2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
نه تاحالا انجام نداده.اخه دکتر های اورولوژ رویان اصلا ازمایش نمی نویسن دی اف ای روهم قبول ندارن حتی ...

عزیزم من رویان میرم همون ویزیت بار اول دکتر شوهرم براش آزمایش Azfرو نوشت.کاریوتایب هم براش نوشت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اللان من دیشب جای۹ ساعت۱۰:۳۰ زدم خیلی بد شده؟؟

عزیزم.پس حتمایادت باشه روز پانکچر بگو چ ساعتی زدی...چون با توجه ب زدن امپول ازادسازی باید بری اتاق عمل

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ان شاالله مامان شده، من که حتی شک هم نکردم سوالی باشه🙈🙈🙈🙈سریع خوشحالی کردم ان شاالله که خوش خبر ...

انشأالله خلاصه ببخشید اگه بد سوال کردم انشأالله که خیره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
از بچه های اینجا؟

نه عزیزم از بچه های اینجا تا حالا کسی نگفته از تبریز هس جز خودم 😅

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
نه مهم نیست عزیزم فقط اگر بعد از عصب کشی آمپول دگزا داد نزن، اون تداخل داره، به جاش ژلوفن 400 هر 8 ...

فعلا که نداده خداروشکر 

شما ای وی اف کردین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@زینبی_بابا    میشه یه نگاهی به این آزمایش خونم بندازین؟ یه سری موارد رو کمتر از حد لازم ...

نمی دونم گلی، ولی کم خونی داری که باید برطرف بشه

قبلا هم این جور بودی یا الان فقط جوابش کم خونی نشون میده 

یادمه لاله سرخ خیلی تاکید دا‌شت روی این آز واسه پانکچر اما دلیلش یادم نیست 

سلام زینب جون تعداد ۵۰ میلیون با مورفوی ۲% و حرکت a  و b با هم ۲۰% این آزمایشا لازمه؟

سلام عزیزم،

ببخشید یه کم اگر صبح ها همسرتون از خواب بیدار میشن ارکشن آلت (بزرگ شدن) دارن نه نیاز نیست، حتی دو سه روز در هفته ولی اگر هیچ وقت صبح ها این جوری نیستن بهتره بررسی بشن

خصوصا تیرویید

نمی دونم گلی، ولی کم خونی داری که باید برطرف بشه قبلا هم این جور بودی یا الان فقط جوابش کم خونی نشو ...

یعنی بخاطر کم خونی سیکل رو شروع نمیکنن؟😢😢😢😢

از صب که جواب آزمایش رو گرفتم بدجور دلم گرفته.از اونطرف هم یک روز جلوتر پریود شدم .کلا گند زده شده تو همه برنامه هام.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.