2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
خدا رو شکر گلم به فال نیک بگیر عزیزم ان شاالله این بار مامان شدی 🤲🤲🤲🤲😍😍😍

ممنون ان شاءالله خدا حفظ کنه نی نی شما رو حس میکنم یه دخمل ناز نازیه 

خدا وکیلی با خوندن متنت لبخندی رو لبم نقش بست 😍😘😍😘

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سونو شدی؟ باید سونو بشی ها واسه دادن داروها

میدونم عزیزم.فعلا منتظرم نوبت دکتر بهم بدن  برم نتیجه آزمایشات رو نشونش بدم که اگه همه چی اوکی بود بفرستم برا سونو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشی قبلا هم‌پرسیده بودم  آفرین به تو 😍😍😍 باور کن‌میام اینجا امیدوارم‌میشم دوباره  ا ...

خواهش میکنم گلم انشاالله تو هم مثبتی عزیزم من بی بی نمیزنم و اعتقادی بهش ندارم و حرف زینبی جونو گوش میدم انشاالله و به امید خدا مثبت شدم بعدش بی بی میزنم برای نگهداشتن 😂😂😂

خواهش میکنم گلم انشاالله تو هم مثبتی عزیزم من بی بی نمیزنم و اعتقادی بهش ندارم و حرف زینبی جونو گوش ...

ان شاءالله عزیززززم مثبتییییم ++++++

امیدوارم‌ تاب بیارم بی بی نزنم 😊😘😘😘 تا روز بیستم‌

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه ها خوشبحال اونایی که چند روز بعد پانکچر انتقال میدن 

الان زنگ زدم مرکز ژنتیک میگه شنبه که جنین تشکیل شه و نمون بفرستن یک ماه طول میکشه تا جوابش بیاد یعنی انتقالم میفته حدود یک ماه دو ماه دیگه☹️

مرکز بابت پانکچر و فریز چهارو دویست گرفت.نمیدونم حالا دوباره برا فریز میگیره یا نه هزینه تسه هم یک ...

مگه مهزیار خصوصی نیست؟جهاد به من گفت پانکچر و فریز ۴۸۰۰،تسه هم گفت ۱۶۰۰،ظاهرا جهاد خیلی هزینه هاش بالاتره نسبت به مهزیار با اینکه نیمه دولتی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونم عزیزم.فعلا منتظرم نوبت دکتر بهم بدن  برم نتیجه آزمایشات رو نشونش بدم که اگه همه چی اوکی ...

دلارام جان تو قسمت مطب هم یه دستگاه سونو هست، اگر تا دیر وقت معطل شدی از دکترت بخواه اونجا سونو بشی

من چند تا از سونو هام اونجا بود 

بچه ها خوشبحال اونایی که چند روز بعد پانکچر انتقال میدن  الان زنگ زدم مرکز ژنتیک میگه شنبه که ...

فدای سرت اصلا بهش فکر نکن، تو این مدت با همسرت و بچه ت تفریح برید و حسابی استفاده کنین، بعدا فرصتش ممکنه پیش نیاد

سلام بچه ها بعد مدت ها اومدم بهتون سر بزنم وازتون خواهش کنم برا ماهایی که داریم در حسرت بچه دار شدن میسوزیم دعا کنید.
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون