2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
عزیزم زیر جلدی هوا هم داشته باشه ایراد نداره.توی رگ ک نمیزنی. ترجیحا به دور ناف بزن و با زاویه ۹۰ د ...

آها متوجه شدم مرسی قربونتون برم بخدا همتون تو این تاپیک یکی از یکی گل ترین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه خوب توضیح دادی قشنگ فهمیدم اینجا دیده بودم بچها چندبار راجب تزریق صحبت می کردن ولی هرچی می خو ...

قربونت عزیزم موفق باشی

توکل به خدا منکه از دیروز دل تو دلم نیست که در جه حالی هستن نی نی ها 😄😋

قربونت عزیزم موفق باشی توکل به خدا منکه از دیروز دل تو دلم نیست که در جه حالی هستن نی نی ها 😄😋

عزیزممممم 😁

نی نی ها الان فقد بی صبرانه منتظرن که کِی وقتش برسه و بیان سفت بچسبن به دل مامانشون 😄😍

نه عزیزم ناشتا لازم نیست دکتر غفاری و تهرانی و شیوا هم خیلی خوبن اگر باشن عالیه دکتر شیوا یه کم بد ...

سلام ، وقتی من ای یو ای انجام دادم و توی دفترچه بیمه م دارو نوشتن مهر دکتر مرضیه شیوا زده شده بود ، دکتری که برام ای یو ای انجام داد یه خانم خیلی جون بود که اسمشو نمیدونم یعنی همون دکتر شیوا بوده ؟؟

سلام عزیزم اره رفتم..فعلا بهم رژیم داده دوهفته رعایت کنم.بعد ازمایش بدم ببینم.چطوره... اول ی مشاورت ...

من انسولین میزنم ولی بازم بالاس . البته تو خونه دستگاه تست قند خون دارم دو ساعتای بعد از هر وعده غذایی باید زیر ۱۳۰ باشه برا من ۱۵۰ تا ۱۶۰ هستش . آزمایش قند ناشتا و دو ساعتای بعد از هر وعده غذایی دادم و تست خونگی هم گرفتم عدداشون با هم فرق داره تست عددش بالاتر از آزمایش خون هستش ب دکترم گفتم ک با ازمایش قندای دو ساعتم کمتره گفتش من ب آزمایش کاری ندارم . دکتر تغذیه ب شما گفتش ک خطرناکه قند بالا باشه ؟،

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزممممم 😁 نی نی ها الان فقد بی صبرانه منتظرن که کِی وقتش برسه و بیان سفت بچسبن به دل مامانشون 😄 ...

وای تصورشم دلم و قیلی ویلی میده😋

ای خواهرر انتظار تا شنبه یه چیزه بعدش انتظار اون یک‌ماهه که جوابpgdبیاد یه چیز دیگه 

آخه من بلد نیستم آمپول بزنم کههه! بعدم انقد از هوا نگرفتن سرنگ می ترسم چون همش میگن اگه خوب هواشو نگ ...

اسم هر آمپولی داری بزن تو یوتیوب کلی فیلم آموزشی با حال هست

اولین دور نافی رو بزنی میفهمی چی میگم، اون وقت آرزو می کنی کاش پنی سیلین و بقیه آمپولا مثل این دور نافیا بودن

منم امروز ۸ انتقالم.هیییییچ علائمی ندارم و کاملا ناامیدم، تازه از روز آزمایش هم خیلی میترسم 😔😔

عزیزم به علائم نیست که 

من و خیلیا دیگه اون دو هفته علائم نداشتیم

ولی اواخر هفته 6 چنان علائمی سراغم اومد که مسلمان نشنود کافر نبیند

ان شاالله مامان شدی عزیزم به چیزای خوب فکر کن 

لطفا اگر کسی میدونه دلیل لک بینی در هفته هفتم بارداری چیه راهنماییم کنه که خیلی نگرانم دیروز که سنو ...

گلم لکه بینی که دیگه نقل و نبات شده همه داشتیم نگران نباش 

همون استراحت عالیه و بیشتر کردن پروژسترون طبق دستور دکتر و قطع آسپرين