2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
سلام دوستان من هفته گذشته انتقال داشتم که رفتم تهران قبل از انتقال سونو دادم گفتن رحمت نازک و کنسل ب ...

عزیزم داروچی داددکتربهت برای رشداندوت؟پنتوکسی فیلین استراژل ک ب بازومیمالن استرادیول ایناروداد؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

دوستانی که مثبت شدین و باردارین انشاءالله به سلامتی فارغ بشین برا حال دل ما منتظر ها هم دعا کنین من امروز خیلی دلم شکسته جز اینجا جایی نمیتونستم بگم خدایا 8 ساله آواره دکتر ها م😭😭😭امروز دوستم که برا بار دوم باردار شد اونم با یه بار اقدام وقتی بهم گفت انشاءالله قسمت تو دیگه زدم زیر گریه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چي بگم بخدا ديگه بريدم از هرچي درمانه نميدونم شوهرم واريكوسل داره اما دكتر ميگه 50 درصد ممكنه بعداز ...

وااای راست میگه بعضی بدتر میشن برای همسر من خیلی تعدادش افتصاح شد ۲۰ میلیون بود بعد عمل شد زیر ۱ میلیون حرکت و .... هیچ تغییری نکرد 

آها اوکی، پس حتما تماس بگیر بپرس شاید دیرتر پروژسترون بده و دیگه 16 سیکل دیر نباشه

گفت نخور. ۱۶ دیره برا سونو 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام به دوستان گلم و تبریک به کسایی که جواب گرفتن و دوستانی که زایمان  کردند دوماه پیش انتقال د ...

خاله شدنت مبارک عزیزم.امیدوارم بزودی خداوند معجزشو نصیبت کنه و دل خواهرتم شاد شه.خداروشکر اینقدر دلت پاک و صافه با اینکه خودت منفی شده ولی برا خواهرت خوشحالی.خوش به سعادت خواهرت که همچین خواهری داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چراهرکی ای واف میکنه نتیجه نمیگیره.پس دیگه چه راههی میمونه؟

این چه حرفیه خواهر خیلیا نتیجه میگیرن منو نبین بعد 16بار انتقال جنین هنوز نتیجه نگرفتم خیلیا بار اول و دوم نتیجه گرفتن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستای گلم امروز انتقال جنین داشتم از همگی التماس دعا دارم اگه تجربه ای دارین بهم بگین ممنونتون میشم 

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دوستان عزیز تو مرکز بهم گفتن دوروز اول استراحت 

استراحت یعنی همش دراز بکشم ؟؟؟؟؟ یا میشه ببینم و استراحت کنم 

لطفا جواب بدید ممنون😙😙😙😙

نه ان شاء الله الانم جدی نیست، درست می‌شه فقط چیزای جدید رو امتحان کن گلم 

الان از مطب دکتر اومدم گفت بعضی ها با استرادیول جواب نمیگیرن برام لتروزول نوشت ولی گفتم این ماه استفاده نمیکنم از ماه اینده ، گفت اینبار سیکل تحریک تخمک گذاری  جلو برو ... یعنی داغون شدم انقدر دارو استفاده کردم این چندساله😩😩

حالا نمیدونم کسی با لتروزول جواب گرفته؟؟؟؟؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
پی آر پی معمولا خوب جواب میده. امگا۳ و ویتامین سی بخور (۳ماه) و پیاده روی کن ارامش داشته باش استرس ...

ممنون عزیزم از توصیه هات ظاهرا سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی در ضمیرناخودآگاهم میدونم دچار تشویشم ،، احتمالا برم مشاوره 

امروز دکتر پیشنهاد لتروزول و .. رو داد دیگه نمیدونم چیکارکنم؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم داروچی داددکتربهت برای رشداندوت؟پنتوکسی فیلین استراژل ک ب بازومیمالن استرادیول ایناروداد؟؟

استروژل رو که پیدا نکردم ظاهرا ت  خود تهرانم نایاب شده ، گرچه واسه انتقال قبلم هم استفاده کردم بی تاثیر بود ، پنتوکسی و استروژن داشتم

عزیزم مگه شما چند بار انتقال دادین و منفی شده دوستمون ثمین بیشتر از ده بار انتقال داده و انتقدر نا ا ...

بیش از 10بار =16بار 

من که جز آدم ها نیستم خواهر.وقتی به اونروزا فکر میکنم موهای تنم سیخ میشه عجب صبری خدا به من داده