2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
نه عزیزم زیاد نیست اصولا دوز صحیح فولیک اسید چهاره اما چون در حد نانو‌هستش داروسازی های ایران نمیتون ...

مرررررسي گلم از راهنماييت پس همينو ميخورم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@مامان_سبحان7    سلام دکتر ناصر امیر جنتی برای همسرم وقت عمل واریکوسل گرید 3 تعیین کرده چون مورفوش 2 ماه قبل 2 بود الان صفر شده حرکت آ هم صفر شده ولی ب خوبه میشه اگه کسی تجربه ای از عمل با این دکتر و بهبود مورفو بعدش داره راهنمایی کنه دلم خیلی شور میزنه و اینکه قبل عمل چه کارهایی براش انجام بدم بهتره خودش از دکتر نپرسیده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌اصلا نداده بهم استرادیول....پروژسترون...فرژیست و انوکستان

من سرم ای وی ای جی  داشتم پردنیزولون دارم روزی ۴ تا استرادیول تا روز دهم امپول پروژسترون دوتا با هم از دهم به بعد شیاف روزی یک عدد و اسپیرین

من سرم ای وی ای جی  داشتم پردنیزولون دارم روزی ۴ تا استرادیول تا روز دهم امپول پروژسترون دوتا ب ...

اره منم پردنیزولون و پنوکسی و دارم...‌سرمم داشتم...آسپرین...شیاف فرنوژست ، فولیک و اونا که گفتم

بچه ها من امروز رفتم رویان داروهام شروع شد بعد از ۱۵ روز سینافکت زدن سهتا گونال اف ۴۵۰ داده عصرها ۱۵۰ واحد سینا فکت تا خط ۲۰ سرنگ امپول Hmg پودرو اب هر عصر در پشت تا هفت روز  ایا برای گرفتن گونال باید برم اداره اسناد پزشکی چون گفت فقط گونال میشه ۱ ملییون ودویست کسی تجربه ای داره

در ضمن منم دارم پی جی دی می کنم ولی خیلی مسخره است که امکانات جداسازی اسپرم ونداره اول لقاح میدن بعد تعین جنسیت میکنن درصورتی که تو ابان کاملا با لیزر اسپرم دختر وپسر رو جدا میکنن وبا تخمک لقاح میدن والکی تخمک هدر نمیشه به من گفت امکان داره همه جنینا دختر بشه شانسیه😦اخه مگه میشه رویان به این بزرگی این تجهیزاتو نداشته باشه

سما جون وزنت چقدره؟ بعضی از مکملهای ناباروری و تقوبتی مقدار کم ال آرژنین دارن دوز آرژنین بهت داده ...

وزنم60 کیلو با قد 164 هست... مگه به وزن ربط داره؟ بهم ال آلرژن 1000 داده دو بار در روز باید بخورم. آخه میبینم بچه ها هیچکدوم دکترشون نداده اینو. نگرانم الکی نداده باشه

مرسی مرجان جون زنک زدم برای 18هفته3روز وقت سونو گرفتم خوبه؟شما چند هفته رفتی سونو انومالی؟

خوبه عزیزم. من ۱۷ هفته و سه روز رفتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀