2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میشه مثلا فردا برم تامین اجتماعی خودمونو بیمه کنیم؟دو ماه دیگه باید داروهارو استفاده کنم

عزیزم فک نکنم سریع دفترچه بدن بهت حالافردایه سربروحتماانشاالله ک کارت جورشه چون واقعاازادش گرون درمیاد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اخه تحرک و مورفو  اسپرم صفر هست و دی اف ای خیلی بالا بود الان نرمال شده.ذخیره خودم هم شده۱.۳ وه ...

من اصلا نميفهمم چرا وقتي زياد مشكل حادي ني چرا نبايد جنين خوب تشكيل نشه؟ به من هم دكتر جواب كرد گفت برو اهدا😭😭

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم یه سوال ؟؟ شمایی که انتقال دادید بدنتون داغ بودد؟؟؟ به من هر کی دست میزنه میگه وای ...

عزیزم نشونه های خوبیه ایشالامامان شدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
😢😍😍الهی خدا جواب این سختیات رو به سلامت بغلت بذاره هم بغضم گرفت هم خوشحالم برات 

فدای تو مهربون.همچنین واقعا همه سختی میکشیم⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الهی بگردم اخه اون فسقل همش ۴۰ گرم بیشتر بوده این فکرا چیه میکنی🤣 از من بدترین بخداها اسم من بد در ...

قربونت عزیزم ممنون.انشاللله به سلامتی زایمان کنی شما و همه بچه ها و من😅

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره عزیزم حتما باید انجام بدن، آزهای هورمونی هم کامل یک سری یادم میاد مینویسم Estradiol, fsh, تستو ...

سلام زینب جون

تعداد ۵۰ میلیون با مورفوی ۲% و حرکت a  و b با هم ۲۰% این آزمایشا لازمه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من اصلا نميفهمم چرا وقتي زياد مشكل حادي ني چرا نبايد جنين خوب تشكيل نشه؟ به من هم دكتر جواب كرد گفت ...

محیا جان من داروها را قطع کردم ۴ روز بعدش پریود شدم شما چی اگه پریود نشدی برو آز بده شاید بارداری

نه بابا مگه میشه!!! دی اف آی رو ما چون میکرو نکرده بودیم سخت نوشت دکتر صدیقی ولی آخرش نوشت آخه شما ...

پزشک همسرم دادخواه بود بعد از ۲تا میکرو منفی هرچی گفتیم دی اف ای بنویس قبول نکرد .همسرم با جنتی ویزیت شد دی اف ای نوشت ابن سینا انجام داد بردیم دادخواه هم دید گفت خیلی بالا هست دوباره تو رویان هم تکرار کنید بالا بود ولی نه مکملی داد نه هیچی گفت دی اف ای تاثیرش ثابت نشده درحد تحقیقات هست فقط اگه عددش تو رنج باشه ما دلمون برای میکرو قرص تر هست.دکتر رویا حسینی متخصص غدد رویان ( من خیلی دوسش دارم همیشه بهم آرامش میده) گفت پزشکتون رو عوض کنید با سجادی ویزیت بشید.ماهم درخواست دادیم ولی گفت نمیشه ما تعیین میکنیم با کی ویزیت بشید گفتم اشکالی نداره فقط عوضش کنیدبعد با فرهی ویزیت شدیم که اون هم خیلی خنثی بود اصلا حرف نمیزد.حالا اگه بخوام برم مطب صدیقی رو انتخاب کنم یا سجادی؟؟؟؟؟؟ 

عزیزم حتما درست میشه مورد شما اصلا شک نکن، ساده تر از اونی هست که فکر می کنی، فقط کافیه پیش دکتر خوب ...

ممنون زینب جون از توضیحاتت. تا وقتی بخوای مشکل رو فقط گردن طرف مقابل بندازی هیچی درست نمیشه... متاسفانه شوهر من خودشم میلش کمه و من هر وقت میگم باید این درست بشه میگه من میلم خوبه و به خاطر تو اینجوریم... منم اولش خیلی تلاش کردم درست بشم و الان نسبتا خیلی بهتر شدم ولی کلا متاسفانه رابطمون خیلی کم شده. این قضیه توی روحیه مون هم تاثیر گذاشته. تازه با آزمایشی که شوهرم داد مشخص شد تستسترونش خیلی پایینه و باز هم متاسفانه میگه به خاطر کارهای توئه که اومده پایین!!! من واقعا ربطش رو نمیفهمم