2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان هفته ۹ ام.هفته پیش رفتم سونو گفت برو هفته ۱۳ بیا واسه ان تی.ولی من میمیرم از استرس تا اونموقع ک.چکار کنم.همش میگم یعنی نی نی چکار میکنه خوبه الان.قلبش خوبه.یه وقت چیزیش بشه از کجا بفهمم؟؟.😶🤔میگم با این دستگاه بهداشت مبشه قلبشو شنید یا برم بگم سونو مانیتورینگ یه توک پا بهش نگاه بندازه..اخه چرا اینقدر فاصله میندازن.

مگه روغن کنجد ضرر داره؟ من همیشه روغن کنجد استفاده میکنم به جای روغن مایع!

گلم یادم نیست جوابتو دادم یا نه، ولی روغن کنجد ضرر نداره 

بعد از انتقال چون ویتامین آ زیاد داره مثل جگر و آب هویج بهتره مصرف نشه

بچه ها من الان هفته ۹ ام.هفته پیش رفتم سونو گفت برو هفته ۱۳ بیا واسه ان تی.ولی من میمیرم از استرس تا ...

نگران نباش استرس خیلی بده ولی واقعا ادم دست خودش نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانما یکی جواب منو میده من مشکل ندارم برای بلرداری یه دختر دارم برای دومی داریم اینکار و میکنیم فقط می خوام بگم ۲تا انتقال بدن بنظرتون چقدر امکان داره دوتاش بگیره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه یه روز خدا رحم کنه رویای بارداریم به حقیقت بپیونده انشالله غیر از غربال اول هیچ غربال و ازم ...

مهیا جان یادت باشه حرف امروزت و انشالللله 😁🌷🤗

ما دعاگوت هستیم اینجا

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ازمایش غربالگری دوم ندادی کلا؟غربالگری اولت اوک بود؟

غربال اول اکی بود و ۵ربال دوم ۲۳شهریور باید بدم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره دقیقا اولین نفر یادم به شما افتاد، خداییش دکتر و ماماهای اونجا فقط دلداری میدادن اون عوضی یه زم ...

آره عزیزم نیلو دادم.گفته بودن ۲ هفته ای آماده میشه اما ۱۲ روزه جوابش اومد.یه چیزی برات تعریف کنم بخندی.یه دوست دارم متخصص زنان هست یه پسر داره عین دسته گل یه بارداری خارج رحمی داشت یه لولشو از دست داد و چون سنشم بالاست گفت دومی رو آی وی اف میکنم نمیدونی جواب غربال من که اومد نشونش دادم چققققدر استرس داد و گفت دیگه دل نبند و این حرفا.ایشالا خدا به همه آرامش بده که بتونن به بقیه هم آرامش بدن

تازه یه حرفای دیگه هم داشتم دیگه روم نشد بگم😁 زینب جان دقیقا سه روز قبل پانکچر تخلیه کرد الان دیگ ...

نه بابا همون یه بار کافی بوده، نگران نباش

هر سوالی داری حالا اینجا اگر سخته اوکی، ولی از دکترت حتما بی رودربایستی بپرس، یه وقت اونجا خجالتی نباشی ها

نه عزيزم ويتامين نداد بهم گفت ١بخور اگه دكتر به شما گفته ٥خب همونو بخور  آز دوباره دادي عددش ...

نه دکتر بهم نگفته بخور ب شوهرم گفتم فولیک اسید بگیره برام رفته فولیک۵گرفته نه هیچ علائمی فقط یکم ضعف دارم عددبتام شد۲۸۴۴ من دیگه دنبال علائم نیستم فقط استرس اینو دارم ک قلبش تشکیل بشه نشه خیلی میترسم خیلی