2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
ممنون صنم دکتر پیدا کردی؟

خواهش می کنم عزیزم

هنوز تهران نیومدم.برای طاهری پناه نوبت گرفتم.

تو پیش کسی نرفتی؟

دوستان کسی تا حالا پیش طاهری پناه رفته.اگه آره لطفا بگید چطوریه؟

لطفا اگر کسی میدونه دلیل لک بینی در هفته هفتم بارداری چیه راهنماییم کنه که خیلی نگرانم دیروز که سنو دادم گفت قلب جنین میزنه هفته شش بودم ولی الان نمیدونم بخاطر چیه کار سنگین هم انجام ندادم زنگ منشی  دکتر زدم گفت دوشیادوشی اهم بزن  ولی خیلی نگرانم چون ای  وی اف کردگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم  هنوز تهران نیومدم.برای طاهری پناه نوبت گرفتم. تو پیش کسی نرفتی؟ دوستان ک ...

والا من احتمالا میرم پیش مهرا کتابی

آخر شهریورم پیش طرازی نوبت دارم

اصلا موندم با این یه ذره تخمک چه بکنم

بچه ها سلام من تودوره میکرو پی جی دی هستم از ماه پیش ضدبارداری خوردم واز ۱۷ پری سینافکت زدم واز ...

ناراحت نباش عزیزم.ذخیرت که خوبه حتما بدنت به این داروها جواب نداده.سری بعد داروهاتو عوض می کنند و مطمئن باش که جواب می ده.اگر دکترت گفت سیکلتو کنسل کنی به حرفش گوش بده.

آخه من بلد نیستم آمپول بزنم کههه! بعدم انقد از هوا نگرفتن سرنگ می ترسم چون همش میگن اگه خوب هواشو نگ ...

عزیزم امپول های زیرجلدی توی بازو و دور ناف خودکاری عستن هوا نمیگرن که راحت یا زاویه نود یا ۴۵ بزنشون اصلا ترس نداره

بچها الان یه سوال برام پیش اومد دوباره😓میگمااا این آمپولای دور ناف و بازو و اینارو همه ی تزریقاتی ه ...

آمپولای زیرجلدی که کاری ندارن.خصوصا این خودکاریا ک خیلی راحته.من خودم زدم .واسه اولین بار میزدم.یه بار ک برات بزنن خودت میبینی چقدر راحتن

آها متوجه شدم عزیزم ولی میکرو و آی وی اف هم زیاد باهم تفاوت ندارن انگار فقط یه مرحله باهم متفاوتن، ب ...

قربانت عزیزم

اره دیگه توی میکرو اسپزم و خودشون تزریق میکنن داخل تخمک توی ای وی اف میزارن کتارش خودش میپر روش😂

والا من احتمالا میرم پیش مهرا کتابی آخر شهریورم پیش طرازی نوبت دارم اصلا موندم با این یه ذره تخمک ...

اگر داروی مناسب بدنت بهت بدند مطمئن باش همین تخمکام جواب میده. 

رفتی پیششون به منم خبر بده

بسلامتی عزیزم. شما ذخیرت چند بود؟ اسپرم شوهرتون چی؟ داروهاتونم میگید چیا بود؟

سلامت باشی عزیزم

ذخیره من۶/. بود

اسپرم همسرم خداروشکر مشکلی نداره و میتونستیم طبیعی اقدام کنیم بخاطر pgd باید ivfمیشدیم دیگه

آمپول ها هم گونال اف،pd Homoge و الگالترون

اگر داروی مناسب بدنت بهت بدند مطمئن باش همین تخمکام جواب میده.  رفتی پیششون به منم خبر بده

باشه حتما

آخه از کجا بفهمیم داروی خوب و مناسب میدن

دکتر قبلیم که ازش سایز فولیکولم میپرسیدم میگفت به تو چه

اصلا جوابم نمیداد

عزیزم امپول های زیرجلدی توی بازو و دور ناف خودکاری عستن هوا نمیگرن که راحت یا زاویه نود یا ۴۵ بزنشون ...

ای وااا واقعا هوا ندارن چه خوووب من نمی دونستم 🙈😁 یعنی فقط اون مایع رو می کشی داخل سرنگ بعدم میزنی؟ بعد ببخشید زاویه یعنی چطوری ؟از کجا بفهمیمم زاویه چنده اصن؟😶🙈

والا من احتمالا میرم پیش مهرا کتابی آخر شهریورم پیش طرازی نوبت دارم اصلا موندم با این یه ذره تخمک ...

نگران نباش حتما داروهات و عوض میکنن تا ببینن کدوم رو بدنت جواب میده