2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اره توکل بخدا..حالا قراره برم دکتر تغذیه ک بهم بگه چیا بخورم..

بسلامتی عزیزم انشالله ک یه رژیم عالی بهت میده ک ن خودت اذیت بشی ن شازده پسرمون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
برا درس کردن دندون میگن موادش اصلا ضرر نداره فقط برا استرسشه ک میگن تو بارداری درس نکنین.ضمنا پر کرد ...

نه میگم عصب کشیا رو بکنم بعدیا رو بزارم برای بعد زایمانم درست کنم چی میشه مشکلی پیش میاد تو بارداری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میگم عصب کشیا رو بکنم بعدیا رو بزارم برای بعد زایمانم درست کنم چی میشه مشکلی پیش میاد تو بارداری؟

ن گلم اونجوریم میشه من چند تا دندون عصب کشی و چند تا ترمیم دارم ک باید انجام میدادم همش موند تا الانم  خداروشکر مشکلی نبوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خانما شماها همتون با ای وی اف باردار شدین؟

ن عزیزم خیلیام طبیعی بوده مثل خود من

برا درس کردن دندون میگن موادش اصلا ضرر نداره فقط برا استرسشه ک میگن تو بارداری درس نکنین.ضمنا پر کرد ...

من از دکترم پرسیدم. گفت فقط عکس دندان که میگیرن برای زن باردار خطر داره.اشعه داره.

مثلا من خودم یک عصب کشی داشتم ، و یکی هم یک کم پوسیدگی جزیی روش داشت. 

عصب کشی رو انجام داد ، اول و آخرش عکس گرفت ، 

اما اون یکی رو گفت برو توی بارداری هم بیای برات درست میکنم.

گفت چیز مهمی نیست. نیمدی هم بعدا بیا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جون منظورم اینه ممکنه روز سوم به مرحله بلاست برسه؟

نه فدات شم اصلا امکان نداره روز سوم مورولاست و بین 16 تا 32 سلول داره

روز 5 م سلول ها خیلی زیادتر شدن و آرایش مخصوص میگیرن که بهش میگن بلاستوسیت، ما اینجا مختصر میگیم بلاست

خداروشکر عزیزم انشالله که نتیجه می گیری و خیلی زود این روزای سختو فراموش می کنی آمین... منم از پانک ...

عزیزم خیالت راحت بیهوشی خیلی تجربه خوبیه، انگار یه خواب عمیق و حسابی رفتی

بعدش هم سریع بگو شیاف بذارن اوکی اوکی میشی

خداروشکر عزیزم انشالله که نتیجه می گیری و خیلی زود این روزای سختو فراموش می کنی آمین... منم از پانک ...

خیلی هم ترسناک نیست.ببین من وقتی بهوش اومدم خیلی درد داشتم اما با مسکن اروم شدم .نیم ساعت بعد عمل هم یه مسیر طولانی رو پیاده رفتم و داروهامو گرفتم.من استرسم فقط ازین بود که عوارض هایپری بیاد سراغم و اطرافیانم موضوع رو بفهمن .اگه تعداد تخمکات کمتر باشن عملت هم راحتتره. فقط این استرسه که کاررو سخت میکنه سعی بهش فکرنکنی

خانما من دارم دندونامو درست می کنم ولی متاسفانه کم نیست و دوست دارم به امید خدا تو مهر برم برای انتق ...

عزیزم ترجیحا همه رو درست کن، بقیه که مشکل جزئی دارن تو بارداری ممکنه به عصب برسن، چون دهان اسیدی میشه یه کم موقع بارداری