2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
پس خداروشکر خوب بوده حتما ک اینجوری گفتن. جنین س روزه میزارن و ۹ ماه دیگه مامان ی نینی ناز میشی❤

ممنونم عزیزم انشاالله که تمام دوستان این تاپیک به حاجت قلبیشون برسن من هم در کنار این دوستان عزیز 

مهی جان از تاپیکات فهمیدم حضرت مریم رفتی، عزیزم با دکتر نصری بودی یا کریمی؟ روزی ک دکتر زنان نوبت د ...

سلام عزیزم

بله اونجا بودم

با دکتر نصری بودم

هنوز اولین سونو نرفتم

ولی برای انتقال دکتر نصری اومد

قبلش هم برای سایز فولیکول میرفتم دکتر نصری بود

نگفتن چندتا فولی بود

ولی گفتن ۱۱تا تخمک داشتی

خواهش میکنم عزیزم

موفق باشی

💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش ميكنم فقط من به عدد بتام شك كردم خيلي ميترسم واسه من چرا انقدر بالاست  ١٢انتقال ١٦١٥ ١٤ ...

لیانا جان به همه دل گرمی میدی بعد خودت استرس داری؟؟😶😶😶😶😶

چندتا انتقال دادن؟

شاید داری مامان سه تا فرشته میشی عزیزم 

کی میری سونو بیاییی به ما هم خبرربدی 

به خدا از استرس زياد خود آزمايشگاه مسخرم كرد كه چرا انقدر مياي 

من توی شهر تالش زندگی میکنم شهر کوچیکیه ولی توش 8تا ازمایشگاه داره روزی که باردار شدم از فرداش توی همه ی ازمایشگاههاش آز بتا دادم حق داری خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان ی سوال.دکتر زرنانی که متخصص ایمونولوژی هست کجا ویزیت میکنه.ابن سینا که نیست نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداروشکر که الان‌مثبتی دوستی....منم‌امید اگه‌ندارم‌چون یدونه‌جنین بوده‌...بچه ها گفتن باز بهترم....ه ...

عزیزم منم یک جنین داشتم

فقط خدا خواست و شد

خدا بخواد یکی میشه نخواد صدتا هم نمیشه

منم مثل شما هیچ امیدی نداشتم

ان شالله مثبت میشی عزیزم

برای منم دعا کن قلب نی نی بزنه

💔
ای جانم انشاالله بازم اون روزای خوب را سپری کنی البته با موفقیت تا نه ماه 

ان شالله به امید خدا

منم بخاطرعقب افتادن پری رفتم قرص نوشت گفت تا ده روز پری میشی و بعد پری ال دی بخور و باز پریود شوبعد بیا 

وضعیت رحم هم گفت عالی چون دوتا تخمک داشتم گفت باید اینا از بین برن بعد انتقال بشه

سلام به همه دوستان عزی م یک سوال دارم نخندین ایا جنینی که بلاست میشه و انتقال با جنینی که ۳ روزه انتقال میدن و شرایط بلاست شدن را نداشته وقتی هر دو منجر به بارداری شدن و به دنیا اومدن اون بلاست باهوشتره 🙈🙈

سلام بچه ها خوبين؟ من زياد نميام نت يه لحظه ميام سريع سوالي كه رفته رو مُخم رو بپرسم فقط😶 مرسي كه م ...

عزیزم منم تو سیکل انتقال روزی سه تا شیاف گذاشتم عفونت گرفتم

دکترمم گفت خیلیا اینجوری میشن ممکنه شما هم عفونت گرفته باشی که خب باید بری پیش دکترت