2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
خواهش عزیزم نه گلی ما میکرو نکردیم چون خودم و همسرم مشکلی نداریم من حتی طبیعی هم باردار میشم ا ...

آها متوجه شدم عزیزم ولی میکرو و آی وی اف هم زیاد باهم تفاوت ندارن انگار فقط یه مرحله باهم متفاوتن، به هرحال انشالله همه چی همینطور عالی پیش بره براتون 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزمم سلامت باشی توکل به خدا دکترم گفت۱۰ تا فولیت تخمک داشته و همرو گرفتم دیگه تا خدا ببینیم ...

بسلامتی عزیزم. شما ذخیرت چند بود؟ اسپرم شوهرتون چی؟ داروهاتونم میگید چیا بود؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
به سلامتی عزیزم مبارکت باشه قدر این لحظات رو بدون خیلی زحمت و دعا داشتی تا به این مرحله رسیدی  ...

واقعا اذیت شدم مثل تمام خانمای این تاپیک . انشالله خدا دامن همتونو سبز کنه به حق علی اصغر 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

بچه ها من دارم از مرکز برمیگردم خونه، امروز شوهرم کلی کار داشتو نمیتونست عقب بندازه،بخاطر همین خودم تنها رفتم برای سونو روز اول پری. خدارو شکر خلوت بود مرکز تقریبا چون من ۱۱ رسیدم بقیه زودتر رفنه بودن

دکتر سونوم کرد داشت میشمرد تخمدان راست ۵ تا فولیکول تخمدان چپ ۲ تا فقط، خیلی بده نه؟؟😭

عمق رحم هم هفت بود. ی دردی ک تو مخ میره داشت، مامایی ک اونجا بود گفت دیگه از سیخ خبری نیس سیخ نمیزنیمت نگران نباش میخواس شوخی کنه ک یهو دردم گرفته بود یادم‌بره😁

بعدم برام دارو نوشتن چون از ۱۹ پری قبلی استرادیول خورده بودم جلو افتادم

پرگووریس ۱۰ تا

گونادوپین ۱۰ تا

ستروتاید دوتا 

روزی دوتا پرگووریس و دوتت گونادوپین بین ۱۲ تا ۱ باید بزنم، از امروز تا شنبه

شنبه و یکشنبه هم‌بین ساعت ۸ تا ۹ صب ستروتاید یکی

یک شنبه ۸ تا ۹ هم گفت مرکز باشم برای سونو مجدد

رفتم داروخونه دارو بگیرم ی مرده بود چاق بود چقدر مهربون بود قبلا ندیده بودمش داشتم‌میرفتم گفت ایشالله نتیجه بگیری انقده ذوق کردم

اومدم بخش بستری امپولای امروزو بزنم و یاد بگیرم چیکار کنم چون دور نافی هستن

ی خانوم اونجا بود نمیدونم چیکاره بود اونم گفت ایشالله ک نتیجه عالی میگیری . چقدر اینجور اتفاقا ی جمله کوچیک ی غریبه حتی ب ادم حس خوب میده، ب خودم گفتم منم همینکارو برای بقیه کنم.

این بود نتیجه نوبت امروزم. راستی دکتر گفت ایشالله اخر هفته دیگه پانکچرت میشه . زود نیس؟ اخه پنجشنبه بعدی میشه ده روز 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچها الان یه سوال برام پیش اومد دوباره😓میگمااا این آمپولای دور ناف و بازو و اینارو همه ی تزریقاتی ها می تونن بزنن ؟ چون من یه درصدم فک نمی کنم که  خودم بتونم بزنم😩

بچه ها سلام من تودوره میکرو پی جی دی هستم از ماه پیش ضدبارداری خوردم واز ۱۷ پری سینافکت زدم واز ۵ پری هم سینا فکت و گونال و هاچ ام جی زدم تا هفت روز امروز رفتم سونو روز ۱۴ پری هست فقط ۳ تا تخمک ۱۰ و۱۱ داشتم😭😭😭اصلا شوک شدم باورم نمیشد تمام ازمایشا خوب ناباروری ندارم نمی دونم چرا جواب نداده به امپولا سینا فکت وقطع کرده اوندوتا رو ادامه بده تا دو روز پنشنبه بیا سونو گفت اصلا شانسی نداری سیکل وکنسل کن خیلی حالام بده ذخیره تخمدانم هم ۲/۸ هستحالا چیکارکنم😭😭😭😭

@نفسی835     رفتی دکتر تغذیه برا کنترل قندت ؟ برا منم قندم بازم بالاتر شده بودش و دکترم ...

سلام عزیزم اره رفتم..فعلا بهم رژیم داده دوهفته رعایت کنم.بعد ازمایش بدم ببینم.چطوره...

اول ی مشاورتغذیه رفتم رژیمش خیلی سخت بود مدام ضعف میکردم از گرسنگی. حس کردم برابارداری اصل رژیم خوبی نداده..دیگه امروز رفتم.جای دیگه انگار رژیمش بهتره...حالارعایت کنم ببینم چطورمیشه. خداکنه کنترل بشه و بالاتر نره

گلم تو ک انسولین میزنی چراباز بالارفته؟انسولین بزنی مگه رژیم هم باید بگیری یاهمون انسولین.کافیه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹