2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046830 بازدید | 684554 پست
همسرم تا الان شاید ۱۲یا ۱۴ بار ازمایش اسپرم داده😔😔 همیشه مورفو و تحرک صفر بوده.دی اف ای هم خیلی با ...

خوب پس تمام بررسی ها رو انجام دادین خدا رو شکر، ان شاء الله این بار مامانی 

ولی باز هم به دکتر بگید اگر هر بررسی دیگه ایی لازم هست بهتون بگه انجام بدین

ولی موندم بهت بگم کجا ادامه بدی، کاش جای دیگه ایی هم ویزیت بشی مثلا طرازی، رزاقی... شاید یه تغییر براتون خوب باشه

راستی آندومتریوز هم بررسی شدی؟ 

سلام بچه ها من امروز خیلی حالم بد خیلی   بعد انتقال منفی رویان دیگه اومدم شهر خودمون حدود ۷ ماهه کلی ازمایش دادم حالا که پرونده کامل شده میگه تا آبان ماه لیست پر ،درمانتو آبان شروع میکنیم منم از کوره در رفتم دعوا کردم ،خیلی حالم بد برای اولین بار تو زندگیم از دنیا بریدم از خدا بریدم ،غیر از این چندوقته مشکلات مختلفی داشتم دیگه حسابی داغون شدم ،الان که دارم مینویسم قلبم گرفته نفسم بالا نمیاد   بنظرتون چیکار کنم ؟صبر کنم آبان برم و دوباره قیافه های پر از نفرت پرسنل اونجا رو تحمل کنم یا زنگ بزنم رویان نوبت بگیرم ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فراموش کردم چند دوره ی ۳ماهه هم با مرکز طب اسلامی ایت الله تبریزیان ویزیت شد دارو گیاهی داد گفت هرما ...

خیلی عالیه، ببین یه وقت کنار نذاری اون داروها رو، هر کاری حتی یه ذره شرایطتون رو بهتر می کنه ادامه بدین، خیلی امیدوار کننده س 

چون طب سنتی دیر اثر میذاره ولی از پایه و اساس اصلاح میکنه 

الان از مطب دکتر اومدم گفت بعضی ها با استرادیول جواب نمیگیرن برام لتروزول نوشت ولی گفتم این ماه استف ...

عزیزم حق داری کاملا 

حالا بعد از استراحت به بدنت لتروزول هم امتحان کن ببین 

تا وقتی راه حل هست امید هم هست

ممنون عزیزم از توصیه هات ظاهرا سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی در ضمیرناخودآگاهم میدونم دچار تشویشم ...

سلام عزیزم ناراحت نباش حتما خیری هست که عقب افتاده انتقالت،منم ۲سری دارو گرفتم واسه انتقال ولی کنسل شدن،اینبار لتروزول داد با سینال ببینم اینسری چی میشه،پارکینگ شهرداری کنار هتل راه کربلا مرکز طب سوزنی هست کاش بری اینم امتحان کنی

بچه ها بیاین کمک  دیروز پانکچر شدم زیر دلم درد میکنه یه عالمه ورم کردم گلاب به روتون اسها ...

گلم اگر علائم این جوری داری حتما برو بیمارستان، با خودت تعارف نکن

نهایتش میری اونجا هم میگن چیزی نیست، عوضش خیالت راحت میشه 

سلام بچه ها من امروز خیلی حالم بد خیلی   بعد انتقال منفی رویان دیگه اومدم شهر خودمون حدود ۷ م ...

سلام.رها جون...عزیزم شاید خیریتی داره..واس مادر شدن بایدصبورباشی عزیزم...ببین منم تا خاستم انتقال بدم.چندین ماه طول کشیدهرماه ب ی بهانه انتقالم کنسل میشد ولی بالاخره زمانش رسید..

الانم ک تا ابان چیزی نمونده ..این مدت رو کارای عقب افتادتو انجام بده روحیتو شادکن..تازمان داری خودتو شوهرتو.تقویت کن تاچشم روهم بذاری ابان هم اومده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام خواهرای گلم😍

بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘

تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸

همچنان التماس دعا دارم🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام بچه ها من امروز خیلی حالم بد خیلی   بعد انتقال منفی رویان دیگه اومدم شهر خودمون حدود ۷ م ...

عزیزم رویان جنین داری؟

زیاد سخت نگیر.

یک ماه رو استراحت کن ، و به کارهای عقب افتادت برس.

اگر از امکانات مرکز شهر خودتون مطمئنی ، صبر کن.همونجا برو.

چون رفت و آمد واقعا سخت و هزینه بر هست.

من خودم بار اول دو ماه شروع سیکلم رو به تاخیر انداختم ، در کمال ناباوری بعد همون دو ماه طبیعی باردار شدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از اول ميدونستي شوهرت مشكل داره؟ شوهر من خدا خيرش بده اول كه اصلا زيربار نميرفت ميگفت با يكي دوبار ا ...

امان از دست این مردا.

یعنی اعتماد به نفسی دارن تماشایی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

خیلی تبریک میگم مرجان عزیزم انشالله ک قدمش براتون پر خیر و برکت باشه و زیر سایه تون بزرگ بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیلی تبریک میگم مرجان عزیزم انشالله ک قدمش براتون پر خیر و برکت باشه و زیر سایه تون بزرگ بشه

ممنونم🌿☘🍃یه دنیا سپاس.

ان شاءالله بسلامتی فرشته ات رو بغل کنی☘🍁🍂

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀