2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها من امروز رفتم رویان داروهام شروع شد بعد از ۱۵ روز سینافکت زدن سهتا گونال اف ۴۵۰ داده عصرها ۱۵ ...

عزیزم من ۴ تا گونال اف  داشتم دونه ای۴۰۰ رفتم بیمه تاییدش کردم البته  چون خارجی بود درصد تاییدش کم بودفقط۱ میلیونش و کم کرد و یک و نیم و خودمون دادیم

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش امیدت به خدا باشه ققط

خدایی که داده خودشم مراقب سلامتیش هست غصه نخور ارامشت و حفظ کن برای نی نی خوب نیست 

اهمیت نده بعضی ماما و دکترا کلا کارشون همینه رو هوا و بی اساس حرف میزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم 

من امروز سه تا جنین انتقال دادم 

دکتر هم برای روز ۱۸ شهریور برام ازمایش نوشته 

دارو هم بهم 

قرص پریناتال داده 

بیست عدد امپول فرتیژست

قرص استرومارین 

آ اس آ

شیاف فرتیژست

فولیک اسید 

برام دعا کنید که منم جواب ازمایشمو مثبت بشه 

هزینش فهمیدی چقدر زینب جان؟راستی اصلا نگران نباش ها ب زندایی من گفتن برو امینو اون بنده خدا پولش نداشت نرفت بچش الان سالم و سرحال ب خدا من مشکلم هزینه سلفری وقتی غربالکریم اولمو گذاشتم شما گفتی عالیه جوابش خوب چرا الکی دو میلیون بدم  

عزیزم من ۴ تا گونال اف  داشتم دونه ای۴۰۰ رفتم بیمه تاییدش کردم البته  چون خارجی بود درصد ت ...

عزیزم ۴ تاگونال دونهای ۴۰۰ کهمیش۱۶۰۰ چه جوری ۱/۵ خودت دادی بعد برای تایید رفتی هلال احمرتو خیبان جشنواره ؟مدارک چی خواست؟

سلام زینب جان.رفتم مشاوره آندرومترویز خانم دکترشادجو بود فامیلیش فک کنم. گفت که به بنظرم اول سونو کل ...

سلام عزیزم، به منم همینو گفته بودن، اول سونو کلیه و اینا رو دادم بعدش تومور مارکرها، بعد پانکچر شدم که تو رویان هم دکترم گفت فعلا عمل نکنم، دوبار انتقال بدم نشد لاپرا

ولی چون شما دو بار منفی شدی همون که بهت گفتن درسته، حتی می تونی چند بار پانکچر کنی تا جنین بیشتر داشته باشی، دکتر پادمهر گفت تا 3 بار می تونم انجام بدم اون موقع

ان شاالله به زودی نتیجه بگیری 

عزیزم ۴ تاگونال دونهای ۴۰۰ کهمیش۱۶۰۰ چه جوری ۱/۵ خودت دادی بعد برای تایید رفتی هلال احمرتو خیبان جشن ...

من شیرازم رفتم بیمه تامین اجتماعی اره ما یک و نیم و دادیم تفیفی که داد برای سینال اف که ایرانی هست داد اما من گونال میخواستم پس مابقیش و خودم باید میدادم

شنلسنامه و کارت ملی خودت

من شیرازم رفتم بیمه تامین اجتماعی اره ما یک و نیم و دادیم تفیفی که داد برای سینال اف که ایرانی هست د ...

حالا من فردا میرم ببینم چند میشه بعد این سری و بزنم دوباره باید تایید بگیرم این برای ۷ روزه بعد سونو میشم ببننن چطوره