2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آره عزیزم. من هر ۸ ساعت میزاشتم بعد ب مرور شد دوتا و یکی

مرجان جون شما دکترتون طرازی هست؟

به شمام از اول آمپول داد؟

به من روزی دو تا آمپول داد با هم میزدم.

هماتوم‌داشتم و دو روز به فاصله یک روز وسطش خون ریزی کردم .

از قبل خون بخاطر هماتوم‌گفتن یک شیاف صبح اضافه کن. حالا ۵ روزه خون‌ندیدم ، از اونطرفم هماتوم توی سونو کوچیک شده بود.

میتونم شیافو دیگه نذارم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بما تو بیمارستان گفتن سر بچه در راستای بدنش باشه، احتمالا من سرشو یکم میارم پایین تر ناخودآگاه🙁از ب ...

سلام عزیزم میتونی قطره آد رو با شیرت قاطی کنی بدی.چون روغنی خیلی سخت بچه قورتش میده باشیر که قاطی میکنی رقیق میشه و راحتتره تازه یه قطره یه قطره بده مطمئن شدی که قورت داد قطره بعدی رو بده.۲۵ قطره که چیزی نیست نهایتا۵ دقیقه وقتتو میگیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مرجان جون دکترم تازه آمپولمو قطع کرده بود زنگ زدم مرکز ماما بهم گفت روزی دو تا شیاف داری سه تاش ...

من بار اول ک لک داشتم شرو کردم شبی یدونه بعد ک ب خونریزی افتادم ستا شد... تا کم کم کمش کرد و قطع.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من بار اول ک لک داشتم شرو کردم شبی یدونه بعد ک ب خونریزی افتادم ستا شد... تا کم کم کمش کرد و قطع.

ممنون عزیزم ان شاءالله دخملی رو به سلامت دنیا بیاری 

من که کلا گیجم الان لکه بینیم خیلی کمه نمیدونم واقعا لازمه دوباره شیاف اضافه کنم یا نه 😩😩

خدا جونم شکرت...
مرجان جون شما دکترتون طرازی هست؟ به شمام از اول آمپول داد؟ به من روزی دو تا آمپول داد با هم میزدم. ...

سلام عزیزم..❤

آره منم طرازیم.

در مورد هپارین بگمت که تاجایی ک یادمه تا هفته هفتم هشتم من هپارین داشتم بعد تبدیل شد ب انوکسا... منم کلا ایرانی زدم خارجی گیر نمیومد.

بعد ک به خونریزی افتادم کلا انوکسا قطع شد تا یماهو نیم ک کلا خونریزی و لکه بینی تموم شد.

در مورد شیافم قطع نکن من تا ماه پنجم فک میکنم داشتم.

حتی با وجود اینکه پروژسترون میزدم .. و لکه بینیم نداشتم اما همچنان داشتم شیاف.. از ستا شد دوتا بعد یکی ک تا ماه پنج داشتم

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون عزیزم ان شاءالله دخملی رو به سلامت دنیا بیاری  من که کلا گیجم الان لکه بینیم خیلی کمه نم ...

الان داروهات چین؟ امپول پروژسترون نداری کلا؟

مگه لکه بینیت بیشتر شد ک گفته دوتا رو ستا کن؟

الان داروهات چین؟ امپول پروژسترون نداری کلا؟ مگه لکه بینیت بیشتر شد ک گفته دوتا رو ستا کن؟

دو تا شیاف پروژسترون،آسپرین،استرادیول که اینم دارم قطع میکنم،قرص آهن و کلسیم و پریناتال

نه دیگه ۲۶که رفتم ان تی گفت آمپولو قطع کن

الان اون ترشحاتی که گفتم زرده تبدیل شده به قهوه ای خیلی کمرنگ که فکر میکنم لکه بینی باشه 

زنگ زدم گفت شیافو هر ۸ساعت کن آسپرینم قطع کنم

خدا جونم شکرت...
گلم شما طبیعی باردار شدی و به نظر من نیاز نیست برای گذاشتن یاف عجله کنی منم تا دو هفته اول کم و بیش ...

دقیقا عزیزم .امروز با رویان حرفیدم و گفتم از شیافها استفاده نکردم و دیگه هم لک بینی ندارم .گفتن پس استفاده نکردی فعلا هم استفاده نکن .

دو تا شیاف پروژسترون،آسپرین،استرادیول که اینم دارم قطع میکنم،قرص آهن و کلسیم و پریناتال نه دیگه ۲۶ک ...

خب عزیزم همین کارو کن.. نهایت یه هفته میخوای هشت ساعت بزاری..بعد ک ان شاءالله لکه بینی از بین رفت دوتا کن و بعد یدونه.

سلام عزیزم..❤ آره منم طرازیم. در مورد هپارین بگمت که تاجایی ک یادمه تا هفته هفتم هشتم من هپارین دا ...

دقیقا به منم منشیش گفت هفته چندی، گفتم آخر ۷ و اول ۸، گفت تبدیل کن.

یعنی خودم یهو از فردا هپارین رو نزنم و آنوکسا کنم(اسمش دقیقا همینه) ؟

استرادیول و پروژسترون رو فک کنم تا هفته ۱۲ داریم؟

به من هفته ده وقت داده.

دقیقا به منم منشیش گفت هفته چندی، گفتم آخر ۷ و اول ۸، گفت تبدیل کن. یعنی خودم یهو از فردا هپارین رو ...

آره عزیزم.. منم دقیقا روزی دوتا هپارین داشتم که از فرداش انوکسا زدم یدونه.. آنوکساپارین چهار هزار بود از من.. اسم زیاد داره سلکسان هم‌میگن.دکتر زنان اگه میتونی پیداکن برات نسخه کنه.

استرادیولت رو کم نکرده؟

اره پروژسترون تا ۱۲ اینا هست بعد میشه پرولوتون ۱۲ روز یبار.

خب عزیزم همین کارو کن.. نهایت یه هفته میخوای هشت ساعت بزاری..بعد ک ان شاءالله لکه بینی از بین ...

آخیش میخواستم یکی بهم بگه اشتباه نشده نمیدونم چرا انقدر مقاومت میکنم 😅😅

طرازی چی شد هست برای زایمانت؟من خیلی اشتیاق دارم تو زایمان کنی ی آخییشش همراه با ذوق بگم 😍

خدا جونم شکرت...
آره عزیزم.. منم دقیقا روزی دوتا هپارین داشتم که از فرداش انوکسا زدم یدونه.. آنوکساپارین چهار هزار بو ...

راستش نه کم نکرده استرادیول رو. منشی هم چیزی نگفت.دوباره زنگش بزنم؟

من صبح دو تا استرادیول میخورم ، شب هم دو تا .

شما اون رو کی کم کردین؟

آخیش میخواستم یکی بهم بگه اشتباه نشده نمیدونم چرا انقدر مقاومت میکنم 😅😅 طرازی چی شد هست برای زایم ...

قربونت برم عزیزم🌼🍀

توکل بر خدا قراره باشه 😁😁

ان شاءالله هرچی خدا بخواد..

دعا کن برام عزیزم... باهم آخیش بگیم 😗