2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میفهمم گلم منم الان دکترم مکه رفته به هر کسی نمی تونم اعتماد کنم، تازه اغلب هم جوابمو تو واتس اپ مید ...

همه ی دکترها مسافرتن چه خبر شده 😅

دکتر منم نبوده دیروز رفتم پیش یکی دیگه 

توکل به خدا کردم و دارو ها ش رو استفاده کردم 

اخه درد پریود داشت میکشتم 🤪🤪

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز مطب ی خانم زنگ زد گفت س تا جنینم گرفته منشی گفت دکتر میفرستت یکیش کم کنی قبول نمی کنه س ت ...

عزیزم سه قلویی خیلی ریسک داره.. مگه خود طرف بخواد و همه مسعولیتشم قبول کنه. چون دیده شده که دکترپیشنهاد ریداکت داده ..طرف گفته نه ستارو میخوام و متاسفانه تو ماهای اخر هر سه رو از دست داده ...  حالا نه وقت دکتر طرازی هر دکتر دیگه ای..

باید ببینی مصلحت خدا چیه.

من خودم رحمم تک شاخه. دو قلو شد اول اما تو هفته هفت یکیشون پرکشید. اولش ناراحت شدم اما الان که فک میکنم واقعا برای من با رحم تک شاخ دوقلو خیلی سخت میشد پس حتما خدا در توانم همون یدونه رو دیده‌.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام به همه ی دوستای گلم 🌼 مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤ یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آش ...

سلام عزیزم ان شاءالله به سلامت بغلش کنی عزیزم التماس دعا😍😍😍

خدا جونم شکرت...
آره عزیزم با یسری ازمایش دیگه که اونا ربطی به ایمنی و انعقادی نداره

گلم apcr رو از ایمنی ها نداشت، یه سری فاکتورهای ایمنی هم نداشت مثل anti cardioleptin و... انعقادی هم که از همه واجب تره نداشت

ببین گلم اگر بنا به آزمایش هست باید کامل باشه

به نظرم منطقی نیست بگن فلان دارو رو میدم اگه مشکلی هم باشه برطرف میشه، نباشه هم عیبی نداره، مگه ‌‌‌شربت میخوان تجویز کنن، خب وقتی لازم نیست، نباید دارو داد چون عوارض داره دارو اخه

محیا جون چیشده گلم؟چرا انقد بیقراری؟ان شاالله که جواب ازمایشت مثبته و دلمون شاد میشه

خيلي دلتنگ و دلشكسته م خاكستري جون دوبار پانكچر شدم حتي يه جنين عالي تشكيل نميشه كه مثل آدم برم انتقال بدم و دغدغه نداشته باشم هربار جنين شناس يه چيزي مطرح ميكنه خيلي بي چاره و درمونده شدم ايندفعه هم يدونه فقط شد كه انتقال بدن برام و تازه نگم برات كه چ حرفايي زدن ب خودم و جنينم و با چه تَح دل خالي كردني راهي خونه شدم، امّا من شب عيد غدير انتقال دادم از حضرت علي ع خواستم واسطه گري كنن همين برام بمونه ديگه جنين ندارم و نميدونم پانكچر با اين فاصله كم برا بار چندم اصلا كار عاقلانه اي نيس و نميخوام بهش حتي فكر هم بكنم  روز شش انتقالم هيچ علامتي هم ندارم جز دو سه بار درد پريودي اصلا ديگه هيچ علامتي ندارم احساس ميكنم دلم از درون داره خالي ميشه خدا خودش كمك كنه رحم كنه نظري بندازه

...
یکی دیگه اومد هفته36دکترم نیست نمی دونست بنده خدا زنگ زده بودن بهش ولی تلفنش اشتباه داده بود خوب این ...

دکتر شادی محمدی جایگزینه دکتره ... اگه اورژانسی بشه دکتر محمدی عمل میکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ای جونم تیکرشو😍😍😍مرجان جون دکترت برگشته از مسافرت؟

الان که نه. اما تا نهم ک من نوبت عمل دارم ان شاءالله که میان. خودشون گفتن نهم وقت بگیرن برام.❤

عزیزم پرولوتن البته من ایرانی می زنم فمولایف می زدی جاش ابسه نمی کرد بخاره؟برای من می خاره ابسه کرده ...

عزیزم منم ایرانی میزدم .. نه آبسه نکرد..

ببین عزیزم به کسی ک تزریق میکنه برات بگو خیلی اروم تزریق کنه چون روغنیه و حوله داغم بزار.. هر دفعه هم یطرف بزن و نخارون اصلا.

عزیز دلم چرا الکی حرص میخوری..  منم با دکتر طرازیم. غربال دومم رو هم ۱۷ هفته و سه روز رفتم.تاز ...

عزیزم من یه برنامه تو گوشیم هست ب گفته اون 16هفته5روز

ولی بنا ب اخرین سونو غربالگری 16هفته1روزم

دکتر بیاد میشه17هفته3روز بنا ب سونو غربالگری اولم 

پس باید صبر کنم درسته ؟دکتر بیاد ویزیت بشم دیر نمیشه سونو و ازمایشم 

اصلا گیجم یه بار می گم دکتر عوض کنم یه بار می گم صبر کنم فعلا 

@mahay    

ان شاءالله که خوش خبری عزیزم... به دخترم میگم کلی دعا کنه جنینت بچسبه به دلت🌿

امیدت به خدا باشه🍁

عزیزم منم ایرانی میزدم .. نه آبسه نکرد.. ببین عزیزم به کسی ک تزریق میکنه برات بگو خیلی اروم تزریق ک ...

اره هر دفعه ی سمت زدم باز می خاره ابسه کرده اروم تزریق می کنه ولی ازش اخرش می بینی چربی زد بیرون شاید واسه اون ابسه می کنع واسه شماهم میزد از امپول بیرون؟

عزیزم من یه برنامه تو گوشیم هست ب گفته اون 16هفته5روز ولی بنا ب اخرین سونو غربالگری ...

عزیزم من برای آنومالی که رفتم دقیقا طبق سونوی ان تی حساب کرده بودم و بعدم دقیقا همون شد...

ان تی کجا رفته بودی؟ من هر دو رو یجا رفته بودم.

برای که دلت آروم شه میتونی به همون سونوگرافی زنگ بزنی و بگی الان فلان هفتم تا کی وقت دارم...

مامان جون باید صبور باشی... دکتر عوض کردن چیه.. 

والا من نزدیک زایمانه انقده تو استرس ندارم برای نبود دکتر...

😁