2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

نگران نباش عزیزم اینا یه مشت چرندیات و دکون بازار ایناس.کم استرس میکشیم ماها تو این راه😢هر دم از این باغ....سونو به نظر من از همه چی مهمتره وقتی سونوت خوبه دیگه نگران نباش...

وزنم60 کیلو با قد 164 هست... مگه به وزن ربط داره؟ بهم ال آلرژن 1000 داده دو بار در روز باید بخ ...

ال آلژنینن  دیدم آقایون میخورن واسه چربی سوزی و عضله سازی 

بازم به دکترت زنگ بزن شاید داروخانه اشتباه داده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

زینب جون..خودت میدونی ک این ریسکا فقط واس لرزوندن تن ماها هست وگرنه هیچی نیست..خودت دیدی ک.چقد بچه ها تاالان براشون ریسک زدن و هیچ مشکلی نبوده..فقط استرس کشیدن طفلی ها؛ پس تو هم نگران نباش..عزیزم همون سلفری بده تاخیالت راحت شه..دعای خیر ما پشت سرتونه 🌸🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

زینب جون بیا من که جلو چشمتم ببین من اوضاعم خیلی از تو بدتر بود.ریسک ۱ به ۱۳۱ و ریسک بیوشیمیایی ۱ به ۴۶.یکی از دکترا گفت شما یه راست برو آمینو چون اوضاع خیلی خرابه.دکتر اصلی خودم گفت اصلا شما باید یه راست سل فری میدادی.چند بار تکرار کرد گفت خانمی که با آی وی اف باردار میشه باااااید سل فری بده.گفت برو سل فری اگه مشکل داشت بعد برو آمینو.خداروشکر بخیر هم گذشت.حالا من استرس آنومالی دارم!!!نگران نباش همه این استرسا به یه خوشحالی بزرگ ختم میشه ایشالا

سلام عزيزم مررررسي چه خوب كه رفتي مسافرت بهترين كارو كردي اره به خاطر دارو و استرس قبل انتقال منم هم ...

سلام عزیزم من فولیک۵میخورم یعنی نباید میخوردم😢

دکتر چه داروهایی بهت دادم گلم مولتی ویتامینم داد؟

زینب جون توی همین تاپیک بارها دیدیم آزمایش دوستان ریسک بالا و متوسط زدن و بعد کلی هزینه مادی و روحی آخرش به خیر و خوشی گذشته 

حرف اون ماما خودت بهتر میدونی سطع علمی اون چقدره از یه گوش اومده از اون گوش بنداز دورر اون در حدی نیست که بخاطر تهوع شدید نظر بده چونن تهوع واکنش بدنت به هورمون بارداریه و ماههای آخر کم میشه 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش ان شاءالله ک هیچ مشکلی نداره نی نی نازت مطمئن باش صحیح و سلامت توو بغلت میگیریش دکترا فقط بلدن ب آدم استرس بدن امیدت ب خدا باشه عزیزم

خودت میدونی که هدف اصلی این ازمایش ها و سونو در اصل چیه!!برای راحتی خیالت برو سل فری  به امینو هم فکر نکن

دوتا از دوستام به قول خودشون به خاطر کابوس های تهوع بارداری که هنوز از یادشون نرفته دیگه نمیخوان بچه بیارن طفلکا تا ماه نهم میرفتن زیر سرم. ماشالله هرکدومش دوتا پسر سالم و سلامت و فوق العاده باهوش دارن. اینو دیگه نشنیده بودیم که ویار زیاد هم به بچه ریط داره!!!!خدا خودش بهمون ارامش بده

زینب جون توی همین تاپیک بارها دیدیم آزمایش دوستان ریسک بالا و متوسط زدن و بعد کلی هزینه مادی و روحی ...

والا خواهرشوهرمن تا ۹ماه تهوع داشت بچشم خیلی تپل و خوشگل بود و هیچ مشکلی نداشت

بچه ها این ازمایش سل فری 2میلیونه هزینش😐؟؟؟؟کسی داده تازه گی ها من ک ریسک زده پایین چرا سلفری نوشته ...

به خاطر همون دو میلیونه عزیزم. الان فقط نگران جیبت باش از بابت نی نی خیالت جمع که هیچ مشکلی نداره