2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
@نفسی835     @.._niva     سونوی وزن جنین رفتین ؟؟؟

ن عزیزم من احتمالو سی هفته برم برا سونو وزن.شما کی میری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خورد استامینوفن تو بارداری ضرر داره یانه؟؟؟؟ دارم میمیرم از سردرد  نمیدونم دردام چرا ر ...

استامینوفن ساده مشکلی نداره فقط عادت نشه برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن عزیزم من احتمالو سی هفته برم برا سونو وزن.شما کی میری؟

خوبی عزیزم؟دکترت گفته30هفته بری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من ترشحاتم خيلي زياد شده البته بدون خارش و سوزش  زنگ زدم مركز گفت اشكال نداره اگه ...

بله عزیزم اوایل بارداری کاملا طبیعیه بیشترم ترشحات شیری هست ولی اگه بو یا رنگ یا خارش و اینا داشت حتما برو دکتر

خوبی عزیزم؟دکترت گفته30هفته بری؟

سلام مرسی فدات شم شما و نی نی خوبین؟آره دکتر گفت من معمولا 30 هفته میگم ولی از 28 میتونی بری

سلام دوستان دیشب خیلی استرس داشتم نتونستم درست جواب بدم ببخشید اگه خیلی کوتاه تایپ کردم من بالاخر ...

عزیزم ناراحت نکن خودت رو،منم قراره اینبار به کسی نگم،البته اگر خودشون نفهمن، منم استرس اینو دارم که شاید همسرم تسه بخواد،انشالله که کلی جنین خوشگل و تپل برات تشکیل میشه و این ناراحتی و گریه ها از یادت میره و به جاش دلت شاد میشه و خنده به لبت میشینه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام مرسی فدات شم شما و نی نی خوبین؟آره دکتر گفت من معمولا 30 هفته میگم ولی از 28 میتونی بری

فدات خوبیم خداروشکر...دکتر هم ب من گفت 28یا29برو ..منم تو هفته 29میرم.انشاءالله

ارمایشات قنددادی ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانما من دارم دندونامو درست می کنم ولی متاسفانه کم نیست و دوست دارم به امید خدا تو مهر برم برای انتق ...

برا درس کردن دندون میگن موادش اصلا ضرر نداره فقط برا استرسشه ک میگن تو بارداری درس نکنین.ضمنا پر کردن ک ن آمپول بی حسی میخواد ن درد و استرس داره.مشکلی نیس.حالا عصب کشیا رو درس کن فعلا

دوستان خورد استامینوفن تو بارداری ضرر داره یانه؟؟؟؟ دارم میمیرم از سردرد  نمیدونم دردام چرا ر ...

استامینوفن ساده میگن سیفه توبارداری عزیزم،میتونی سادشوفقط استفاده کنی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
فدات خوبیم خداروشکر...دکتر هم ب من گفت 28یا29برو ..منم تو هفته 29میرم.انشاءالله ارمایشات قنددادی ؟

الحمدلله.بسلامتی انشالله ک نی نیت حسابی تپل مپلی شده باشه.آره من 25 هفته بودم انجام دادم همه چی خوب بود خداروشکر

الحمدلله.بسلامتی انشالله ک نی نیت حسابی تپل مپلی شده باشه.آره من 25 هفته بودم انجام دادم همه چی خوب ...

خب خداروشکر ک خوب بوده...برامن بعدخوردن محلول ی خرده بالابود..باید ی خرده رژیم بگیرم فعلا...براهمین.نگرانم نی نیی وزن نگیره

خب خداروشکر ک خوب بوده...برامن بعدخوردن محلول ی خرده بالابود..باید ی خرده رژیم بگیرم فعلا...براهمین. ...

انشالله ک وزن میگیره عزیزم رژیم ک نمیخواد هیچی نخوری فقط یکم سیب زمینی و برنج و نون کم کن شیرینیجاتم ک اصلا خوب نیس برا نی نی اونم نخور.لیدی میل میگن برا وزن گیری خیلی خوبه اگه میخوای رژیم بگیری اونو بگیر ک جبران کنه

انشالله ک وزن میگیره عزیزم رژیم ک نمیخواد هیچی نخوری فقط یکم سیب زمینی و برنج و نون کم کن شیرینیجاتم ...

اره توکل بخدا..حالا قراره برم دکتر تغذیه ک بهم بگه چیا بخورم..