2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

چشمتون روشن الهی شکر ان شاءالله با دل خوش ....

خیلی تبریک میگم💖💖💖💖

ای جااااااانم مبارکههههههههه، آغا من که میدونی چی کار کردم🙈🙈🙈🙈

وااای زینب جون آره بخدا هرچی شما رو برای همسرم مثال میزنم انگار نه انگار همش میگه بخواب کمرم خشک شد ....

از الان دیوونه شدم خدایا ....

رو تخت که اصلا نمیتونم آخه حوصلم تو اتاق خواب سر میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خدا رو شکر، خیالت راحت با نمره خوب پاس شدی، سه بسته عالیه😍😍😍

واقعا😍😍

خداروشکر

باید هیستروسکپی بشم.دکترم گفت دهانه ی رحمت تنگه باید هیستروسکوپی بشی

اما من نمیدونم واقعا لازمه؟؟؟میترسم رحمم رو دستکاری کنن

روزی ک پانکچر شدم یه مقدار خونریزی داشتم.دو روز بعدش برطرف شد

عزیزم شما میدونید هیستروسکپی دقیقا چیکار میکنه؟؟؟

واقعا😍😍 خداروشکر باید هیستروسکپی بشم.دکترم گفت دهانه ی رحمت تنگه باید هیستروسکوپی بشی اما من نم ...

عزیزم هیسترو خوب واست هم خراش اندومتر میده اگر یک وقت سپتومی چیزی هم باش ور میداره خیلیها بعد از هیسترو مثبت شدن

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

سلام.عزیزم...خداروشکر قدم نورسیده مبااارک😍😍😍

انشاءالله بسلامتی زیر سایه پدر ومادر بزرگ شه🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه من تخمدان چپم pco هست و راست نرمال.ولی همسرم مشکل داره منتظریم تا  dfi اون پایین بیاد تا بریم برا ivf؟ بنظرتون لازم نبود من از الان دارو بخورم؟یا همون داروها که برا سیکل میدن کافیه؟

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
واقعا😍😍 خداروشکر باید هیستروسکپی بشم.دکترم گفت دهانه ی رحمت تنگه باید هیستروسکوپی بشی اما من نم ...

بسلامتی عزیزم خداروشکر

اما هیسترو مگه واس کسی که دهانه ی رحمش تنگه لازمِ؟یعنی با هیسترو گشاد می کنن؟

بچه من تخمدان چپم pco هست و راست نرمال.ولی همسرم مشکل داره منتظریم تا  dfi اون پایین بیاد تا بر ...

راستی پریودهام با یه سیکل ۳۲ تا ۳۳ روزه منظم.به جز این ماه که یه هفته است دلم درد میگیره ولی خبری نیست

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
عزیزم هیسترو خوب واست هم خراش اندومتر میده اگر یک وقت سپتومی چیزی هم باش ور میداره خیلیها بعد از هیس ...

الان یخورده سردرگمم.دوست دارم این ماه رو استراحت کنم با پریود دومی هیسترو بشم.نمیدونم دیر میشه یا نه؟

شما میدونی چندم سیکل انجام میدن؟؟؟

سلام عزیزم ناراحت نباش حتما خیری هست که عقب افتاده انتقالت،منم ۲سری دارو گرفتم واسه انتقال ولی کنسل ...

سلام گلم راستش ناراحتم خیلی هم ناراحتم بخدا تموم استخونهام یکساله درد گرفته موهامم نصف شده انقدر دارو وارد بدنم کردم بخدا گاهی میگم کاش میشد برم بالای کوهی انقدر فریاد بزنم و گریه کنم که همونجا خدا جونمو بگیره 😫😫 نمیگم شما سختت نیست ولی نه به اندازه من که با هزار امید این همه راه برو تهران بعد دست خالی برگرد،، باورت میشه این چندروزه با شوهرم دوکلمه حرف نزدیم؟؟؟ امروزم بدون اطلاعش رفتم دکتر ،، عزیزم الان پارکینگ بودم کاش میدونستم میرفتم طب سوزنی سوال میپرسیدم اطلاع داری چطوره هزینه و مراحلش؟؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊