2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
مال من دکتر حتی پروب رو سمت پاهاش نبرد دید بزنم🙈🙈🙈🙈

من از روی عکس سرش میگم خواهری.پاهاش که دیده نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلامب الهامی گل خوبی دوست قدیمی؟؟ اون درده که به خاطر تغییرات هورمونی بدن که روی واژن و عضلاتش اثر م ...

سلام عزیزم منم خوبم تو خوب باشی 😍😘میبینم که انتقال دادی ان شالله ایندفعه خبر ننه شدنت رو بهمون بدی 🙏🏻

ممنون عزیزم بابت پاسخت خیالم راحت شد !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر از عکس ان تی مشخصه دیگه نینی چیه

ننه عکس ان تی زیاده نمیدونم کدومشو برات بذارم ببینی 😁 من همین الان میذارم یه نظری  نیگاهی به فسقل بنذاز 😬

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم منم خوبم تو خوب باشی 😍😘میبینم که انتقال دادی ان شالله ایندفعه خبر ننه شدنت رو بهمون بدی ...

انتقال دادم چ انتقالیییییی

فقط یه دونه اونم با کلی حرف و حدیث از سوی جنین شناسه خاک بر سر

...
نمیخواستم مستقیم بگم منظورم همون بقایا بود. خب خداروشکر که نداشتی. پروژسترون هم بعید میدونم تو این م ...

آزی جون بمن ۱۵ تیر گفتن داروهاتا قطع کن ختم بارداری و از ۲۳ تیر بمدت دو روز خونریزی داشتم و بعد حجم‌کمتر و بعد هم لکه 

بعدش رفتم سونو و ساک درسته سرجاش بود ۳ مرداد قرص سایتو.تک گذاشتم که ساک و ضمایم کنده شدن ولی خارج نشده بود دکترم ۵ مرداد درش اورد 

الان ناریخ سقط من کدومه؟ 

۲۳ تیر

۳ مرداد

۵ مرداد

چون گفتن تا ۶ هفته بعد از سقط منتظر پریود بمونید و اگه نشد مراجعه کنید

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام از همتون ممنونم امروز زنگ زدم جواب آزمایشو بگم گفت سومین پریودت بیا اینجا.حداقل خدا روشکر یه دوماهی بدنم نفس میکشه و از دست این هورمونا خلاص میشه.فقط یه توصیه خواهرانه بره اونایی دارم که انتقال دارن به هیچ عنوان به هیچ عنوان به هیچ عنوان به استراحت بستگی نداره.من تو این پونزده روز کاملا استراحت کردم.حتی تو رویان بعد انتقالم از اون پرستاره خاهش کردم که بذاره بیشتر بخابم همه یک ساعته رفتن من بعد دو ساعت پاشدم.با خودم دمپایی برده بودم که .کفش پوشیدنی دولا راست نشم.حتی گان و شلوارمم در نیاوردم با خودم ساحلی برده بودم از رو همشون آروم پوشیدم که تکون اضافی نخورم اومدم تو خونه بدون اینکه خم شم مامانم لباسامو از تنم در آورد.کلا از دستشویی فرنگی استفاده کردم.روز اول حتی غذامم دراز کشیده خوردم.سه روز اولم کاملا مطلق بود فقط دستشویی میرفتم.بعد از اونم هیچ کاری نکردم خونه مامانم اینام بیچاره همه ی کارا رو خودش میکنه فقط من یه چند دقیقه آروم آروم توخونه راه میرفتم و دوباره دراز میکشیدم.کلا خیییییییلی رعایت کردم خیییییییلیییی.اما متاسفانه بالا سری صلاح ندونست.همه ی اینا رو گفتم که بگم خودتونو اذیت نکنین و از خدا بخایین.

آزی جون بمن ۱۵ تیر گفتن داروهاتا قطع کن ختم بارداری و از ۲۳ تیر بمدت دو روز خونریزی داشتم و بعد حجم‌ ...

منم سفط داشتم میدونم که تاریخ شما تیر نیست احتمالا باید از روز قرص در نظر بگیری

...
من شنیدم خیلی خوبه، از بچه های خیلی قدیم تاپیک  بعد از چندتا انتقال منفی طب سوزنی و فیزیوتراپی ...

سلام زینب جان

این anti thyroglobulin واسه من شده یک داستان

اسفند ماه تو کاج دادم ۱۸۷ بود

بعد سقط تو مسعود ۱۳ بود

که رفتم دکتر غدد گفت قطعا یکیش اشتباه بینارستان چارس تکرار کن اینجا جوااب شده کمتر از یک!! 

رنج نرمال هم در سه ازمایشگاه زیر ۶۰ و زیر ۵۰ هست

مشخص نیست چرا اینقدر نوسان داره؟ ولی قطعا مال کاج غلطه 

اون ازمایش انتی tsh رو هم که فرستادن المان جوابش اومده منفی البته المانی هیچی نمیدونم ولی احتمالا از اینم با اون هزینه سنگین چیزی درنیومد

ننه عکس ان تی زیاده نمیدونم کدومشو برات بذارم ببینی 😁 من همین الان میذارم یه نظری  نیگاهی به ف ...

خواهر من عکستو واضح نمیبینم ببین چونه ی فندقت گرده یا تیز؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

تازه یادم رفت بگم من حتی عطسه و سرفه هم نمیکردم.فکر کنم حدودا یه بیستایی عطسه سرکوب کردم من تو این چارده روز.فقط بچه ها یه سوال این سری که رفتم دکتر چه چیزایی بهش بگم؟؟؟منظورم اینه که بلاست و اینا رو من خودم پیشنهاد بدم؟؟آخه من اینا رو کلا نمیدونستم اینجا از شما شنیدم؟؟

سلام زینب جان این anti thyroglobulin واسه من شده یک داستان اسفند ماه تو کاج دادم ۱۸۷ بود بعد سقط ...

حالا تو پارس anti tpo بیش از حد نرماله !! باید زیر ۵.۶ باشه از من ۸.۶

در حالیکه تو دو ازمایش قبلی این تو رنج بود 

منم مهرماه ميرم تو سيكل ميكرو. بچه ها همسرم ٣ ماهه عمل كرده نيازه كه ازمايش dfi انجام بده قبل از ميكرو؟ چندروز ديگه بايد بره اولين ازمايششو بعداز عمل انجام بده

خداياشكرت....❤️