریود آره باعث خون ریزی بیشتر میشه اتفاقا جلوی لخته شدن خون رو تا حدودی میگیره، خواص ضد انعقاد ...

زینب جان من ذخیرم یک،پارسال تا شش روز سینال زدم و منوپیور،بعد از اون تا روز سیزدهم گونال جایگزینش شد،سیزده تا فولی داشتم که ده تا تخمک شد،الان دکترم میگه میخوام باز همونها رو برات تجویز کنم تازه با این تفاوت که گونال اینجا نیست،به نظرت من بهش بگم چی به جای سینال تجویز کنه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دخترا خوبین؟میگم امروز متوجه شدم دکترم بعد از پانکچر گفته اینایی که امروز پانکچر شدن همشون باید فریز بشن هیچکدوم رحمشون اماده نبود 

میگم حالا این یعنی چی دخترا؟ واسه اماده شدنش چیکار باید میکردم؟ حالا اون هیچی چی کار میتونم در اینده انجام بدم؟

ب سلامتی. خبر ندارم راستش ، امیدوارم خوب باشن.

انشاالله كه حالشون  خوبه دارن خوب رشد ميكنن 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جان من ذخیرم یک،پارسال تا شش روز سینال زدم و منوپیور،بعد از اون تا روز سیزدهم گونال جایگزینش شد ...

گلم یا داروی درست و حسابی بگیر یا الکی نرو تو سیکل، شوخی بردار نیست 

یا امکانات از همه لحاظ باید تکمیل باشه یا با ایشالا ماشالله بدن جواب نمیده 

راهی که جواب نداده رو دوباره امتحان نکن گلم

بعدم بی خود گفته اندازه زن 40 ساله آمپول داده، از همون اول با دارو درست و حسابی شروع می کردی بعد جواب نمی‌داد یه حرفی ولی وقتی با سینال شروع کرده نباید این جوری بهت بگه

سلام دخترا خوبین؟میگم امروز متوجه شدم دکترم بعد از پانکچر گفته اینایی که امروز پانکچر شدن همشون باید ...

کار خاصی لازم نیست گلم دو تا پریود بعد خود‌ش درست میشه از اون جهت نگران نباش

احتمالا ضخامت زیادی بالا رفته بوده

گلم یا داروی درست و حسابی بگیر یا الکی نرو تو سیکل، شوخی بردار نیست  یا امکانات از همه لحاظ با ...

من سری قبل با این دکتر نبودم عزیزم،اصفهان بودم که اونجا هم هیچی رو اصول نیست

زینب جان یک سوال اورژاتسی

دوستم روز ۸ انتقاله دو تا بلاست یک مورولا

امشب لک صورتی دیده من میگم لک لانه گیزینه خودش میگه بخاطر اسپرین و انوکساست میخاد ۲۴ ساعت قطع کنه اینارو

لک لانه گزینی حتما قهوه ایه؟

قطع کنه اسپرین و انوکساشو ۲۴ ساعت؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان . امروز رفتم صفحات تاپیک های قلب جنینو خوندم از استرس قلبم تو دهنمه.گفت قلب بین هفته ۶ ت ...

قاصدک جان عزیزم مال منم دیده نشد اون موقع کلا برا اطمینان دیرتر میگن.منم دیرتر رفتم نگران نباش.به حق امام حسین انشاللله قلب نینیت الانم داره میزنه عزیزم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان . امروز رفتم صفحات تاپیک های قلب جنینو خوندم از استرس قلبم تو دهنمه.گفت قلب بین هفته ۶ ت ...

عزیزم سوره یس قلب قران و برای قلب جنین عالیه حتما هر روز بخون یه روز عربیش و یه روز فارسیش و منم خوندم چون قبلا سقط داشتم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خیلی انگیزه میخاد اونم واسه این مردای بی چشم و روی امروزی چند روزه به شوهرم میگه بیا بریم امیرجنتی ...

عزیزم مردا کلا یکم نمیفهمن ببخشیدا 

یه جوری باید قلقش و داشته باشی با حرف زدن راضیش کنی منم واقعا عاصی میشم از دست همسرم یه وقتایی اما چیکار میشه کرد بعضی وقتا جیغ میزنم بعضی وقتام اعصابم بهتره باهاش حرف میزنم

هر چند اخر هر دو مورد همون اش و همون کاسس😁

مجبوریم یکم ما باهاشون راه بیایم انشاللله خدا به دل همسرت بندازه به ح فت گوش کنه عزیزم به حق امام حسین ع🌷🌷🌷