2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
دیگه اون موقع هر جا بری برات میزنن گلم، کافیه دستور پزشک باشه  فقط فکر کنم اون موقع باید بیمار ...

اوکی .مرسی.سرم نمیدن ی دردسر سرم میدن هزار تا دردسر .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاده روی نکن تا آندومترت خیلی نازک نشه دارچین برای تنظیم قند خون هم عالیه 

یعنی آندومتر رو نازک میکنه؟باعث ایجاد لخته هم میشه؟چقدر مصرف کنم عزیزم؟روزی ی لیوان دمنوش خوبه یا اینکه با عسل بخورم؟آخه میگن خیلی برای رشد فولیک خوبه،ببخشید اینقدر سوال کردم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اوکی .مرسی.سرم نمیدن ی دردسر سرم میدن هزار تا دردسر .

معمولا مراکز خصوصی پول خوبی می گیرن می زنن

اما اگه مرکز دولتی بری باید پزشک همون مرکز دولتی برات نسخه کنه

ببخشین اینطور واضح می گم اگه مانع دخول نشه مانع بارداری هم نیس

😂😂😂😂پاسخ قانع کننده ای بود، انشالله ب زودی مامان بشی دلت شاد شه، وسط گریه خندوندی منو، نمیدونم کجای واژنه، شاید اون تح باشه چون مانع دخول نی ظاهرا، ربطی ب سقط نداره؟

...

بچه ها شما هم مثل من هستین دیگه گریه ام درومده دیروز پانکچر کردم اخه این چه وضعیه اشتهام زیاد شده هی میخورم هی دارم چاق تر میشم دراز میکشم خوبه یه ذره فعالیت میکنم تخمدانام درد میگیره میگم الان میترکم نفسم کم میاد 😔😔😔

امروز تو گروه از مامای دکتر پرسیدم گفت پریود شدی بیستم سیکلت بیا مطب دیگه غصم چندبرابر شد یه ذره راه میرم تو خونه بدتر میشم درد تخمدان و احساس ترکیدن خیلی ازارم میده😭😭😭

یعنی آندومتر رو نازک میکنه؟باعث ایجاد لخته هم میشه؟چقدر مصرف کنم عزیزم؟روزی ی لیوان دمنوش خوبه یا ای ...

موقع پریود آره باعث خون ریزی بیشتر میشه

اتفاقا جلوی لخته شدن خون رو تا حدودی میگیره، خواص ضد انعقادی داره

بعد از تمام شدن پری با خیال راحت بخور روز 5م به بعد هم مشکلی نیست بخوری، البته اگر متفورمین نداری، 

چون دارچین قند خون رو تنظیم می کنه قطعا روی کیفیت فولی موثر هست