2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
بسلامتی عزیزم خداروشکر اما هیسترو مگه واس کسی که دهانه ی رحمش تنگه لازمِ؟یعنی با هیسترو گشاد می کنن ...

عزیزم یه لحظه خندم گرفت😂

ناراحت نشی  

حتما گشاد میکنن😂.آخه من خونریزی کردم وقتی هم به هوش اومدم درد شدید داشتم.حتما به این دلیل بوده.چون بقیه اینجوری نبودن

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

سلام عزیزم‌ خداروشکر خیلی بهت تبریک میگم ان شاالله قدمش سرشار از برکت باشه برات❤❤ الان اومدم بپرسم که آیا مرجان‌جون زایمان کرده که دیدم به موقع رسیدم از طرف من دختر نازت رو یه ماچ گنده کن😘😘

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

به به خوش قدم باشه الهی

شاد و سلامت باشی عزیزم

دعا برای بقیه هم لطفا بکن

از این ددران لذت ببر🌸🌸

عزیزم یه لحظه خندم گرفت😂 ناراحت نشی     حتما گشاد میکنن😂.آخه من خونریزی کردم وقتی هم ب ...

😂😂😂بخند عزیزم انشالله دنیا به روت بخنده ،چیکارکنم دیگه خُل شدم تو این چندسال دوا درمون ولی گذشته از شوخی آخه موقع ی آی یو آی به منم گفتن انگاری دهانه ی رحمت تنگه استرس گرفتم الان😓البته من هیسترو شدم قبل آی یو آی 

بعد از عملم هم دکتر اومد بالاسرم گفت باردار شدی حتما باید سرکلاژ بشی حالا نمی دونم اینم به دهانه رحم تنگ ربط داره یا نه ! 🤔

@naz69     عزیزم پاکنچر شدی بسلامتی؟ یه خبر از خودت بده خوبی

سلام عزیزم

ممنون که به یادم بودی

بله عزیزم ساعت۱۰ عمل شدم و ۱۲ مرخص، حالم خوبه یه کم درد زیز دل و احساس فشردگی دارم

دعا کنید و انرژی مثبت براشون بفرستید همشون نی نی بشن😋😄

امید به خدا دیگه گفتن شنبه زنگ بزن نتیجه رو یپرس

بعدش هم که نمونه جنین و میفرستن از ژنتیک برایpgdکه یک ماهی طول میکشه جوابش انگار

بیش از 10بار =16بار  من که جز آدم ها نیستم خواهر.وقتی به اونروزا فکر میکنم موهای تنم سیخ میشه ...

قربونت برم خواهری ان شاءالله به حق این شبا خدا خودش پاداش این صبرت و به بهترین شکل بده عزیزم😭😭

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی بله عزیزم ساعت۱۰ عمل شدم و ۱۲ مرخص، حالم خوبه یه کم درد زیز دل و ...

فدات عزیزم 

خداروشکر انشالله چند جین نی نی تپل مپل برات درست شده تا بیان و ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون 😄😍

پیشاپیش مامان شدنت مبارک عزیزم 

کمی دل درد هم انگاری خیلی طبیعیه بین بچها بعد پانکچر حسابی مواظب خودت باش و خودتو تقویت کن انشالله خیلی زود خبر مامان شدنتو همینجا بهمون بگی خوشحالمون کنی و امیدوار🙇❤

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی بله عزیزم ساعت۱۰ عمل شدم و ۱۲ مرخص، حالم خوبه یه کم درد زیز دل و ...

راستی عزیزم فراموش کردم بپرسم شما که pgd انجام دادی تعیین جنسیت هم کردی؟ کلا هزینه ی میکرو براتون چقد شد؟ مرکز خصوصی رفتین درسته؟

😂😂😂بخند عزیزم انشالله دنیا به روت بخنده ،چیکارکنم دیگه خُل شدم تو این چندسال دوا درمون ولی گذشته ...

خب همین به ذهن آدم میرسه😂

خوب شما که هیسترو شدی پس دیگه نگران نباش

آی یو آی هم ک شدی به نظرم دیگه نیاز پیدا نمیکنی

همه هم مثل هم نیستن.خودتو نگران نکن

هیسترو درد داره؟ خونه نشینی هم داره؟چندروزه خوب شدی؟

بچها میشه بگین شماها که تو مراکز خصوصی میکرو انجام دادین هزینتون تقریبا چقد شد؟ 

من دیروز زنگ زدم مرکز اما مشاور بهم هزینه رو نگفت،گفت باید با دکتر صحبت کنید حالا من به شوهرم میگم کاش حداقل حدودی می دونستیم چقد میشه 😓

خب همین به ذهن آدم میرسه😂 خوب شما که هیسترو شدی پس دیگه نگران نباش آی یو آی هم ک شدی به نظرم دیگه ...

خدا کنه همینطور که میگی باشه دیگه نیاز به این کارا نشه،

نه اصلا درد نداشت من تقریبا ۴ سال پیش انجام دادم ۳ روزه هم خوب شدم دوش گرفتم و بلندشدم روز پنجم راحت جارو برقی میزدم 😁روز هفتم هم کلا ۳ تا بخیه بود که کشیدم و تمام

وااای زینب جون آره بخدا هرچی شما رو برای همسرم مثال میزنم انگار نه انگار همش میگه بخواب کمرم خشک شد ...

خخخخخخخخخ خوشم میاد یا به چیزی اعتقاد ندارن یا اگر یه چیزی بره تو ذهنشون دیگه تمام🥴🥴🥴🥴

همسرم منم اوایل زیاد بهم تذکر میداد، بعد که پیام دکترمو از رو گوشیم براش خوندم دیگه قانع شد