2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون  دیروز که رفتم رویان و جریان لک بینی و گفتم به من گفتن شیاف پروژسترون واژینال بذار.راستش دیشب نگذاشتم چون شما گفتی من با گذاشتنش لک بینی پیدا کردم .خیلی میترسم .  من یکشنبه چند قطره خون قرمز داشتم و چهارشنبه دو قطره قهوه ای .الانم شکر خدا دیگه لک بینی ندارم .بنظرتون استفاده کنم از شیاف ؟.اخه میترسم دکتر ول کن داستان نباشه و مجبور شم تا مدتها استفاده کنم .اخه نمیدونم این شیافها عوارضش چیه . بنظرتون چیکار کنم

هر کی هم تجربه داره بگه ممنون میشم .اخه امشبم هنو نگذاشتم 🙏🌹

گلم امیدوار باش، چشمت به عدد و رقم نباشه حتی تو موارد خوب برای بهتر شدن اوضاع تلاش بکن ولی از ضعیف ...

ممنون عزیزم...

از دفعه آخر که رفتم آی وی اف ...بعد از تقریبا سه روز خارش گرفتم اولم از داخل واژنم شروع شد وتاالان ادامه داره کل بدنم خارش میده تا حد خون اومدن میخارونم یادمه روزای اول خش میکردم وآمپول کورتون بهم میزدن   ..روزی یه دونه قرص هیدروکسی زین میخورم از برج 12سال 96تاالان هرچی دکتر رفتم آزمایش دادم میگن سالمی ..

ولی خودم حس میکنم به خاطر سرم آی وی آی جی هست..

کسی میدونه جریان چیه؟؟ 

عزيزم منو شما باهميم تبريك ميگم 😍😍 الان علائمتون چيه  امروز آز دادين عدد بتا چند بود ؟

مرسی عزیز دلم دفعه اول ک آزمایش دادم عددش۹۹۵شد 

باز فردا میخوام آزمایش دومم بدم والا نمیدونم این چیزایی ک من تجربه میکنم علایمه یا اثر داروهاست پاهام همش سرده طوری که شبا دوتا پتو رو پاهام میندازم همشم درحال درد کردنه بعضی وقتام احساس میکنم یه چیزی توو شکمم تکون میخوره والا نمیدونم بخاطر چیه ک اینجوری میشم ولی خیلی نگرانم انگار شکمم سنگین میشه و یه چیزی دور نافم میچرخه

راستش نمیدونم برای هر کسی یه دلیلی داره انشاللله که پیدا شه منم دفعه۴ جواب گرفتم عزیزم بعد ۹سال💜

خداروشکر عزیزم ..ان شاالله همه جواب بگیرن ودلشون شاد بشه یه روزی

شما کجا تحت نظر بودین؟؟مشکلت فهمیدن بالاخره ...تا دفعه چهارم که جواب گرفتین...؟؟،پشت سرهم میرفتین برا انتقال یا فاصله میزاشتین بینشون؟؟؟

خدا کنه ب منم اینارو بدن. اصن هرچی ب ۱۲ شهریور نزدیک میشیم استرسم بیشتر میشه. گاهی میگم ب خودم ک همه ...

عزیزم به من گفتن دوشنبه برم برای انتقال چیزی نگفتن فقط پرسیدم بقیش گفت اومدی توضیحات رو میدم و میگیم گرید ،تعداد ،فریز 

ان شاالله مامان میشی و برات جشن میگیریم توکل به خدا میدونم روزا سخت میگذره ولی غیر از تحمل مگه کار ...

ببخشیدمن امروزبدنم داع میشه روزدوم انتقالم.نبایدگرمم بشه؟

صلوات.

سلام

خانوما من خیلی نگرانم

من ای وی اف کردم و الان هفته ۵ بارداری هستم

امشب با یکی از دوستامون رفتم بیرون متاسفانه خیلی بد رانندگی کرد و چند تا چاله افتادیم

وقتی اومدم خونه فقط دراز کشیدم

ولی زیر شکمم تیر میکشه 

خطرناکه؟

💔
نه من فقط یه بار رفتم سونو که اونم شش هفته و دو روزم بود که هم ساک بارداری رو دید هم گفت که جنین ضرب ...

مرررررسي گلم🌼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم به من گفتن دوشنبه برم برای انتقال چیزی نگفتن فقط پرسیدم بقیش گفت اومدی توضیحات رو میدم و میگیم ...

پس خداروشکر خوب بوده حتما ک اینجوری گفتن. جنین س روزه میزارن و ۹ ماه دیگه مامان ی نینی ناز میشی❤

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
مرسی عزیز دلم دفعه اول ک آزمایش دادم عددش۹۹۵شد  باز فردا میخوام آزمایش دومم بدم والا نمیدونم ا ...

عزيزم طبيعيه علائمت منم يه بار پاهام يخ كرد منم بعضي وقتا دور نافم سوزن سوزن ميشه  ولي مثلا الان دورزه هيچ علائمي ندارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷