2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم، ان شاء الله مامان بشی گلم فقط چیز سنگین بلند نکن، هیچ استراحتی لازم نیست، زندگی عادی تو ...

واقعا اخه بعضى ها ميگن تا دو هفته مطلق بايد خوابيد اين جورى خيلى سخته اخه البته دكتر خودم گفت فقط ٤ روز اونم نه مطلق مطلق بعدش عادى زندگى كن اونم ميگه فقط كار سنگين نكن 

انتقال دادم چ انتقالیییییی فقط یه دونه اونم با کلی حرف و حدیث از سوی جنین شناسه خاک بر سر

ننه بفکر حرف حدیث نباش منو یادت نیست بهم اول میگفتن مشکلی نیست بعد منفیها گفتن مشکل از تخمکهاست بی کیفیت هستن با هر بار  انتقال فقط یدونه میذاشتن ،،،منم خیلی ناامید بودم کارم فقط گریه بود دنبال دکتر دیگه ای میگشتم تا مرکز رو عوض کنم گلم اینو میگم فقط خدا بخواد همه چی درست میشه !توهم بیخیال باش گلم هرچی خواست الهی باشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزی جون سلام خوبی آزی شما تجربه داری چرا من رفتم ماه 8 اما بازم شکمم یه ذره کوچولو تقریبا تا نافمه ...

عزیزم اگه موقع انقباض پوزیشن رو عوض کنی مثلا راه بری یا بنشینی یا دراز بکشی یا مثلا نفس عمیق بکشی یا مایعات بخوری انقباض رفع بشه یعنی مشکلی نیست و مهم تر اینکه منظم نباشه خصوصا فواصلشون. دردهای زایمان با تغییر پوزیشن عوض نمیشه و فواصلشون یه نظم خاصی داره که اگه یادداشت کنی بهتر متوجه شون میشی. قسمت اول سوالتو متوجه نشدم در مورد اندازه شکمت پرسیدی؟

بما تو بیمارستان گفتن سر بچه در راستای بدنش باشه، احتمالا من سرشو یکم میارم پایین تر ناخودآگاه🙁از ب ...

نترس... اگر پرید تو گلوش و نفس نکشیدنش طولانی شد به حالت نشسته نگهش دار و تو صورتش فوت کن. قبلا دیدم یکی این کارو میکرد منم چند بار برای شهریار اتفاق افتاد همین کارو‌ کردم یهو یه نفس عمیق میکشن درست میشه

هر چند خیالت راحت باشه. خودشون از پس خودشون بر میان😊

برای قطره هم ده تا ده تا بریز تو قاشق چایخوری بچه رو بگیر تو بغلت با زاویه ۴۵. یعنی کاملا خوابیده نباشه. بعد آهسته از کنار لبش بریز گوشه لپش... مستقیم روی زبون وسط دهنش نریز

خواهر من عکستو واضح نمیبینم ببین چونه ی فندقت گرده یا تیز؟

اصلا سرشو پیدا نمیکنم همش سیاهه عکسش😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خدایی هم باید سپاسگذار باشی من توی 16بار انتقالم یکبارم از دم در خونه اونورتر نرفتم توی کل 14روز

توروخدا این دفعه برو بزار اینبار همه چی یه جور دیگه اتفاق  بیوفته سهل بگیر تا همه چی روال طبیعیشو طی کنه

سلام کسی مرکز رویش رفته؟

سلام عزیزم من حدود دو سال اونجا رفتم نمیخوام نا امیدت کنم یا در مورد جایی تبلیغات سوء کنم ولی اونجا فقط اسم ی مرکز ناباروری رو یدک میکشه در مقابل مراکزی مثل رویان و ابن سینا و صارم و...هیچی نیست 

خدا جونم شکرت...
اصلا سرشو پیدا نمیکنم همش سیاهه عکسش😆

احتمالی بهت نگفت چیه جنسیت؟من حس میکنم پسره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان زنگ زدم مطب طرازی که وقت بگیرم.

گفت هپارین رو بعد از بارداری باید به سل.... نمیدونم چی تغییر بدی روزی یکی که خارجیه.

و احتمالا گیر نمیاد و ایرانیش انوکسا یا ..... رو بگیر.

الان سرخود این کار رو بکنم آیا؟

برای دو هفته بعد وقت داد، چیکار کنم تا اون موقع؟

خود ابن سینام گفت باید بیای اینجا دکتر بگه، گا برای هپارین تلفنی نمیگیم.

گیج شدم.

فردا همینجا میرم دکتر اما نمیدونم بلده دکترش یا نه.

روزی دوتا آمپول شب و یه شیاف دارم.

فقط دو روزم خون ریزی بیشتر از لک داشتم ، ک بخاطرش شیافو اضافه کردم.

حالا نمیدونم کی دیگه شیاف نذارم؟

آمپول که باید تا هفته ۱۲ باشه ، درسته؟.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستای خوبم شماهایی که هماتوم داشتین و لکه بینی داشتین موقع لکه بینی شیافتونو زیاد کردن یا نه؟ ...

آره عزیزم. من هر ۸ ساعت میزاشتم بعد ب مرور شد دوتا و یکی

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نگران نباش منم سینه هام هیچ خبری نبود، ولی خب یکم بزرگ تر و سنگینتر که شده بود ولی درد و ترشح نبود، ...

😍😍😍😍 میگم عزیزم تو روز زایمان قرص تیروئیدت رو خوردی؟ یه شب موندی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
قربونت عزیزم منم خوبم فسقلی هم خوبه  تو چطوری خوبی کاکلی خوبه ؟🌹❤️ جنسیتش فعلا معلوم نشده ای ...

فدات عزیزم. ماهم خوبیم خداروشکر

از دست این.خارجکیا ادمو تو خماری میذارن😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره عزیزم. من هر ۸ ساعت میزاشتم بعد ب مرور شد دوتا و یکی

آخه مرجان جون دکترم تازه آمپولمو قطع کرده بود زنگ زدم مرکز ماما بهم گفت روزی دو تا شیاف داری سه تاش کن ولی احساس کردم داره اشتباه میکنه گفتم از شما بپرسم 

خدا جونم شکرت...