2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم.من دارم هر کاری میکنم ارسال نمیشه برات...بذار شماره صفحشو بهت بگم خودت برو ذخیره کن..صفحه5069ه ...

نفسی جون رفتم نگاه کردم چند صفحه بعدشم دیدم نیست😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نفسی جون رفتم نگاه کردم چند صفحه بعدشم دیدم نیست😔

ای وای ببخشید عزیزم.اشتباه نوشتم🙈🙈🙈5609هست😅😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای ببخشید عزیزم.اشتباه نوشتم🙈🙈🙈5609هست😅😅

خواهش میکنم عزیزم،،ممنون😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم جنین ۵ روزه بلاست هست

آخه ی خانمی روز پانکچر و انتقالش با من بود،با اینکه سه روز بعد از پانکچر انتقال دادیم ولی بهش گفتن جنینت بلاست شده،برا این پرسیدم عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما من دارم دندونامو درست می کنم ولی متاسفانه کم نیست و دوست دارم به امید خدا تو مهر برم برای انتقال اگه فقط عصب کشی هارو درست کنم بقیه رو بعد بارداری چی میشه؟بده؟البته تو این چند وقت همش پشت هم وقت گرفتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخه ی خانمی روز پانکچر و انتقالش با من بود،با اینکه سه روز بعد از پانکچر انتقال دادیم ولی بهش گفتن ج ...

واقعا فک  نمیکنم به من گفتن اگه بلاست بشه ۵ روز دیگه انتقال اگه نشه سه روزه انتقال میدیم 

آخه ی خانمی روز پانکچر و انتقالش با من بود،با اینکه سه روز بعد از پانکچر انتقال دادیم ولی بهش گفتن ج ...

شاید شما بعد از پانکچر بودین. و اون انتقال فریز داشته مثلا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستان من ترشحاتم خيلي زياد شده البته بدون خارش و سوزش 

زنگ زدم مركز گفت اشكال نداره اگه خارش و سوزش نداري مهم نيست 

كسي اينجوري بوده آيا طبيعيه؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان خورد استامینوفن تو بارداری ضرر داره یانه؟؟؟؟

دارم میمیرم از سردرد 

نمیدونم دردام چرا روزای تعطیل میاد 😟😟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ولی برای من درد میکنه بدجور پای چپم گرفته 😭😭😭😭

روشو حوله گرم بكش عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شاید شما بعد از پانکچر بودین. و اون انتقال فریز داشته مثلا.

ن عزیزم روز پانکچر هم باهم بودیم،سه تا تخمک داشت که یدونه جنین تشکیل شد و گفتن که بلاسته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...