2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
باشه حتما آخه از کجا بفهمیم داروی خوب و مناسب میدن دکتر قبلیم که ازش سایز فولیکولم میپرسیدم میگفت ...

وا به تو چه یعنی چی اینجوری که آدم بیشتر استرس می گیره.ولی بی انصافی نباشه اینم در مورد حیدر بگم که نهایت تلاششو برای بیمار میکنه.فقط متاسفانه یکم لوطی مشربه.

نمی دونمم چرا گیر داده به پرگووریس؟چون روی بدن ماها جواب نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپولای زیرجلدی که کاری ندارن.خصوصا این خودکاریا ک خیلی راحته.من خودم زدم .واسه اولین بار میزدم.یه ب ...

ااآ خدا کنه همینطور باشه منم خودم بزنم چون هرروز تزریقات رفتن هم خودش بخشی از استرساس😥

فقط اینکه یعنی تمام این آمپولای زیز جلدی سرنگ هاشون خودکاریه که راحت میشه خودمون تزریق کنیم؟یا مثلا خودم باید به داروخونه بگم به من خودکاری بدین تا خودم بتونم بزنم؟

ای وااا واقعا هوا ندارن چه خوووب من نمی دونستم 🙈😁 یعنی فقط اون مایع رو می کشی داخل سرنگ بعدم میزنی ...

عزیزم کشیدن هم نمیخواد اگر گونال باشه تنظیم میکتی روی اون مقداری که باید بزنی مثلا مال من۳۰۰ بود بعد اروم و صاف وارد شکمت میکتی با دو انگشت یه کم شکمت رو بگیر تا بیاد بالاار بعد امپول و اروم فرو کن صاف

اون تو بازو هم همین عست صاف بزنی میشه نود درجه اونا هم اروم وارد کن و تهش و فشاز بده تا مایع وارد بدنت یشه اگر کج بگیری چهل و پنج میشه فرقی هم نداره

عزیزم کشیدن هم نمیخواد اگر گونال باشه تنظیم میکتی روی اون مقداری که باید بزنی مثلا مال من۳۰۰ بود بعد ...

دوست عزیز میتونم بپرسم داروهای شما چیا بود و چندتا تخمک داشتی؟

ااآ خدا کنه همینطور باشه منم خودم بزنم چون هرروز تزریقات رفتن هم خودش بخشی از استرساس😥 فقط اینکه ی ...

من غیر pd homogeکه عضلانی بود و توی با س ن میزدم اون۳ تای دیگه زیر حلدی و خودکاری بود خودم میزدم یا همسرم

دوست عزیز میتونم بپرسم داروهای شما چیا بود و چندتا تخمک داشتی؟

عزیزم بالاتر الان گفتم امپول ها رو

گونال اف

الگالترون

pd Homoge

من۱۰ تا تخمک تا خدا ببینیم چی میخواد و چندتاش جنین میشه

ای وااا واقعا هوا ندارن چه خوووب من نمی دونستم 🙈😁 یعنی فقط اون مایع رو می کشی داخل سرنگ بعدم میزنی ...

عزیزم زیر جلدی هوا هم داشته باشه ایراد نداره.توی رگ ک نمیزنی.

ترجیحا به دور ناف بزن و با زاویه ۹۰ درجه. دور ناف هم چهار انگشت از راست و چپ

خواستی به بازو بزنی ۴۵ درجه.

ولی میگن اثرش ب دور ناف بیشتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
باشه حتما آخه از کجا بفهمیم داروی خوب و مناسب میدن دکتر قبلیم که ازش سایز فولیکولم میپرسیدم میگفت ...

یعنی چی به تو چه ؟ چه بی ادب و بی منطق

خب ادم دوست داره بدوته چون ذلگرمی هست واسش

بچه ها کسی تهوع شبانه داره!؟

من صبح ها که از خواب بیدار میشم ندارم.یا جزیی ، 

ظهر به بعد شروع میشه.

شبام با تهوع میخوابم.

همه برعکسن.من چرا اینجوری ام؟

حتما علائمه دیگه اینم؟ از داروها نباشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم کشیدن هم نمیخواد اگر گونال باشه تنظیم میکتی روی اون مقداری که باید بزنی مثلا مال من۳۰۰ بود بعد ...

وای چه خوب توضیح دادی قشنگ فهمیدم اینجا دیده بودم بچها چندبار راجب تزریق صحبت می کردن ولی هرچی می خوندم نمی فهمیدم که درجه و زاویه ایناش چطور باید باشه و از کجا میشه تنظیم کرد اما الان بااین پست کامل متوجه شدم عزیزدلم مرسی از راهنماییت الهی که خدا بهت نی نی (های) سالم و صالح بده آمین.