2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046779 بازدید | 684548 پست
ناراحت نباش عزیزم.ذخیرت که خوبه حتما بدنت به این داروها جواب نداده.سری بعد داروهاتو عوض می کنند و مط ...

مرسی از پاسخت دکترم گفت داروهارو ادامه بده تا ۵ شنبه بیا سونو حالا نمی دونم 

کدوم شهرین؟چقد رفت و آمد لازمه وقتی وارد سیکل میشی؟

من تهرانم گلم، رفت و آمد که واسه سیکل پانکچر خیلی زیاد لازمه، اگر از شهر دیگه میایی واسه پانکچر باید از اول سیکل که تحریک تخمدان شروع میشه تا پانکچر تهران باشی، حتی تا یک هفته بعد از پانکچر اگر هایپر شدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از پاسخت دکترم گفت داروهارو ادامه بده تا ۵ شنبه بیا سونو حالا نمی دونم 

باشه عزیزم. ولی ۵ شنبه دیدی تخمکات زیاد نیست و دکترت گفت کنسل کنی باهاش بحث نکن به حرفش گوش بده.چون می خوای پی جی دی کنی هر چقدر تخمکات بیشتر باشه بهتره.

سلام عزيزم دلم ممنووون خوبم فقط حالت تهوع داشتم ميخواستم صدات كنم چكار كردي سونو رفتي بلد نبودم  ...

مرسی عزیززم😘

نه هنوز نرفتم پنجشنبه میریم ان شاءالله

منم هیچی نمیتونم بخورم هرغذایی رو ک میبینم حالت تهوع میگیرم

شما فردا میری سونو؟ان شاءالله ک اولین ضربان قلب نی نیهاتو فردا بشنویی و دلت شاد بشه ودوران بارداری بدون استرسی داشته باشی عزیزم🤲🏻

عزيزم منم هيچ علائمي نداشتم  با نااميدي و گريه رفتم آز دادم  اصلا بهش فكر نكن  ولي ...

سلام لیانا جان ،کجا بودی عزیزم دلتنگت شدم صدات زدم ولی نشد خوبی خانمی ؟بهتری الان گفتی کمی حالت تهوع داری

من تهرانم گلم، رفت و آمد که واسه سیکل پانکچر خیلی زیاد لازمه، اگر از شهر دیگه میایی واسه پانکچر باید ...

قراره روز اول پریود زنگ بزنم وقت بگیرم برا سونوگرافی.بعدشم حتما آمپولا شروع میشه.خب نمیشه یه هفته آمپولارو بزنم.بعد برم سونوگرافی؟مگه از اول که آمپولا شروع میشه مرتب سونو میشم؟

خدایا شکرت  
قراره روز اول پریود زنگ بزنم وقت بگیرم برا سونوگرافی.بعدشم حتما آمپولا شروع میشه.خب نمیشه یه هفته آم ...

آره عزیزم دائم سونو میشی تا دوز داروها رو تغییر بدن و کم و زیاد کنن، چون بدن هر کس پاسخ دهی متفاوت داره قابل پیش بینی نیست

آره عزیزم دائم سونو میشی تا دوز داروها رو تغییر بدن و کم و زیاد کنن، چون بدن هر کس پاسخ دهی متفاوت د ...

مثلا چه مدت اونجا باید باشم؟دو هفته؟

من خودم کادر بیمارستانم.اونوقت باید چقد مرخصی بگیرم؟؟

خدایا شکرت  
مرسی عزیززم😘 نه هنوز نرفتم پنجشنبه میریم ان شاءالله منم هیچی نمیتونم بخورم هرغذایی رو ک میبینم حا ...

ممنووون گلم انشاالله شما هم پنجشنبه با خبر خوش بياي🥰 

منم دقيقا همينطوريم ميگم اصلا اسم غذارو جلو من نياريد😫

ايشالا قسمت همه منتظرا ولي بدون حالت تهوع  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جان ،کجا بودی عزیزم دلتنگت شدم صدات زدم ولی نشد خوبی خانمی ؟بهتری الان گفتی کمی حالت تهوع ...

سلام نسرين جونم فدات بشم مامان خانوم 😍😍

اره چند روزه خيلي حالم بد هيچي نميتونم بخورم 

ايشالا هفته ديگه با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نسرين جونم فدات بشم مامان خانوم 😍😍 اره چند روزه خيلي حالم بد هيچي نميتونم بخورم  ايشال ...

انشاالله عزیز دلم با دعای خیر شما 

انشاالله هر چه زودتر خوب بشی عزیزم مراقب خودت و نی نی هات باش

ممنونم عزیزم😘 ان شاءالله 

❤️❤️