2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047319 بازدید | 684588 پست
ممنون عزیزم  شنبه بر میگردم احتمالا  زیر کمرم بزارم خوبه  صندلی پشت کامل دراز بکشم ...

دوغ برا چی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم من سينه هام درد نميكنه طبيعيه ؟آخه انقدر هم پروژسترون دارم ميزنم 

لياناجان تا ميام قاطي كنم واسه خودم😁شما سر ميرسي ترمز ميكنم😅 يعني يه ساعته گير دادم بدنم چشه كه اصلا انگار نه انگار اينهمه پروژسترون ميزنم سينه درد ندارم شله شُل اصلا هم سر سوزني تغيير سايز نداده نه سنگين شده نه بزرگ، يعني قشنگ شروع كرده بودم از دنيا سير شدن كه شما با اين سوالت سر رسيدي😂حالم جا اومد مرسي😄

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لياناجان تا ميام قاطي كنم واسه خودم😁شما سر ميرسي ترمز ميكنم😅 يعني يه ساعته گير دادم بدنم چشه كه اص ...

عزیزم من سر هر دو بارداریم سینه هام شل میشدن من سینه هام در حالت عادی خیلی توپ و سربالاست حتی اگر س و ت ی ن نپوشمم اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه .ولی دقیقا سر هر دو بارداری به شدت شل میشد و یکی از نشونه هام بود برا باردار شدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستم‌میگفت اگه چند دقیقه بعد انتقال فورا بخوری خیلی موثره شاید واسه لانه گزینی 

اخه دوغ سردیه

بچه ها جواب این غربالگری اول ر بهم میگین.

@آزی25776‍ 

@زینبی_بابا    

ودیگر دوستان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سهیلا جون خوبی عزیزم به سلامتی حامله شدی ؟

بر خواهر زاده مه.

موندیم ریسکش فاینال ریسکه برای داون«ریسک متوسط»

یاریسک کمه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بر خواهر زاده مه. موندیم ریسکش فاینال ریسکه برای داون«ریسک متوسط» یاریسک کمه؟

ان شاءالله که به زودی خودتم حامله میشی 

من که نمیدونم ولی به امید خدا که مشکلی نباشه واسش

الهی مرا  آن ده که آن به 
یک بار باید بزنی نه هر هفته. دوزش بالاست بعدش باید مجدد آزمایش بدی اگه لازم بود قرص بخوری. من الا ...

نمیدونم والا اخه ۱۴ ویتامین دیم. حالا فردا باز از دکتر میپرسم مرسی عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من