2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
اشغلا الهي شكر اين مراحل رو طي كردي نگران نباش الانم كه ايشاله نيني داري يروز مياد اينارو بهش ميگي ...

من چندساله میرم دکترامسال دیگه تیراخروزدم وای وی اف کردم.خیلی خرج کردم

صلوات.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشغلا الهي شكر اين مراحل رو طي كردي نگران نباش الانم كه ايشاله نيني داري يروز مياد اينارو بهش ميگي ...

میگن دکتر نصر به همه میگه اهدایی، واقعا این طوره؟ کدوم بیمارستانن ایشون

...
من چندساله میرم دکترامسال دیگه تیراخروزدم وای وی اف کردم.خیلی خرج کردم

از اول ميدونستي شوهرت مشكل داره؟ شوهر من خدا خيرش بده اول كه اصلا زيربار نميرفت ميگفت با يكي دوبار اقدام ميشيم

بعدم كه دكتر گفت حتما ازمايش دبه گفت بدون نزديكي نميتونم يكسال به اين بهونه عقب اناخت تا اخر دكتر گفت با همون نزديكي ازمايش بديد و فهميديم اوضاع چقدر خرابه

بعد با مورفولوژي صفر ميگه  چر اطبيعي باردار نشيم سنشم بالاس انگار پسر 20 سالست خسته شدم بخدا

بچه ها كسي خبر داره كاربر " محمد باران" چندتا جنين تشكيل شده براش؟ شرايطش مثل منه

گفت اگه باخبر شدم چنتا جتین تشکیل شده میام اینجا و خبرشو میدم بهتون ولی هنوز نیومده بگه،فک کنم هنوز بهش نگفتن

والا می دونم امکانات اونجا عالیه و حتما قبل از پانکچر با جنین شناس صحبت کن و بگید دفعات قبلی رو فقط ...

۳بار پانکچر کردم تاالان برای بار ۴میخوام تصمیم بگیرم خیلی سخته نمیدونم وارد سیکل جدید بشم یا اصلا بی خیال بشم وقتی وارد سیکل میشم از لحاظ روحی  جسمی خیلی اذیت میشم رفت و امد به تهران وسختی هاش هم دوباره برام شروع میشه.همسرم میگه دیگه دکتر نریم وقتی چندتا دکتر گفتن اهدایی چرا می خوای دوباره این همه دارو بگیری و نتیجه ای نداشته باشه جز ضرر رسوندن به بدنت ولی من دوست دارم برای آخرین بار امتحان کنم شاید خدا خواست و باتخمک و اسپرم خودمون نتیجه گرفتیم چون اصلا به اهدایی فکر هم نمیتونم بکنم.اگه برم رویان حتما با جنین شناس صحبت میکنم ببینم نظر اونا چیه.دکتر طرازی وقتی ازمایش های ایمنی و انعقادی رو دید گفت کامل هست و خداروشکر مشکلی نیست هیسترو هم انجام دادم مشکلی نبود.دکتر ژنتیک چند بار ویزیت شدیم کاریوتایپ و یه سری ازمایش دیگه دادیم که باز هم خداروشکر مشکلی نبود.همسرم هم چند بار معاینه شده و سونو انجام داد نه واریکوسل داشت نه هیچ مشکل دیگه ای.چیز دیگه ای هست که نیاز به بررسی باشه؟

از اول ميدونستي شوهرت مشكل داره؟ شوهر من خدا خيرش بده اول كه اصلا زيربار نميرفت ميگفت با يكي دوبار ا ...

شوهرم خیییلی ازمایش دادولی این دکترهایی که میرفتم میگفتن طبیعی میشید.دیدم چندسال گذشت وهرچی امپول وقرص هردومون مصرف میکنیم نمشه.اخری رفتم مرکزازمایش دادگفت طبیعی نمشیدمااصرارکه بهمون داروبده.دادبازم اثرنکرد.دوسال هم تومرکزاینجوری ردکردیم اخرش راصی شدم به ای وی اف.

صلوات.
شوهرم خیییلی ازمایش دادولی این دکترهایی که میرفتم میگفتن طبیعی میشید.دیدم چندسال گذشت وهرچی امپول وق ...

من نزاشتم به اونجا برسه ازاول رفتم مركز ازمايش دادم 

و اينكه اره همسرم به خوشد باشه ميگه اي وي اف نكنيم بهم ميگفت بپرس شانس طبيعي چقدره بهش ميگم برو خدا خدا كن ميكرو بگيره چه اعتماد بنفسي داري تو