2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
والا خواهرشوهرمن تا ۹ماه تهوع داشت بچشم خیلی تپل و خوشگل بود و هیچ مشکلی نداشت

یکی از فامیلای من تهوع بارداریش خیلی شدید بود مدام سرم وصل میکردن براش و تا ماه ۶ همچنان تهوعش شدید  بود ۳ ماه آخر یکم کمتر شد دخترش الان مدرسه میره سالم و خیلی باهوشه 

سلام عزیزم من فولیک۵میخورم یعنی نباید میخوردم😢 دکتر چه داروهایی بهت دادم گلم مولتی ویتامینم داد؟

نه عزيزم ويتامين نداد

بهم گفت ١بخور اگه دكتر به شما گفته ٥خب همونو بخور 

آز دوباره دادي عددش چند بود ؟الان علائمي چيزي داري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون بیا من که جلو چشمتم ببین من اوضاعم خیلی از تو بدتر بود.ریسک ۱ به ۱۳۱ و ریسک بیوشیمیایی ۱ به ...

آره دقیقا اولین نفر یادم به شما افتاد، خداییش دکتر و ماماهای اونجا فقط دلداری میدادن

اون عوضی یه زمانی شریک کاری من بوده الان دیده این جورم و سودی براش ندارم بهم نیش میزنه،حتی واسه آی وی اف می گفت 6 بار باید انتقال بدی تا بشه

خدا ازش نگذره 😔😔😔😔

توکل به خدا همون سل فری میدم، آمنیو ریسک داره و تو اطلاعات صفحه آزمایشگاه نيلو خوندم گلدن بی بی باید niptبده نه آمنیوسنتز 

شما هم نيلو آز دادی؟ چند روزه جوابش اومد؟ 

خیلیا رو نمینویسن عزیزم برا منم خوب بود ولی چون دو قلوییه  از دومم هم نوشت

عزیزم شما دو قلو داری ، حالت تهوع و علائمت چطور بود؟ کم و زیاد هم میشد؟ 

سونو قلب چند هفته رفتین؟ بعدی رو چند هفته رفتین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم از آرامشی که به ادم منتقل میکنی ، واقعاً نیاز دارم یکی ارومم کنه چون واقعاً خیلی سردرگمم ...

آره گلم می فهمم چی میگی هر جور رفتار کنی باز یه عده بی شعور وجود دارن پس خودتون رو سرزنش نکن، حرف بقیه فقط واسه چزوندن هست و همون لحظه وگرنه به قول معروف آدم ها این که برای سردرد خودشون اهمیت قائلن واسه زندگی ماها نه

پس اجازه نده این حرفهای لحظه ایی اذیتت کنه، از زندگیتون لذت ببر، شک ندارم استرست کم بشه طبیعی بارداری

واسه منم خیلی دعا کن

دوستان ببخشید ناراحتتون کردم، اصلا هنگ کرده بودم واسه آمنیوسنتز، باز اگر ریسک نهایی بالا بود یه حرفی، ولی تصمیم گرفتم همون سل فری بدم ان شاء الله 

سعی می کنم به حرفای احمقانه هم هیچ جوری بها ندم

ولی باز محتاجم به دعا

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

عزیزم نگران نباش، یه سری دیفالت دارن دکترا و آزمایشگاه ها که طبق اون میگن.

مثلا همین که سن بالای ۳۰ یا ۳۵ هست ، دیفالت باید یک کارایی رو کرد. 

مثلا من رفتم سونوی قلب ، منشیه گفت ما غربالگری دوم رو انجام نمیدیم دیگه ، حالا هنوز من یک رو هم وقتش نرسیده بدم.

ولی چون دوقلو هست دیفالتشونه که باید بدن همه دوقلویی ها.

خیره ان شاالله ، منتظریم به زودی خبر سلفری خوبتو بشنویم دوستم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

اگه یه روز خدا رحم کنه رویای بارداریم به حقیقت بپیونده انشالله غیر از غربال اول هیچ غربال و ازمایش و عکس و‌مکس و‌سونو و هیچ کوفتی نمیدم

فقط تو ایام بارداریم غرق میشم و زندگی دوباره مو زندگی میکنم  به شکرانه ی تموم شدن این برزخ

...
لیاناجان سلام عزیزم شما خودت علائمی چیزی داری؟

نه اصلا فقط بعضي وقتا پام تير ميكشه همين نه كمر درد نه دل درد هيچي 

فقط ديروز تو مطب يذره حالت تهوع داشتم اونم فكر كنم استرس سونو رو گرفته بودم كه دكتر گفت زود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم می فهمم چی میگی هر جور رفتار کنی باز یه عده بی شعور وجود دارن پس خودتون رو سرزنش نکن، حرف بق ...

عزیزم خدا خیرت بده که با حرفات اینقدر به آدم انرژی میدی ،، دعا میکنم آن شالله خدا حاجت روات کنه و به خواسته های دلت برسی

نه عزیزم باید اشنا داشته باشی من چون اشنا داشتم قبول کرد وگرنه قبلا مراجعه کردن دوستام قبول نکرده بو ...

درسته منم اشنا دارم.البته تا وقتی من بخام اقدام کنم بازنشسته میشه.ولی خوب در کل همشون میشناسه.شاید یه جای خصوصی هست قبول میکنن.چون به من گفت انجام میدن

اگه یه روز خدا رحم کنه رویای بارداریم به حقیقت بپیونده انشالله غیر از غربال اول هیچ غربال و ازم ...

انشاالله گلم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻