2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
می شه بگی شعله گاز،منظور مرکزت گرمایی هست که منتقل می شه؟

عزيزم منظورشون حرارت شعله گاز بود گفت ٣يا ٤روز 

حالا دليلشون رو من نپرسيدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره رویانه فقط  الان مکه رفته ولی گفتن 20 شهریور میاد مرکز، دوشنبه ها صبح و بعد از ظهر مطب بود ...

ممنونم از لطفت عزیزدلم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صنم خوبی؟ ببین رعایت شرایط آز بی نهایت مهمه، اگر رعایت نکردی نمیتونی دارو بخوری،، 

سلام عزیزم ممنونم توخوبی؟رفتی آزمایش؟

نمیدونم چه کار کنم.آخه روزی که رفتم ابن سینا برای آزمایش به آقایی که خون می گرفت گفتم اشکالی نداره برای آزمایش پرولاکتین ناشتا نیستم و این ساعت اومدم؟(ساعت ۳ بعد از ظهر)گفت نه فقط نباید استرس داشته باشی

سلام.  دوستان جنین فریزی رو چند قاعدگی انتقال میدن؟ و از چند روزقبلش میذارن یخش باز بشه؟ 

سه بار انتقالم کنسل شده. این ماه میخواستم داروها رو شروع کنم که انگار زود پریود شدم. روز ۱۲ ام که باید برم سونو میخوره به تعطیلات و ... ! زودترین روز ، روز ۱۶ قاعدگیم میتونم برم. خیلی دیره؟! نمیدونم استرادیول رو بخورم یا دوباره بندازم ماه بعد؟! 😭

انگار قسمتم نیست . 😔😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟توی شهر ما اکثر دکترا روز اول یا دوم پریودی سونو می کنند. ولی اینسری که اومدم تهران و رفتم ابن سینا گفتند اینجا هیچکسو توی پریودی سونو نمی کنند.

به نظرتون کدوم اصولیتره؟

دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟ت ...

دکتر منم تو پریود انجام نداد. یادم نمیاد چندم بود شاید ۱۱ یا ۱۲. ولی پریود نبودم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ميشناسينس ؟ دكتر خوبيه ؟

عالی خدایی.چند روز طول کشید تا بهتون وقت بده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟ت ...

صنم جان روز اول ب من گفتن ب همه مرکز مریم ساری و خیلی جاها شنیدم همین روز اول یا دومه، چون باید ببینن چندتا فولیکول تخمدان داره ک طبق اون براورد کنن دارو زیاد شروع کنن یا کم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم منم معلمم .اگه میتونی با ادارتون صحبت کن ببین باهات همکاری نمیکنن واسه مرخصی ؟ من خودمم با ادا ...

عزیزم منم دوازده یا سیزده ک پری بشم باید برم مرکز برای سونو ک اگه ایشالله مشکلی نبود ک نیست ایشالله دارو بدن. باهامیم❤❤😍😍 اگه اشکال نداره میشه بگی مشکلتون چیه؟

من شوهرم خیلی ضعیفه و تعداد ۱۲ میلییونه و تحرک آ صفره، حجمشم کم بود ولی تا الان مرکز هفته ای یکی گونادوتروپین داد بزنه حجمش خیلی زیاد شده نمیدونم حالا رو تعداد و اینام اثر کرده یا نه، تقویتیم میخوریم جفتمون . منم ی ماهه فهمیدم ذخیرم ۳ دهمه ک خیلی دارم تقویت میکنم خودمو با قرصو غدآ ها ک کیفیت تخمکام بالا بره

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

عزیزم معمولا میگن روزای اول پریودی انجام بدین چون از وضعیت رحم باخبر بشن و مثلا اگه‌کیست چیزی باشه داروهای تحریک تخمدان رو شروع نکنن.به من اینجوری گفتن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام عزیزم من رفتم پیش دکتر زرنانی و اجازه ی انتقال مجدد رو بهم نداد.دوباره کلی آز برام نوشت که اصلا نمیدونم چی هستن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....