2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دکتره بهم قرص امگا ۳ بدون جیوه هم داد گفت یه شب درمیون بخور.حالا انقد بهش شک کردم با این سوادش نمیدونم قرصو بخورم یا نه؟بچه ها کسی خورده این قرصو توی بارداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@نفسی835   @زینبی_بابا      بچه ها ببینین سونو رو! دکتر بی سواد متن توضیح ...

واقعا!!!! 

بهش بگو بالام جان هر گردی گردو نیست

نوشته هماتوم در مرز پایین جفت وجود دارد، نه این که جفت پایینه😲😲😲😲😲😂😂😂😂

واقعا دکتر اینو گفت؟ بهیار نبوده؟ عاشق نبوده؟ 

بله اميرجنتي رفتيم آز ابن شينا رو نشونش داديم گفت عاليه برين طبيعي امتحان كنين، فك كنم زيادي خوشبين ...

فقط ابن سینا ای وی اف نکن  ....   جنتی به ماهم  گفت  ای یو ای  درحالیگه  پویان  از هموون سال اول گفت ای وی اف  یبارم انجام دادم...جنتی  دلش نمیاد انگار   ناامیدمون کنه از بس مهربونه  شاید ...شوهرت  دی اف ای مشکل داره  یا نه .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام بچه ها خوبین؟این روزا نتونستم زیاد بیام و کامل بخونم.تاحدودی تونستم بفهمم زینبی جون سلفری داده ...

سلام عزيزم. متشكرم از راهنماييت عزيزه دلم. واسه من دكتر گفت عددش ٤ تو سونو آنومالي. واسه همين خيلي نگران شدم و گفت وزنش هم كمه. تو ١٧ هفته ١٥٠ گرم بود. واسه همين بيشتر نگرانم كرد. در صورتي كه سونو داپلر اتجام داد خون رساني به جنين و من خوب بود .

من كه مدام دارم مايعات ميخورم و خيلي آب هندوانه هم ميخورم تا هفته ديگه گفت بيا سونو محدد ببينم چه تغييري كرده. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
فدات گلم انشاالله با دعاي شما دستان  قبلا اين قرصارو ميخورم اصلا رو من عوارض نداشت خدارو شكر ح ...

عزیزم بعدتزریق پروژسترون چیکارمیکنی؟کیسه ابگرم یاحوله میذاری؟؟واینکه تزریق امپولت باسرنگ شماره چنده؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
واقعا!!!!  بهش بگو بالام جان هر گردی گردو نیست نوشته هماتوم در مرز پایین جفت وجود دارد، نه ای ...

از وقتی فهمیدم نمیدونم بخندم یا گریه کنم...زینبی جون دکتره ارایش خلیجی کرده بود ترگل ورگل نشسته بود.کلی هم‌ افاده داشت😂 بخدا رفتم داخل فکرکردم  اشتباهی اومدم سالن ارایشی چیزی.حالا تابلو رو میخوندی فکرمیکردی داری میری پیش پرفسور چیزی!زینبی دعا کن با این اوضاع بچمو صحیح و سالم بغل بگیرم.بخدا دارم دیوونه میشم از دست اینا

راستی با این توضیحات درمود هماتوم یعنی خطرناک که نیست؟دکترم گفت هماتومت جای بدی قرار نگرفته ولی مواظب باش درکل

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
🥴🥴🥴🥴الهی بگردم کباب شدم براتون😢😢😢 یعنی گفتی هیچ کی مراقبتون نبود یاد خودمون افتادم البته ما ...

عزیزم واقعا سخته😭😭 نمیدونی مراقب خودت باشی یا شوهرت

یعنی اگه خانوادم بفهمن طردم میکنن😟😃 

با همه سختی هاش گذشت باورم نمیشه من این تصمیمو گرفتم

انشالله این نازایی ریشه کن بشه😥😥

این دکتره بهم قرص امگا ۳ بدون جیوه هم داد گفت یه شب درمیون بخور.حالا انقد بهش شک کردم با این سوادش ن ...

امان.از این دکترای واقعا بیسواد. ک ارامش ادم رو.میگیرن...

عزیزم.امگا3رو خیلی وقته من میخورم هفته ای دوبار باناهار...ولی بدون جیوه و با جیوه نمدونم.چیه؟ی کپسول ژله ای زرد رنگ  هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزيزم. متشكرم از راهنماييت عزيزه دلم. واسه من دكتر گفت عددش ٤ تو سونو آنومالي. واسه همين خيلي ن ...

فدات گلم.احتمال داره اشتباه کرده باشه.ولی تو مایعاتو ادامه‌بده.تعجب میکنم میگی دکترت گفته فایده نداره.توی این اوضاع حتما باید بهت سرم میداد.من که حس میکنم سرم خیلی خوب بود برام.کاش میگفتی برات تا هفته ی دیگه سرم بنویسه قبل سونو.ان شاالله همه چی عالیه و خیالت راحت میشه

امان.از این دکترای واقعا بیسواد. ک ارامش ادم رو.میگیرن... عزیزم.امگا3رو خیلی وقته من میخورم هفته ای ...

هعی خواهر نگم برات...عه پس باید امگا رو با ناهار خورد؟من فکرکردم باید شب بخورم.گفت برای پوست و‌مو و سلامت بچه خوبه...برای باردارا کلا بدون جیوه‌میدن عزیزم.برا من تاکید کرد بدون جیوه بگیر...مگه توی بسته بندی نبود؟روی‌جعبشو بخون

اره واسه منم کپسول زرد رنگه

سلام ساغر جان من الان چند ساله میرم مطبش منو مبینه کامل میدونه مشکلم رو و کارایی که تا حالا انجان دا ...

ممنون جه قد  خوب تو صیح دادی😘😘 ..چندسالته  شما  ..سونو سینه واست ننوشت عارفی ..   چرا  تخمک  اهدایی نمیگیری   به نظرت من بهش اصرارکنم قبول میکنه  اهدایی بگیرم  دیروز گفتم  گفت نه اهدایی چرا بگیری   در حالیکه خودم دوست  چون داروهاش عوارض دارن 😭😭😭 ... خیلی مغرور   والا  دکتر اقاحسینی  یه کم  دلسوزتر بود  ...   چرا ماماها کارشو انجام میدن   اشتباه نمیکنن اونا 😏  تو داروهاتو از داروخانه  پایین میگیری   ..تو با سه بار انتقال منفی بازم میری پیشش  😥 من  دیشب  اینقدر حالم خراب بود تصمیم گرفتم  برم پیش رزاقی  بچه ها میگن   وقت بیشتری میزاره واسه مریض 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دوستان کسی این هفته رویان نمیره از برنامه پزشکان تو شهریور ماه عکس بندازه بگذاره اینجا

من سیزدهم اونجا نوبت دارم.نمیدونم بدردت میخوره اون موقع عکس بگیرم برات؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.