2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
اسپرم ۳ تا ۵ روز دوام میاره فقط باید سر راه تخمک اسپرم باشه همین ، تحرک آ انقدر هم مهم نیست با لوله ...

فدات شم‌ امیدم با حرفات بیشتر شد 😍

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بعد انتقال نباید سردی خورد؟ ثمین جون قبلاااا تو خصوصی خیلی ازت راهنمایی گرفتم‌ممنون  خدا ...

اره خواهر یادمه .والا من فکر نمیکنم سردی باید خورد بایدمتعادل خورد به نظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی ممنون.من اینقدرگشنم بودکه دوتاتخم مرع نیمروکردم خوردم.نشاسته هم دوتالیوان خوردم زیاده؟اناناس چی ...

نوش جونت عزیزم، 

نشاسته زیادیش باعث یبوست نشه ها

آناناس اگر همیشه میخوردی الانم بخور عالیه ولی اگر دفعه اول هست نخوری بهتره

من یه آناناس رو چند تیکه کردم و توی چند روز خوردمش، شیرانبه هم عادت داشتم خیلی می خوردم

کلا میوه های گرم، میوه های سرد همه چی می خوردم، فقط ادویه غذامو کم کردم و روغن کنجد رو حذف کردم

بیشتر گرمی خوردم چون طبعم به شدت سرده

شما هم طبع خودتو ببین و کلا متعادل مصرف کن، ولی سهم میوه و سبزی قابل توجه باشه

آهان غذاهای نفاخ هم نخور خودت اذیت میشی مثل حبوبات 

نه متاسفانه دکتر طرازی یادش رفته برام ازمایش ویتامین دی بنویسه منم تازه فهمیدم  ننوشته برام&nbs ...

پس حتما بگو یه دکتر عمومی برات بنویسه بعد برو سراغ مکمل

گلم پریناتال هم عالیه خیلی از متخصصین زنان تجویز می کنن و میگن کاملترین مکمل هست، نگران نباش 

ماها چون تغذیه خوب داریم همه چی به بدنمون میرسه، اون جوجه ها که تا هفته 20الی 26 طبق گفته دکترم رشدشون خیلی وابسته به تغذیه ما نیست و فقط فولیک اسید لازم دارن

@خاکستری        

@نفسی۸۳۵

غربال صفحه قبل ر ببینین،لطفا  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه عزیزم فردا روز نهم انتقالم خدا از زبونت بشنوه

پس تقریبا افتادی رو شمارش معکوس، حتی تصور چیزای منفی هم الان خوب نیست، فقط به چیزای خوب فکر کن ان شاء الله 5 روز دیگه با خبرای خوب میایی😍😍😍🤗🤗🤗🤗

اوکی پس کوتد نیست، رکتال بذار با خیال راحت😉😉😉

زینب 

غربال رنگاه کردی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها جواب این غربالگری اول ر بهم میگین. @آزی25776 ‍  @زینبی_بابا     ودیگر دو ...

گلم خیلی تار افتاده، یه بار دیگه یه جور که اسم و مشخصات نیفته و بقیه واضح باشه بفرست 

ولی طبق نمودار همه چی عالیه

واسه منم دعا کنین

گلم خیلی تار افتاده، یه بار دیگه یه جور که اسم و مشخصات نیفته و بقیه واضح باشه بفرست  ولی طبق ...

زینب

همین ر فرستاده خواهر زاده.....پسره و سلیقه عکس گرفتن ندارن که

لياناجان تا ميام قاطي كنم واسه خودم😁شما سر ميرسي ترمز ميكنم😅 يعني يه ساعته گير دادم بدنم چشه كه اص ...

قربونت بشم 🤣🤣🤣

منم سينم شله 🤣🤣 اصلا ناراحت نباش من الان اين سوال رو پرسيدم به خاطر اينكه ٥هفته و ٢روز شده وگرنه تو اون دوهفته كوچكترين علائمي نداشتم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اوکی پس کوتد نیست، رکتال بذار با خیال راحت😉😉😉

زينب جون من هميشه ١٠صبح آمپول ميزنم ١٠شب شياف حالا اگه بخوام ساعت ١١انجام بدم ميشه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷