2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
روز انتقالم 12 مرداد بوده

مباركه عزيزم انشاالله سالم بياد بغلت منم هيچ علائمي ندارم فقط دوروزه صبحا حالت تهوع بهم دست ميده همين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارم از اونجایی که خیلی ریلکس و بی استرسم رفتم گوگل سرچ کردم😂 متنش هم این بود : بریچ بودن جنین و ...

نکن فدات شم نکن

منم با این که میتونم تا ته اطلاعات پزشکی رو دربیارم ولی نمیرم بجورم 

اشتباها یه بار مدیریت بارداری های پر خطر و این که کدوم بارداری ها ریسک خواهند داشت رو شروع کردم خوندن یهو گفتم لعنت بر شیطون و بستم 

ولی واسه همین اطلاعات رو اعصاب هست متخصص زنانی ها سریع بچه میارن و اونم فقط یکی، جررررر می خورن با اطلاعاتشون تا همونو بیارن

اهااینوسری پیش داشتم لیاناجان،ولی بازگلوله شد،دست گلت دردنکنه😘

ااا آخه داروخانه گفت اين بهترين سرنگمون 

پس همون مدل زدن مهمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مباركه عزيزم انشاالله سالم بياد بغلت منم هيچ علائمي ندارم فقط دوروزه صبحا حالت تهوع بهم دست ميده همي ...

سلامت باشی عزیزم انشالا روزی خودت باشه که جوابت مثبت باشه امرکز روز چندم انتقالته 

مرررسي زينب جون پس تهوع شروع شد بعدش رفتي سونو قلب كه خدارو شكر خوب بود همه چي ؟

نه دیگه اول رفتم سونو 6 هفته و 2 روز بودم، اصلا انگار حامله نیستم 

اواخر همون هفته شروع شد وحشی😂😂😂😂 هر روز وحشی تر از دیروز

آره خیلی بد شده الان، تا همین ده سال پیش خانم های حامله با شکم جلو مهمونی میدادن، چند نوع غذا درست م ...

عزیزدلم اینجوری نگو.میفهمم حالتو،ایشالا جواب سلفری میاد مطمئن تر میشی که این ازمایشای غربالگری و حرفای دکترا چقد الکیه...

دو روز قبل اتفاقا از دکتر برمیگشتم یه تاکسی گرفتیم مامانم به راننده که مسن هم بود گفت یکم با احتیاط رانندگی کنین دخترم بارداره...راننده‌گفت ای داد بیداد،قبلا زنا باردار میشدن تا روز زایمان بکوب کار میکردن و مهمونی میدادن و بیرون میرفتن و همه چی

الان‌به محض اینکه باردار میشن دیگه باید خونه باشن از رختخواب بیرون نیان و ...گفتم حاجی اون موقع ها انگار بدنشون قوی تر بوده این همه مشکل پیش نمیومده،الان بارداریا خیلی سخت شده،بدنا ضعیف شده،تقی به توقی میخوره یه مشکلی پیش میاد.دکترا هم که خدای استرس دادن هستن

قبلا دکتر نمیرفتن بخدا عشق و حال میکردن ۹ ماه بارداریو

نمیگم پیشرفت علم بده نه خداروشکر ولی بعضی دکترا خیلی سنگدل و بی رحمن.پیدا کردن دکتر خوب سخت شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ااا آخه داروخانه گفت اين بهترين سرنگمون  پس همون مدل زدن مهمه

اره احتمالا،بعدمن شنیده بودم بعدتزریق چنددقیقه بلندنشیم باعث گلوله شدن میشه بلندم نشدم بازهفته دوم گلوله هاشرومیشد،همون یک دقیقه طول دادنروبایداینبارامتحان کنم،لطف کردی عزیزم،خداتودلیتوبرات حفظ کنه💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
محیا جون حالا بماند که من نا امید نیستم ولی دیگه تو مرکز قبلی پانکچر نشو، به قول خودت مگه میشه با ذخ ...

زینب جان نمیتونم برای بار سوم پانکچر بشم میترسم خطرناکه

...
مرجان جون دوقلو بارداری؟😍😍

سلام عزیزم. آره.

یک هفته و نیم پیش ک رفتم دو تا بودن.

خدا میدونه الان چندتان.

هفته دیگم میرم پیش طرازی ببینم چی میگه.

شاید قبلشم اینجا برم سونو خیالم راحت بشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار