2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم انشالله حتماً اینجا جواب میگیرید ، شما وضعیتون با من فرق داره چون احتمالاً شرایط همسرتون جوری ...

نه بابا خدا که بچه نیست با یه غوره ترش کنه با یه مویز گرمی، خودش می دونه از ته دل نگفتی و همیشه هواتو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان عزیزم انقدر الکی ریسک میزنن من مطمینم انشالله به امید خدا چیزی نیست.چند سالتونه؟💜💜

29 سال گلم، چون سونو خوب بود های ریسک نشدم، و گرنه فری اچ سي جي خیلی بالا بود، اگر طبق اون بود که های ریسک بودم کامل

آره عزیزم نیلو دادم.گفته بودن ۲ هفته ای آماده میشه اما ۱۲ روزه جوابش اومد.یه چیزی برات تعریف کنم بخن ...

چه قدر زیاد 12 روز😔😔😔😔دکتر خودم که فعلا پیام داده پیش پریناتولوژیست برم اول ولی من سل فری رو میدم فقط 

عزیزم انشالله حتماً اینجا جواب میگیرید ، شما وضعیتون با من فرق داره چون احتمالاً شرایط همسرتون جوری ...

عزیزم شما چون وضعیت همسرتون خوبه میشه گفت شانستون واسه باردار شدن بیشتر از منه پس نگران نباش. من هنوز این ترس رو دارم که نکنه این دفعه هم رشد نکنن جنینا.شما نبودی ببینی منو چقد گله کردم از خدا.ولی خب فعلا امید دارم که به نتیجه میکرو تو رویان.کاری هم جز امید داشتن از دستم بر نمیاد.خدا کنه نتیجه خوب باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خانما یکی جواب منو میده من مشکل ندارم برای بلرداری یه دختر دارم برای دومی داریم اینکار و میکنیم فقط ...

عزیزم اصلا نمیشه گفت که احتمالش چقدره بستگی به شرایطت موقع انتقال داره

در ضمن منم دارم پی جی دی می کنم ولی خیلی مسخره است که امکانات جداسازی اسپرم ونداره اول لقاح میدن بعد ...

گلم هیچ جای دنیا امکان جدا سازی اسپرم با دقت بالا نیست، حتی تو آی یو آی تعیین جنسیت میگن 70 درصد احتمال داره جنسیت مورد نظر بشه