2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046600 بازدید | 684531 پست

سلام خوبین منم دیروز رفتم سنو الحمدلا  همه چی خوب بود ولی لان پایین شکمم خیلی سفت  شده چند لکه قرمز قهوای دیدم کسی میدونه بخاطر  چیه احساس میکنم پوست پایین شکمم فشرده  شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امگا 3 و ویتامین سی رو چطوری میخوردید؟

با آب😉😁

امگا۳ رو من روزانه میخورم چون اصلا ماهی نمیخورم (همسر از بوش متنفرِ من هم درست نمیکنم)

اگه شما تو هفته ۲ بار ماهی میخورید هفته ایی ۲تا کافی هست اما اگر گاهی میخورید هفته ایی ۳ یا ۴ تا بخورید همراهِ غذا.

ویتامین سی رو هم قرص جویدنی گرفتم و هر روز یه دونه میخورم وقتی که شکم خالی هست ویتامین های محلول اب رو بخورید.

فولیک اسید هم همینطور 

هر دوتاتون این سه تا رو بخورید بدون هیچ عوارضی هست.

ویتانین ایی هم عالی هست اما هفته ایی ۲ تا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من دارم از مرکز برمیگردم خونه، امروز شوهرم کلی کار داشتو نمیتونست عقب بندازه،بخاطر همین خودم ...

عزیزم این همه نشونه خوب باز میگی 7 تا فولی کمه!!! 

تاریخ پانکچر رو تقریبی میگن، احتمال جابجاییش هست

ان شاالله مامانی

خودم ک فکر میکنم جز تنگی دهانه رحم دیگه مشکلی نباشه خیلی کامل توضیح دادین.یه دنیا ممنون❤

تنگی دهانه با هیسترو مگه حل میشه؟ من نشنیدم

پس حتما با بیهوشی هیسترو بشید

ممنون عزیزم من همیشه از حرفهای شما توی تاپیک بهره و آرامش گرفتم ،من احساس میکنم با لتروزول چون تخمدا ...

عزیزم لطف داری.

ببین این تصور اشتباهی هست که خانمها دارن 

تخمک تا ازاد نشه از بین نمیره 

شما تخمدان تون فعال بشه تخمک درست میکنه شروع به رشد میکنن اما فقط یک یا دو تا ازاد میشن (تو سن پایین ۲۱.۲۲ سال ممکن ۳ یا ۴ تخمک هم ازاد بشن) پس بقیه دوباره به حالت استراحت برمیگردن 

اصلا جای نگرانی نیست

هر چی فعالیت تخمدان درست و به موقع عمل کنه آندومتر منظم تر میشه و هورمونها درست و حسابی عمل میکنن 

تغذیه و پیاده روی و آرامش هم به شدت تاثیر داره 

موفق باشی 

انشالله به زودی بگی طبیعی باردار شدی عزیزم😍

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

مبارك باشه عزيزم🎊🎉سالهاى سال در كنار هم سلامت و شاد و شاهد موفقيتهاش باشى🌸💕

عزیزم خودت بزن، خیلی خیلی راحته 😉😉😉😉

آخه من بلد نیستم آمپول بزنم کههه! بعدم انقد از هوا نگرفتن سرنگ می ترسم چون همش میگن اگه خوب هواشو نگیری می کُشه دیگه چشمم ترسیده😓

سلام صبحتون به خیر  روز هفت انتقالمه نمیدونم چرا هر چی میرم جلو ناامیدی میاد تو ذهنم چیکار کنم ...

منم امروز ۸ انتقالم.هیییییچ علائمی ندارم و کاملا ناامیدم، تازه از روز آزمایش هم خیلی میترسم 😔😔